Даниел Лорер за орязяните 578 млн. евро от Плана за възстановяване: Това не е драматично

"Ще стане драматично, ако България не може да излъчи парламент, за да гласува всичко, което обещахме на Брюксел", каза министърът на иновациите в оставка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От всички държави орязват, и се пренасочват към хохлите.

ОРЯЗАНИТЕ 578 МЛН. лв. заради НЕОЧАКВАНО висок ръст на БВП НЕ БИЛО ДРАМАТИЧНО, ОРАЗВАНЕ заради УСПЕХИ?! Но ЗАГУБИТЕ на 260 МЛН. лв. за ТЕХНОЛОГИЧНА МОДЕРНИЗАЦИЯ ще бъде ФАТАЛНО?! Добре поне, че ПРАЗНОДУМНИЯ ЯСТРЕБ е схванал, че ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНИЯТ проблем с ЯДРЕНОТО ГОРИВО е ОПАСЕН!

не е драматично. може още.

Само идиоти избираме да ни управляват, Киро, Кокорчо и тоя педал също, няма ли кой да ги вкара в затвора, за 6 месеца съсипаха държавата, бахти и боклуците. Ама ние сме си виновни, пак да си ги изберем

ги избирал. Ама вече и за ГЕРБ не съм. ДБ, БСП, ИТН не ми допадат. "Възраждане" - ами не виждам как. Само да изпаднем в изолация. Партиите извън НС І ужас. Пък и някои бяха за малко. Така, че все тая кой ще е. Само дето новите пак ще назначават нови хора, пак ще дойдат гладни и пка грабежи /не, че при тези са спрели - Боже опази и заем взимат/.

не ги избирайте! Докога експерименти? И за царя знаех че е боклук преди да стане каквото и да било и за тия знаех. Още като го чуеш лак опра уинфри ходела до супера пристрастена към продукцията му, през изпразнения язовир, всичко беше ясно. Но вие ги избирате, продължавате!

""Даниел Лорер за орязяните 578 млн. евро от Плана за възстановяване: Това не е драматично""" Е, като не получим и другите ,също няма да е драматично.Те да не са ни приели в ЕС да ни дават,те са ни приели ,за да ни вземат. Нещо подобно го е казал Ботев """""грабят от народът гладен, граби подъл чорбаджия, за злато търговец жаден""" Сега едно малко анализче,:Кои са подлите чорбаджии,които реално управляват марионетното българска правителство,ами САЩ,Великобритания и останалата дружинка от западна Европа.Кои са търговците ,ами различните търговски вериги ,които продават ниско-качествени храни в България,пълни с ГМО, и колбаси направени от 58-годишно месо от военните резерви.За да се случи всичко това ,първо нашите родни блюдолизци, под тяхна диктовка старателно и из основи разрушиха българското селско стопанство в цялото му разнообразие

значи ако на България й отрежат един милиард заради некадърността ви не било драма! Ами ако на теб от личните ти хонорари ти отрежат да кажем 10 000 лева ти как би реагирал като част от една много характерна националност, а? За държавата не било драма, ама за собствения хонорар би се въртял като обран евреин, нали?

В случая НЕ РЕЖАТ парите ЗАРАДИ НЕКАДЪРНОСТ. Напротив - парите се отпускат по Плана за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ и РАЗВИТИЕ. А ИКОНОМИКАТА на България се била ВЪЗСТАНОВИЛА ПО-БЪРЗО от ОЧАКВАНОТО, та НЯМАЛО НУЖДА от ЕВРО ПОМОЩ. :))) .. ЕС с ФАНФАРИ обявява МИЛИАРДИТЕ, които ЩЕ ДАРЯВА, и после тихомълком СИ ИЗМИСЛЯ ПРИЧИНИ, за да ГИ ОРЕЖАТ...

Глупостта не трябва да се олицетворява с липсата на страх. Управления изпълнено с ярки примери на глупост, недалновидност и ампутирана дипломатичност!

Драматично е оставането на ПП/БСП на власт. Това правителство няма да получи подкрепа и легитимност, само ще удържи агонията.

Чудя се къде зяпа прокуратурата и органите, та не ги арестуват. Личи с, че са измамници чираци на Ружа.

Не бе рова са джобни пари за вас. Кво ви бъркат другите особено тези които смятате за наравно с животните,а именно неевреите или както ги наричате гои? Вие сте се погрижили да ви работят за без пари,а вие само да командвате и да крадете.И за по удобно сте си написали в "свещенните" ви книги, че да ограбиш,измамиш и дори да убиеш гой то "това не е драматично"

Акде стига комплекси. Чул - неразбрал, не чел, не учил.

Избори, съд и затвор за Простите Педали.

Този човек е най малко с две гражданства и отново всички си налягат парцалите и отново тъпчат конституцията.

ОПГ ! Да се разпускат и избори!

.... излъчи парламент, за да гласува всичко, което обещахме на Брюксел"???????? "обещахме" вика, че парламента ще го гласува .........МОЛЯ? Тоя е моментално за клиент на прокуратурата ! Това дори диктатор не би си позволил да го каже. Онези "гласувачите" прости ще правят кво им кажем.......

наистина няма значение и не е драматично ние ще си вземем нашето

И други ще дойдат, тях ще крадат. Лорерката е от новите далавераджии.

Как ли би му отговогил Хи тлер на това му изказване

Това изказване показва --какви БЕЗХАБЕРНИЦИ ни ръководят. !!!!!!!! "нищо драматично".....БОЛИ го ГЪЗ>>А , няма той да ги дава я!!!!! (ще откраднат просто по-малко) какво толкова?? Бог да ни е на помощ

"Ще стане драматично, ако България не може да излъчи парламент, за да гласува всичко, което обещахме на Брюксел",.......аха, те обещавали видиш ли.... А като те подпукат по някое време по тиквата проста, ще се разприказваш съвсем кво сте обещавали ...... Обещавали били! Тоя директно е за съд, признавайки си за поети ангажименти скрити от обществото.

Няма нищо драматично от еврейска гледна точка, защото това са пари за гоите, а нашето както винаги никога не се губи ........

Статията "Октоподът на „промяната“, или как Петков, Василев, Лорер, Христанов, Ангелов и албанецът Гури разкешват милиарди" прекрасно описва за какви хора иде реч. Схемите не са сложни и се вижда че и ГЕРБ им е помагал.

Не знам дали не е драматично ,но след вас ще бъде трагично! Стягайте се за затвора, само панделата ще ви е драматична, изпълнена с много изпълнения и затягания,въобще ще се охлабите здраво! Особенно кирчо ,той е почти охлабен отзад!

Мнооого мъничък "частник" съм.За мен,подобни числа са си адски много пари.Не драматични,а много драматични.За Лорер-не знам.Въпрос на гледна точка?!

Тея трябва с шутове до летището

Не към летището към дранголника.

В момента източват ББР и фонда. Отпускат кредити на свързани лица.

Дани всяка стотинка от парите за народа са драматични, драматични са защото няма да ги извадиш ти от джоба си за да ги внесеш в бюджета. Започваш да се изказваш много нагло, а жълтото около човката ти все още е много ярко. Ако дружката ти Кирчо Ментата много бързо започна да прилича на късния Борисов, ти много бързо започна да приличаш по наглост на късния Томислав Дончев. И като данъкоплатец съм много любопитен да разбера ти за какво получаваш заплата - първо гербаджийте говореха, че ще ни отпуснат 12 милиарда евро по плана, странно защо от известно време журналистите пишат и говорят за 12 милиарда лева, а сега според теб едни 578 милиона евро по-малко не са драма. Ако едно време Борисов го замеряха с меки домати и яйца, вас и теб специално ще те замерят с големи камъни и сопи. И припомни на Кирчо, че в началото се хвалеше, че ще ходи пеша на работа, а вчера го извеждат през задния изход за да го спасят от народната любов.

Драматичното е, че простия българин сега ще избере русофилите от Възраждане, и след това отново ПеПе или някое друго уродливо изчадие на Америка .... поставено с цел слугинаж.

Тоя по противност при определени условия може да бие и простия киро. Много по-отвратителен с мазния си хлъзгав вид.

Аха … щом вие ( ПП ) сте виновни не е драматично. Какво са те един половин милиард …. Един Хемус да речем. Ако бяха други виновни щяхте да вдигнете вой до небето … а Лорер какво точно прави като министър така и не стана ясно с това безмислено министерствво на нищото.

Лорер е крадливо стартъпно нищожество и е чужд гражданин. Няма място въобще в МС и държавната администрация. Жена му е по крадлива и от него. Въобще семейство Адамс на квадрат.

Съд и наказателен взвод за харвардските мошенници. Хлябът щял от днес да падне с 20%, той поскъпна предния ден с 30%, горивата от 1ви юли с отстъпка, и нея я няма. Тия американски агенти до един са за наказателен взвод.

Много важно, че ще вземем 1.2 милиарда по малко.. Важното е на Русия да й е гадно! Идиоти!

5 милиарда, по добре от нищо. Докато държавата ни се управлява от некадърници, това е оптималния вариант

кажете на народа какво сте обещали и направете референдум. Ще се види, че и без вас слънцето изгрява

Рашков спиш ли? Купуването(т.н. на хардвардски убеждаване), на депутати е престъпление.

2013 година. Подслушването от страна на американските тайни служби на мобилния телефон на канцлера Ангела Меркел е било направлявано от посолството на САЩ в Берлин, пише в днешния си брой Süddeutsche Zeitung. Акцията се е управлявала от специален пост в посолството, наречен Special Collection Service (SCS), пише вестникът в изданието си от петък, позовавайки се на документи на бившия служител на американското разузнаване Едуард Сноудън. От документите, предадени от Сноудън на седмичното списание Der Spiegel и представени миналата седмица на кабинета в Берлин, не става ясно обаче кога точно е бил подслушван мобилният телефон на Меркел, уточнява днес всекидневникът. Това,че САЩ са шпионирали Меркел, предизвикаха истински шок в Германия, белязана от две диктатури - националсоциализма и комунизма в бившата ГДР, системно шпионирали своите граждани, пише Ройтерс. Вчера Меркел заяви в Брюксел, където участва в европейската среща на върха, че е поискала обяснения от президента Барак Обама и го е предупредила, че това ще е "сериозен удар върху доверието" между двамата съюзници.

На Гърция парите са тройно повече, нашите ги режат за да им дадат на гърците още. Толкова от боки и промяната. И за да е пшълно капото, за тия жалки вече 5 милиарда наште корви са се подписали да затворят цялата ни индустрия

Службите ни разполагат с данни, според които наши политици, известни журналисти, анализатори, политолози и други появяващи се в обществените медии лица, получават заплащане директно от руската държава, в размер на 4000 лева месечно, за да формират обществено мнение в полза на удобните на Руската федерация тези.

На калпав демократ вълната Му пречи.

А български политици са получавали "месечни заплати" от едно друго посолство, други - грандове за проекти. Спомням си една година на Антоанета Цонева бе дадена сумата 800 000 лв. от Америка за България, има финансирани партии, съдии и т.н.

ще перифразирам: да те подстрижем и теб до към гърлото. Не е голям проблем, нали?

Ако следващия път ще гласувате за Възраждане натиснете плюсче, а ако ще гласувате за друга партия натиснете минусче. Да видим от читателите тук за къде сме.

Възраждане е позиционирана много добре. Хирата си искат държавата обратно и Възраждане е пътят напред - БРАВО! Надеждата ни е във Възраждане!

Еврейче, ще стане драматично ако не ви изгоним от управлението на родината, чифут мръсен

Един от най- мазните плужеци в ПП

Заради тоя измамник, жена му и цялата ПП пасмина включително Кирил Петков, следващия път ще гласувам за Възраждане. Да ги видим тях, те са наред другите ги видяхме до един....на каишка на американското посолство.

Е тия вече ще ни закопаят. Не разбрахте ли, че от ЕС ако не ни дават пари и не правят инвестции сме кръгла нула, в момента не дават ,защото тия са творение на Мунчо, а той призна Крим за руски.

Браво Лорер, и за мен половин милиард лева са нишо. Споко.

Са доста над един милиард лева. Пак е нищо. Кокорчо ги тегли за един ден. После за три дни ги открадва. Джобни пари

Май гласа ми ще отиде за Коцето.

моят - също

Драматично ще е, ако реално паднат от власт.

просто, нагъл амбулантен търговец жалко за държавата

Когато италианците реваха и надуваха до дупка цифрите с починалите от Ковид, Баце се биеше в гърдите и тръбеше че у нас всичко е наред. Я направете справка КОЛКО получи БОГАТА Италия на глава от населението от парите и колко БЕДНА България. Важно е да сме в СЕМЕЙСТВОТО...

Лорер, какво сте обещавали на Брюксел си е изцяло ваш проблем. Да твърдиш, че милиард и двеста милиона не са "драма", това е вече тотална наглост на неособено интелигентен човек. Тия неща, дето сте ги обещавали на Брюксел, прословутите 22 закона - всичките те са АНТИБЪЛГАРСКИ СОРОСОИДНИ ЗАКОНИ, подчинени на WOKЕ идеологията на Сорос. Защо 22 закона ще бъдат приемани тихичко и без обществен дебат, Лорер. Защо не обясните на народа какво ще стане в България след като ги приемете тези 22 закона. Лорер, теб бих те разстрелял безплатно, както и другите гнусове от ОПГ-то ти. Лорер, за вашата държавна измяна, народът вече ви е осъдил на СМЪРТ. Спи спокойно, еврейско говно.

След народния съд ще има да мрънкат, точно като украинците: "А нас-то за что? "

За тази шушмига лорер това, че орязаха плана не е драматично. Драматичното е, че няма той до може да разпределя останалите!

Аре омитайте се вече, че станахте опасни и токсични и за държавата и за самите себе си.

Още не са осъзнали, че са опасни засебе се . Трябва да им се намекне