Данъците - десета година все нагоре

Бюджетът трета поредна година има излишък, но за намаляване на данъчно-осигурителната тежест не се мисли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това с данъците не е единствения критерий за оценка на икономиката, но при непознаване на други данни за същата тази икономика, той се явява достатъчен. Увеличаването на данъците сочи абсолютно категорично, недвусмислено, че управлението на държавата е лошо, или по-лошо, а възможно е и да е най-лошо! Пред вид трайната тенденция за повишаване на данъците, нещо което прилича и беше характерно за ,,методиката" на събиране на рекет от престъпните групировки през деветдесетте, а сега е пренесено в държавното управление, следва, че няма да сгрешим ако определим управлението на България като най-лошото! От това лошо управление следва стагнация и стопиране на икономиката с всички негативни страни на това явление. Но най-опасните последици са демографска катастрофа и прогонване на трудоспособното население извън България. Т.е. редом с констатацията за увеличаване на данъците ако се забелязва и някой от другите признаци то няма съмнения за лошото държавно управление!

Вече 10 години "тупаме топката" на едно място, говорим сладки приказки как едва ли не вече сме изравнили стандарта си на живот с "нормалния" свят! През това време не се извършват никакви административно-стопански реформи - напротив, наливат се пари в най-нереформираните държавни сектори и чиновническия апарат набъбна сериозно, достигайки приблизително 450 хиляди души при 1,5 млн. души активно заето население?!?! Има ли някъде такава държава???

"Данъците - десета година все нагоре" ГЕРБ - десета година все управлява! Пък после защо сме най-бедни в ЕС.

Всеки трябва да прозре ,,защо сме бедни,,и КОЙ е виновен.ПАРИ ЗА НИЩО НЕ СТИГАТ,А ВСЕ ИЗЛИШЪК.УЖ СМЕ ДОБРЕ,А НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ИНВЕСТИРА У НАС,А МЛАДИТЕ БЯГАТ.ЧОВЕК ОТ МИНАЛИ ГРЕШКИ ТРЯБВА ДА СЕ УЧИ,ако има мозък.

Къде продават калашници ? За един приятел питам

в Казанлък. Един приятел ми каза!

иначе ако не вдигат данъците няма да има как да се раздува още повече държавната хранила а и после тия 10% на държавните служители , 20% на Учители , Попове , Имами трябва от някъде да се избиват

Излишни са тая партия убиец на българите и бсп също

Всичко върви нагоре, за да може Партията да краде още повече!

КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ !!!!!! НАПРЕД СЪМ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ ПО ЗНАМЕНАТА НА ГЕРБ !!!!!!

ЗАЩО СМЕ НАМАЛЯВАЛИ!