17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ходя на работа за да мога да си плащам сметките...

Тук стана като в кабинет на психиатър.

Дали ходя с желание на работа , ДА при това с голямо. Дали ми харесва , разбира се . Дали ми харесва заплащането , НЕ направо си е подигравателно, но такова е за целия сектор култура (с малки изключения). Не бих си сменил работата за повече пари. По скоро ще сменя държавата и ще работя същото , ако стане непоносимо и безсмислено да се продължава по този начин.

Мотивиран вече не се чувствам след 20 години стаж. Работя колкото да не ме увонят. Но парите който взимам за това нищоправене никога преди не съм вземал. Всяка година ходя по 1 или 2 интервюта, но ми дават по-ниска заплата от тази която вземам в момента. Даже вече няма и да го правя. Докато не ме уволнят стоя и това е.

Ходя на работа без желание, прибирам се и лягам за час и след това с желание почвам да работя върху дрифт колата. Правим събирания за тенис на маса, плуване и понякога дискотека с най най огромно желание. Имам хобита хора и собствен живот и не ми се занимава с глупости с работодатели. Не искам да завладям света...

Сутрин ставам с триста зора, влача се, обличам се по 40 минути, не ми се излиза. Нямам никаква мотивация, работя без желание, но и така ми плащат псевдо бизнесмените. Чудя се дали на социални помощи няма да съм по-добре.

Ходиш ли на работа без желание, напускай не е за теб. Но ако на всяка нова работа ходиш без желание, проблема не е в работата. Помисли ако си от тях!

Опрашвам 3 колежки. Всички са доволни. Без работа не мога да живея.

Добре ли се отразява на килограмите, да пробвам и аз? Имам възможност.

В България в момента фирмите са толкова велики, че хората искат да ходят на работа без да получават пари. Нали така?

Не е добре да ходиш на работа само заради парите.

Като заплащане да, като отношение не. Просто търпя, защото от мене зависят още няколко домакинства (аз живея сам) и парите които ми се дават ми трябват.

А замисли се, дали не трябва да помислиш именно за Себе си! Живота безкрайно, безкрайно кратък и тези въпросни "домакинства", някога са създали Живот, визирам теб да речем, НЕ са помислили как ще го обезпечат и сега видиш ли именно ти поемаш тежестта и издържаш съществуването на други хора, вместо да градиш Своя Живот и Твоето Щастие... а ти си сам. Помисли си - знам, че Много може да се каже, как било егоистично, неблагодарно и купища още глупости, но времето Отлетя, а ние така и не можахме да вкусим от Радостта на Живота!

Така е, НО на времето с една заплата са гледали по 7-8- деца, а сега със 7-8 души/ заплати- гледаме ЕДНО дете...