Коментари - Членството в еврозоната може да се отложи след 2025 г., предупреждават икономисти от БАН | Бизнес.dir.bg
назад

Членството в еврозоната може да се отложи след 2025 г., предупреждават икономисти от БАН

Прогнозата се базира на инфлацията и политиката на доходите, която не е съобразена в достатъчна степен с реалните бюджетни възможности според годишния доклад на Института за икономически изследвания

Обратно в новината
| Редактор : Елза Тодорова

Коментари - Членството в еврозоната може да се отложи след 2025 г., предупреждават икономисти от БАН | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това обещание ли е? Аз бих предложил отлагане до 2520... с опции за удължаване с по няколко века. но и така е по добре. Един от символите на държавата е собствената валута, дедите ни са се сражавали и умирали за тази страна. А някакви юди са способни да продадат всичко за 20-30 виртуални гроша....

Където влезнем става зле разбихме съветския съюз сега ще разбие и европейския съюз

Ама наистина ли? Напиках се от притеснение!

,, Възраждане" правят всичко възможно, за да не влезем в ЕвроЗоната. На тях дължим тази голяма инфлация

Въййй...:))

Един казус за родните грантаджии. Ако Нетаняху дойде в България, ще го арестуваме ли ? А Путин ?

Евро в тая ориенталска бедняжка дупка??

Абе що не си кажете, че ПП и ДБ нагласяха статистиката, и прехвърляха средства от разни фондове за да изглежда добре бюджета, обаче тези неща не минават в Брюксел и няма да въведем Еврото, защото не отговаряме на условията, а не защото не ни искат.

И всичко ще е незаконно, докато не се проведе референдума, за който хората гласуваха. Това, че някой си не смята хората за "хора" , няма никакво значение. Ако политиците ни искат да сме в клуба на богатите, да работят за забогатяването на България и българите. До тук работят само за собствен джоб и външни интереси.

В най-новата ни история са проведени 3 референдума, до един невалидни. От днешна гледна точка въпросите са били отчайващо тъпи, а са изхабени много енергия и ресурси за провеждането им. За какво ни е още един референдум за поне 20млн лева, като социалните нагласи едно социологическо проучване ги показва?

Ако се спазват критериите и не ни вкарат политически (напълно възможно), то може да не влезем в евро зоната и до 2043г, което не искаха на референдума. Кога се влиза се решава от хора. Без значение дали се води след някакви си критерии. Може да има вето. Дали добре сме ги излъгали като на запис. Може преди да сме изпълнявали. Решава се от хора. И най-логчиното бе да се решава и от нас. Но и КС погази конституцията.

След проинфлационната политика на Кокорчо Василев, една ли България скоро ще влезе в еврозоната.

Повишението на доходите им бърка в очите. КАК се влиза в "Клуба на БОГАТИТЕ" с НИСКИ доходи?!

Членството в Еврозоната е в крайна сметка политически акт! БАН много да не се пенят!

Това евро го отлагат като "кацането" на луната, всеки месец с различна причина :)