Четири поуки от Давос

Грета Тунберг вече не е сама и защо повечето мениджъри се радват на Тръмп

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грета от много време не е сама. Звездите й го говорят ...

Руссо е писал- Назад към припродата. Нека децата са деца,мъжете мъже.

Кой твърди, че здравеопазването в Европа било на ниво? Грета цяла година се мъкне с това заболяване и никой не може дори да и облекчи страданията.

Абе момци, що си не вършите работата, а оставяте момите да мислят за глупости?!?

До некакъв плъх-жалък си,бре!Грета е визионер със Световна известност и слава,защото е "пътешественик" във времето а ти ще си останеш болен форумен плъх с дребна душица!!!

Ходи го кажи това за глупостите в Перник!

Грета е едно дете, чието психическо състояние е клинично. Против всякасъв морал е да се използва като гореща маша за политически цели, Сульо. Визионер е заради халюцинациите си. Повтаря като папагал зеленомарксистка хейт спийч

Прост плъх съм, но съм виждал много болни като нея как свършват при неправилно или закъсняло лечение. Тумбергчето няма да е изключение.

е средновековен лузър. Пропилял детството сии не научил печелившия занаят на баща си. После се заебал с една по-дърта баронеса. След като го разкарала се събрал със селянка, направили 5 деца и ги пратили в приют, защото нямали пари да ги отхледат. Син на часовникар, а децата му в сиропиталища. Него ли ще ми даваш за пример?

Грета е права а на теб не ти изнася че ще ти бръкнат в скъсания джоб!

Причините за глобалното затопляне са космически, а не земни. Намериха си пак тема за облъчване на популацията и отклоняване на вниманието от истинските проблеми. Както казваше един познат: "Истината изисква жертви, докато лъжата ги взема."

С какво се друсаш та приказваш подобни нефелности. Този цирк с това момиче е срамен и жалък и е възможен заради такива като теб.

Новите опорки - затопляне има /вече няма как да се отрече/, но причините са "космически". Така че търпете, докато се опечете и недейте се мъчи да намалявате печалбите на тези, дето няма да се опекат. Но младите явно са малко по-умни от нас. Вероятно другото лоби се опитва да ги използва, но аз се надявам те да го прекарат.

Човек трябва да наблюдава и да мисли с главата си, а не с онова, което му наливат в нея. Междъ другото вз. какво пише в Св. писание за това какъв ще бъде следващият "Потоп"! ПС. Та, вземи и прочети офиц. инфо за това, че температурата на свисчки планети от слънчевата с/ма рязко са се увеличили и продължава увеличението, а учените ни не могат да си обяснят явлението, т.е. причината. Там няма пърдящи крави и пр. и т.н.

Ако се постигне консенсус по климатичната апокалиптична теория то това ще е победа за Европа щото ще позволи всякакви протекционистични мерки към американци и китайци и други, но с ясно обяснение, а не със цинизъм като прави Тръмп, а с напълно благородни мотиви, на които никой не може да се опъне щото кой е против опазването на природата? Европа винаги държи да е морална и лицемерието да е много добре прикрито.

ДЖЕФ БЕЗОС атакува отричащите климатичните проблеми -През 2020 г. отричането на климатичните проблеми е опасно и неприемливо - твърди Джеф Безос, милиардерът и основателят на АМАЗОН - пише - CNBC. ЗА ЖИВОТА НА ХОРАТА НА МАРС -На приятелите си, които искат да се преместят да живеят на Марс някой ден, им казвам: -Защо първо не поживеете на Антарктида три години и да видим какво ще мислите след това? -Антарктида е цвете, в сравнение с Марс. Казва още, че NASA е посетила всяка планета от Слънчеивата система и: -Повярвайте ми, Земята е най-добрата от всички... -Планетата ни е невероятна. -Има си водопади, плажове, палми, фантастични градове, ресторанти, купони и събития... -Няма да имате тези неща никаде другаде, освен на Земята. -При това, още дълго, дълго време. -Така, че по-добрия вариант е просто да опазим "това бижу", наречено ЗЕМЯ. -Всеки път, когато човек говори с космонавт, с някой, който е бил горе, ще чуе, че при завръщането си на Земята и гледката колко красива е тя, колко крехка, колко тънка е земната атмосфера, човек започва да цени дома си истински. Джеф Безос в =Голямата битка за Космоса= Крисчън Девънпорт