Бюджетният дефицит на САЩ е достигнал рекорд от 207,8 млрд. долара през май

През първите осем месеца на тази бюджетна година общият бюджетен дефицит е бил 738,6 милиарда долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога това е било проблем за САЩ ? Обикновено решават това с нова "демократична" война и по-голяма доставка от печатницата на долари!

Коментарите май леко ги позитриха, а в тях нямаше нищо нарушаващо правилата. Да са живи и здрави модераторите. А дали съм писал глупости, нека видим след година. Става ли ?

Шо така бе? Нали са много умни и красиви и там всеки е милионер?! Ко става?!

За последните 60г, САЩ се упрвляват по схемата на финансовата пирамида точно както Мадоф го правеше в продължение на десетилетия. Не знам защо мислиш че там всеки е милионер...ако можеш да четеш английски, иди на официалната страница на Федералният Резерв и в търсчката напиши на английски "ЮеС сайвинг райтс" и ще намериш проучването на Феда в което ясно се показва че над 50% от Американското население няма повече от $400 долара спестени и че за по голямата част на същото това население ще е фатално ако останат без заплата за повече от 2 седмици! Намерих го случайно като правех проучване за инвестиционата фирма за която работех миналата година.

За Ваше най-голямо съжаление не съм нито фусофил, нито русофоб. Просто се опитвам да оценя ситуацията безпристрастно.

Дадох ти доказателство, че си се объркал. Още ли мислиш, че безпристрастно оценяваш ? Ще повярвам, че не си нито фил нито фоб, ако си признаеш, че в първия коментар си написал глупост. Ама едва ли ..

Голяма работа, ще си напечатат...