Коментари - Бюджетна комисия: 9% ДДС за бебешките храни и санитарни материали | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една добра новина и за пенсионерите – 9% ДДС за детските храни, ако наистина стане и детските храни поевтинеят – ще бъдат изкупувани масово от пенсионерите, те и без това нямат зъби, в следсвие на „здравните грижи за тях“ и цените на стоматологичните услуги. Чудя се мярката дали пък няма да доведе до дефицит на детски храни, а от там до още по-високо вдигане на техните цени, все пак в пазарна икономика живеем, кой ли пък знае ..., а за други последици даже не ми се мисли ...

На тази мома ли Божков е отредил ролята на главна героиня в приказката си за Алла Бала Буда и 240-те разбойника!?

Това с 9-те процента ДДС е виц! Защото търговците ще оставят цените същите и те ще си присвоят "отстъпката" за себе си, и тя няма да стигне до клиентите.

Наистина в статийката нищо не пише за тоталната забрана за малките зали.Защо ли?

излезе наяве вече истинската игра за присвояване на хазарта!Да го духат малките ние ще вземем всичко!!!Ще видим дали има независими икиномисти да сметнат загубите за хазната!!!

Предложението е на БСП....и е отдавна...2

Не барайте ддс-то. Ще стане голямо мазило. С години след това няма да може да се оправят данъците.

Женският затвор - ОК за Менда ментата...има пари за раздаване!

Минда, Влади и Боко са едни законотворци като при Божковли ще са и тези закони! ГЕРБ при вас смърди, направо вони на мърша или на кафявата материя която излиза от вас! Вие съсипахте България нямате ли насита или след вас и потоп! Като чуя ГЕРБ и не мога да се сетя за нищо положително, не мога да кажа нищо добро за вас. Ненормалните от щаба си НОЩ няма ли да дадат някой брифинг, да покажат психо ненормалността си, главната откачалка Севда Арнаудова тв да го дирижира!

Мента къде са парите от кеша на божков

Доле ръцете от Мента и от Герп да живее каскета

Ментата и горския по-скоро да си търсят причина за уволнение,вместо да чакат каскета да ги праща при Бай Ставри

Т.е. ако си купя плодове за фреш ще платя 20% ДДС, но ако ги изцедя в магазина ще е 9%

"Част от старите руски изтребители МиГ-29 да бъдат продадени, а приходите да отидат за плащането на следващата доставка на американски Ф-16". Това предложение направи министърът на отбраната Красимир Каракачанов пред ресорната парламентарна комисия, предаде БНР. Припомняме, че първоначалната идея на военния министър беше самолетите "МиГ-29" да бъдат ремонтирани до края на живота им в Русия и за това страната ни да налива стотици милиони долари в хазната на Кремъл. Faktor.bg публикува предупреждение на Атлантическия съвет, според което държавата ни се заробва за още 10 години да дава пари на Русия под формата на поддръжка на старите машини.

Като гледам тази политическа мърша и започвам да разбирам защо след 1944-та е имало граждански съд и разстрел.

Атлантическия съвет да върви на ,,,,дъното на Атлантическия. Помияри такива

Абе нали се борихме с хазарта? Щяхме да спираме рекламата по телевизията? Нали за това тръгна цялата лудница с лотарията. А сега какво стана? Искат да им намалят данъците, рекламите си вървят - просто вече са с друга марка... така като гледам се подготвят за нещо голямо, ама надали, все пак се борим с хазарта ...

Абе Менда защо още е в парламента? Нещо депутатски имунитет няма ли да се сваля?

Втори комундел пусна едно лайно. Време е да се появи третия.

Абе герберска мършо, ще цвилиш на умряло и ще молиш за милост !!!!!!!!

Мента, я разкажи сега за 20-те процента на Божков . Светни ни как върнахте държавата! Кажи какво си купи със сакчето кинти! Остана ли ти някой лев?

Един комундел вече се изходи. Да се обади следващия. Комунистическата партия да не се е саморазпуснала?

Къде са комунягите да се изакат обилно? Да не са емигрирали в Русия?

Не, сите са в ГЕРП!

Явно част от народните избраници наближават възрас в която ще им трябват по големи количества

помпайте хелекторатя....

На далавери и двата му хотела са на границата-М.Търново и Златоград! Не си мислете, че прави нещо за хората, просто иска да си върже гащите и да си вдигне цената на имотите, че като падне догодина от власт, ще секне дакаверката с граничните милиционери и военните дето сега го хранят! Иначе идеята е екстра и трябва да се случи веднага!

И за какво се трепя да правя успешен бизнес вече 20 години, за да платя сметката на тея гуджуци? Активно търся варианти да си изнеса оборотите в Македония, Румъния или Малта!

Kalin

Тия ставки за хазарта направо къртят.То бива безсмислени предложения ама тия съвсем се осраха.Хазарта трябва да се облага минимум с 50 % ако не и повече.

Бюджетна комисия: 9% ДДС за бебешките храни и санитарни материали - идат избори !!!

заведенията са плащали и ще плащат 0% и за в бъдеще и не само 0% ДДС ..... !!!!

Патка

Ами учебници, книги, лекарства? В Гърция и храните са с намалено ДДС!

В Америка нямат ДДС за храната и лекарствата.

Менда е същата, която обложи лихвите при депозит.... въпреки, че парите да били вече обложени..... уникален индивид от 80те процента.

Не я харесвам никак, но Дянков измисли това за лихвите на депозитите.