БВП расте, увеличава се и приносът на заетите

Националната статистика обяви показателите за БВП, БДС, за производителността и структурата на заетите за първото тримесечие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статистиката за земеделието не може да е вярна. Просто 160 х 3.1 лв на час дава по-малко от минималната работна заплата. Там има нещо много гнило. Никой на село не работи за такива пари. За под 25 лева берач не можеш да си намериш и това без претенции за опит.

В българия можеш да извъртиш всичко на 180 градуса защото на абсолютно никой не му пука.

НСИ е гербеска подлога , голямо надлъгване пада , както за потребителските цени ,идиота гербер каза ,че нямало увеличение. Те се учат от Тиквата , той е гьонсурат.

продължава да се вдига на хартия, обаче хората не знаят за това, вече 10 год. откакто все се "вдига"

Преди 10 години заплатата ми беше 480лв. сега е 1250лв. разликата е голяма. ама ако не работиш и чакаш на мама и тати...

БВП расте,но заплащането на труда продължава да е ужасно ниско! Много феодали се възползваха от коронавируса и орязаха робите си,а след това дори си накупиха нови коли,някой и апартаменти. Такива не са ли за умишлено да ги убие човек? Боклуци алчни,с кеф да ги разстрелваш!

да ги гръмнеш ги питай дали имат Бугати и Къщи за гости. КОНПИ да им ги експроприира. Боце ги пита, ама не ги дават. Може ти да успееш.

Само кадърните и работливите стават по добре.

Боце, напред с позитивните новини. Осираш се с парното, но мажеш. " Казано честно всичко ми е наред"... както се пеее в песента ! "Не ми пей таз песен любовна, не вливай в сърце ми отрова..."