Коментари - Бундестагът гласува обезщетенията на мигрантите да се дават с карта, а не в брой | Бизнес.dir.bg
назад

Бундестагът гласува обезщетенията на мигрантите да се дават с карта, а не в брой

Законодателите, които подкрепиха промяната, твърдят, че тя ще попречи на мигрантите да използват помощите, за да плащат на трафиканти

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - Бундестагът гласува обезщетенията на мигрантите да се дават с карта, а не в брой | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Белата " бутилка " Меркел ги покани , нека я пълнят да си ги прибере и им плаща както си иска ! Да покани и нашият " сапунен академик " да я подмива !

Дядо ми е бил концлагерист през ВСВ и си спомням, че след като почина бяха изпратили някакви документи за компенсации, които немската държава ще плаща на концлагеристи. Баба ми беше писала, че той е починал 1 година или нещо такова преди получаване на писмата и че тя е негова съпруга и че би желала да получи компенсацията он негово име. Тогава бяха тежките 90те, хипер инфлция, ниски пенсии, абе мизерия. Бяха и отговорили, че след като е починал преди датата на писмото, то тогава компенсации няма да има и с това приключиха въпроса. Жената нито един път не почна да ги плюе, да ги обижда или да говори по адрес на майките им... Дядо ми е бил 1 год и половина и се е нагледал на всякакви издевателства, докато реално е работил в заводите на известен немски концерн. Върнал се е в БГ 32кг..... Та напарво ми се пълнят очите със сълзи от яд като чета как ги глезят тея мигранти и ги влачат като свински черва. Сигурно и те не бягат от хубаво, но да отидеш в чужда страна и да чакаш на готово си е жив паразитизъм и това според мене е абсолютно недопустимо, защото си е чиста гавра с тея, които сутрин излизат и отиват да бачкат...били то немци, или не немци Помнете предците си и не бъдете алчни!

Няма да ги забравя как идваха на талази безпросветните фанатизирани орди от 2015 - та водени от НПО-тата на Сорос, финансирани с по 800 евро пътни, с раздадени мобилни телефони и карти на арабски и фарси. С инструктори, предимно американки и неопределени европейки, преди това работили в Африка и Магреба. Тогава Мути призова - Вир шафен Дас. Такова шафен му удариха, че още се броят гробовете на убитите и изнасилени момичета. Да не говорим за милиардите взети от Евпопейският данъкоплатец за издръжката на идилските гадове.

Храним бъдещите си унищожители.

"Някои твърдят, че мигрантите са привлечени в Германия заради социалните помощи" - не може да бъде! Как някой може да си помисли такова нещо? Нали още от времето на Меркел ни разправят как лекарите и инженерите идвали за да работят за благото на Германия?

заради това, че са отишли в Германия и по този начин са ощетени ли? Това са помощи! Обезщетения да се плащат на шефовете на този, който е писал заглавието.

PEYTSCH

„Горкичките“ ще получават засега 460 евро месечно, а при повишение на парите за Харц4, ще получават повечко. Голяма далавера с фалшиви карти се задава....

PEYTSCH

Плюс безплатен подсон и здравни карти.

Каквото и да измислят, все ще са на загуба германците. А ор-дите ще прииждат благодарение на "историческия" пакт, както го определи фоннещоси. Трагичното и нагло е, че ще разпределят гостите на всички, които въобще не са ги канили. Тарикати и лицемери.

Да кажем азе кандидатствам за помощи. Веднага че ми бият шута - ти си от ЕУ, немаш право. Обаче да кажем че съм мигран от Судан. Веднага ми дават карта, азе си клатим краката по цел ден и си цицам помощите като бей. Как да не ги мразим мигрантите - на мене нищо не дават а на тех - сичко. Дали нема да съм по-добре да си скъсам паспорто, да се омажем по лицето с черно и да викам че съм избегал от Судан? Демек че съм мигрант ос Судан?

вече с тази демагогия. Суданеца няма право да работи. Ганю може да работи навсякъде из ЕУ. Писнами от ваште простотий. Тези който са се изучили и имат професия няма какво да се притесняват. Тези който са на социал или нискокфалифицирани са мрънкащите. Даже ме е яд да пиша тук.

Инженерче

Хайде бе, няма! Вие ходили ли сте из някой крайсфервалтунгсреферат из по-големите градове в Германия. И ако това ви звучи като двузъб горски карагъдъгър, то това е, защото в България подобна институция няма, но е нещо като областна управа ... да речем ... но с много повече функции. Та - там е пълно винаги с гости, които получават ваучери за интеграционни курсове, ваучери да карат курсове за шофьори, за сервитьори, за счетоводители - абе, всичко, което се сетите. То лошо няма, немците още преди се усетиха, че става с ваучери и да им казват къде да ходят! Щото от началото им даваха само пари и да го изкарат. А ония отиваха при чичо Алито, оня вземаше парите на 1000 човека и уж карали шофьорски курсове, ама на практика - гола вода, примерно. Та - научиш ли език и компетенции - работиш!

...бре какви мъдреци имал в Бундестага ?!?? А кога ще им увра тиквите и да разкарат тая паплач от Европа ?!?? Терористи ,ислямисти и джихадисти само .....и за какво ги канихте с меченца ?!??? За да ви палят църквите ,за да изнасилват жените и децата ви и за да колят и обезглавяват а вие и пари им плащате !???!!!???? Идиотен !!!!

В Индия и Пакистан крикета е религия. Ама пакитата са бедни и не дават пари. Много паки играчи искат да играят в Индия, но последната е издала забрана за пакита да играят в индийски отбори. Ха, познайте защо! Ами много просто! Дори и 9 от 10 да са читави, десетия, при заплата $300 000 на година ще даде над половината за тероризъм и шайзета! Когато дават помощи на ръка, нямат и на идея къде отиват тия пари. Когато е по карта, може да се проследи. Е, разбира се, така както е тръгнало рано или късно ще дойде момента, в който немците ще кажат - мили гости, застояхте се доста тук! Хранихме ви, поихме ви, ама взе мааалко тегаво да става. Като гостоприемни домакини ще кажем - или идвате в нашия квартал, правите си къщички, и живеете по нашите правила, или, мили наши гости, ако решите да крякате, че ние сме ви длъжни да се съобразяваме с вас, ако решите да се ядосвате, че ви караме да работите, ако решите да вандалствате и да чупите, да убивате и изнасилвате, то тогава, мили гости - вратата е ей там, и ви плащаме билета до държавата от където сте дошли. Разбира се, со кротце, со благо, и където трябва со ...

Разбира се, много по-скъпо е да печатиш тапети от колкото да напишеш няколко цифри на компютъра :)

В Германия им дават карта с пари, а в Рузия автомат и билет за Украйна. Да вземат пример от руснаците. като искат в Германия първо 6 месеца в Украйна.

Макар и престъпно бавно на тези почва да им увира тиквата... Но докато стигнат до истината, че не трябва да дават никакви помощи, за да не ги залива всякаква паплач, вече ще е прекалено късно, то още днес е прекалено късно...

Глей са да ти об'ясним - обратна е логиката. Германците казват - даваме им помощо за да не извършват престъпления. Ако спрат помощите - онея че почнат да правят зулуми и че стане една патаклама. За да стоят кротки - зат'ва им ги дават.

ще им излезе по-евтино...

Т.е. германците стигнаха дотам гостите да ги рекетират и изнудват - давайте пари, иначе зулуми и погроми?

На къв език си го писал тва бе прошляк галфонски гледам вкарвяш френски елементи.На българдки няма ачострофи бе голтак.