"Булгаргаз": Застрашени са доставките на газ за страната

Изтича крайният срок за забавените 131 млн. лв. от столичната топлофикация, Николай Павлов предлага БЕХ да изкупи шпне част от дълга

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да ви реша проблема с газта. Само монтирайте тръбата на гъза ми.

Колкото и евтин ток да произведем, моите хора могат да го изнесат на петорна цена! Колкото и евтин ток да произведем, българите ще го плащат по трънския курс! Да видят те как няма да гласуват за МЕН - Бащицата!

Да се спира парното на София....като не плащат спиране...

А потребителите които си плащат да го д така ли?

Бойко ще направи набързо 2-3 хъба и ще реши проблема

няма страшно нашите съюзници и партньори американците ще решат проблема не е хуманитарно да мръзнеме така

Софианци масово не си плащат парното. Не обсъждам дали сметките са надписани или не. От там Топлофикация няма пари да си плати газа. И какво излиза накрая? Пловдив, Варна, Бургас, Русе....ще плащат топлото на софианците. И не само. Софианците, които не ползват парно пак ще плащат парното на другите, които не си плащат собствените сметки. 150 милиона знаете ли колко пари са това? Всеки софианец ползващ парно дължи средно 450 лева!

Нищо чудно, след като мъжа на "Sevi na Boiko" командва в Булгаргаз.

Бойко ще внася газ с Ф 16

243Win

СМЕШЕН ПЛАЧ!!! Николай Павлов е руско мекере!!!!!! Защото продължава да купува руски газ на 795$ вместо азерски по 153$. Имаме договор с Азербайджан за 1 млрд. кубика газ за тази година на цена 153$, но сме купили досега само 166 милиона. Това в пари означава над 500 милиона $ чиста загуба за Булгаргаза, за да се направи густо на Масква. От което, естествено, страдат българските потребители, а Масква трупа корупционни пари, с които създава още и още корупция. Колко ли от тези 500 милиона долара са се върнали у нас в куфарчета??? Прокуратурата не се интересува, тя също е руско мекере!

Какви ги плещиш бе, дори не знаеш точно какви цени има газа и как се определят!! Цената на газа не е на литър или кубически метър а евро/мВтч Цената зависи от борсовите индекси.. миналат година около 5 евро/мВтч. В момента са на исторически връх от 70 евро/мВтч (137 лв./мВтч).

Искат да дадат и Топлофикация София в частни ръце както харизаха Топлофикация Пловдив на EVN. Това всичко се движи от кръга Капитал срещу големи комисионнни!

Ми да го продават за какво ни е държавно губещо предприятие.Нека стане частно да видя как ще крадат от него.Само трябва да го продадат на честен търг,не по схемите на Костов.

Да, ама ЕВН и останалите топлофикации си плащали газта навреме! А на софиянци почти всяка година наливат от бюджета за тяхната топлофикация. Ако и сега им дадат народни пари, то същите пари трябва да се дадат и на всички български граждани за отопление! Не само на софиянци!

"Булгаргаз": Застрашени са доставките на газ за страната - не трябва тоталитарен газ, демократични самолети !!!

Кака така всички останали си плащат .само топлото на София не плаща..значи има някой за трепане ..то това ,не е от вчера или днес..

По голяма наглост от това няма! От къде на къде БЕХ ще плаща сметката на Топлофикация София, нали не си мислите, че топлофикация се е издължила за предишните задължения към БЕХ. Тя дължи няколко стотин милиона на БЕХ демек на всички българи! Наглост е софиянци да не си плащат сметките за парно! Цяла България да им плаща парното! В София най-големите заплати, а сметката за топлото не могат да си платят!

Мунчо тези дни тегли пак ще тегли 500 милиона кредит и ще ги хариже на руските си господари като купува три-четири пъти по-скъпия руски газ , вместо да се закупи азерски!

Ако навремето бяхме направили Южен Поток и бяхме пуснали два блока в Белене, сега нещата щяха да са съвсем различни. И затова не е виновен Мунчо

Какво щяха да ти помогнат двата блока в Белене с цената на газа? Или с цената на тока дето над 40% от произведения ток го изнасяме?

горд.. Идиот!

Тези такси не събират ли от тец софиш, и защо им позжолихте да задлъьнешт с толкожа пар а не ги подкарахте по рано?

Радев коли и беси в България. Народа му плаща 10 лева за започне всеки работен ден - антиваксърите да си плащат тестовете ежедневно. Насилствено ваксинира деца и възрастни. Изнудва българите - или ваксина или гладна смърт. Радев е жесток тиранин. Виждате как бедните се увеличават с хиляди всеки ден. Радев взема 12 000 лв заплата и не му пука за гладния народ. Масона Сатанист Румен Радев не трябва да е президент.

Не се отоплявам нито на парно нито на газ. Да му мислят избирателите на Радко дето живеят по панелките. Като ви стане студено го викнете да ви направи няколко лицеви опори барем се стоплите.

Ама как познах кои са на Радко избирателите:)))) Така е смешковци, вие си го поискахте не се оплаквайте сега.

При комунистите , всичко спира и фалира

При кои от всички? Герберските нали?

При Бойко можеше , при мунчо неможе ? Идват избори

Мунчо къде си ? Защо си се скрил ? Къде ти е зеления сертификат ?

мунчо е без сертификат и не трябва да бъде допускан в президентството, но може да прави лицеви опори отпред

О откъм руския фронт ли , резидента мунчо се наоака!???!!?? Или не смее , да не му се кара московския поп от кгб

Луканова Зима Виденова Зима Орешарско Лято Радева Зима Комунистите не прощават.

Смехурска Схема. Вдигаме цената на тока. Фалираме предприятието, което изпада в неплатежоспособност. Конфискуваме го, за да си плати дълга. Продаваме го и правим печалба. И после пак.

Топлофикация София само я точат. После се чудят от къде да откраднат още пари, за да я "спрасяват". До това доведе многогодишното ГЕРБ-ерско управление.

Аз съм диверсификатора.Кога ще ми благодарите

Ама при Боко цените не бяха такива. Духай супата поръчков коментатор

След мен и потоп.

Докато ви заблуждава, че заради интерконектора не могат да внесат азерския газ в пълен обем, ръководството на Булгаргаз, което бе назначено от ГЕРБ и ДПС и се намира под личната протекция на Румен Радев и служебното правителство, системно, упорито и умишлено саботира вноса през Неа Месемврия и Сидерокастро-Кулата. Доказателство е в намалените ангажирани капацитети за пренос, от 14 400 на 10 000 МВТч на ден, които се плащат без реално да вземаме газ. По току - що излезли данни на азерския държавен митнически комитет, за първите девет месеца на годината, след като в края на декември по искане на Булгаргаз бяха намалени количествата газ от договорените 1 млрд. до нищожните 225 милиона кубически метра, се оказва, че реално сме взели ...... 166 милиона кубически метра!?! Тоест, за месец септември, когато цените скочиха нагоре, вместо да неглим повече, сме купили само 16 милиона кубически метра, въпреки че средната цена на азерския е само 153 долара за хиляда кубически метра при 795 долара за руския газ. губим.

Ти нали за шест месеца най-доброто правителство на България изчегърта нещо има ръководни кадри? Сори майка ако това беше станало по времето на ГЕРБ, Борисов ако трябва щеше да отиде на крака до Путин и да договори по-ниски цени. Вашия любимец освен да уволнява и да твърди че не е виновен за нищо друго не прави.

Махайте Масона 33-та степен Румен Радев. Откакто управлява цените скачат в пъти. Радевата Зима ще е най-тежката в историята на България. Ток и газ на рекордни цени. Цените на хранителните продукти се увеличават. Безработицата расте. Парното и тока за бита ще се увеличат на 01.01.2022 г. Радев бездейства, държавата потъва като Вера Су.

ние вярваме в силата на нашия Президент! Правете повече набирания и лицеви опори, и няма да ви е студено!

Като легне майка ти отдолу !

Като изгониме още някой руски дипломат, като надраскаме още някой паметник и обявим Русия за наш враг, цената ще си дойде на мястото....

Отиди да лижеш ботушите на руснаците. Може пък на тебе лично да ти дадат по-евтино.

Много си тъп, Саше-е-е-е-е...

Да бе, щото "братската" Русия в момента не ни одира кожите. Всъщност както винаги го е правила. Затова колкото по-малко зависими от нея, толкова по-добре за българския народ. Проблем са тези русофили като теб, а те изобщо не са малко.

Абе глупак, значи пак руска газ, само, че от Турция за по-евтино. А ако не знаеш кой е главния акционер на азерския газ, поинтересувай се !

Значи едни се топлят, а други ще им плащат сметките... Хитро, Андрешко, хитро...

Путин каза на Радев да работи за нов договор с Газпром. Радев защитавайки еврогейските ценности отказа,от борсата ще купува Булгартрансгаз. Радев е кукла на конци на САЩ и Еврогейския съюз. Затова бизнеса фалира. Фатмак от газ не разбира.

Ама чакайте сега, нали беше руска кукла, айде уточнете си опорките!

Как ли пък не, с подкрепата от БСП Радев да е точно кукла на САЩ. Съвсем изплискахте легена.

Мунчо и му се възхищавайте на лицевите опори

Ах, цяла България ще плаща борчовете на столичани! Щото вземат малки заплати и щото 50-60 % са на държавната софра и не плащат в пълен размер осигуровки. Да си плащат бе! Колкото толкова! А който не издържа, взема си шапката и отива по родните си села! Не стига, че цяла зима спят по гол гъз, ами сега и ошушканият народ от прованса ще им плаща масрафа!

Ама всички продавате семейните нивички и тичате към София, че ви мързи да си изкарвате хляба, както дедите ви навремето, нали? Когато бях малка, София нямаше и 1 милион. Сега е 2,5 милиона и продължава да се разраства. Познай то 3 пъти повече от половината население от къде е?

А преди 100 години София е била с население 15-20 хиляди. Твоите родители от кое село казваш са дошли ?

Хахахах, пари да ми давате няма да ви стъпя в кочината. Пффф.

аа няма проблем бре ... Москва е виновна... тръбопровод с газ не ни требе... мууу... блеее... те нашите прЕатели от ФАЩ ще ни доставят с бидони... трябва да сме евроанални.. Германците са тъпи, че си правят 2ри тръбопровод... муу блее

Радев и Янев шъ упаят нещата. Дръжте ги откъсо или ги загърбете на изборите с техните марионетки...