"Булгаргаз" вдига с още 6% цената за септември до 315,6 лева/MWh

Дали това ще е окончателното предложение - предстои да разберем

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едва ли ще остане само 6% ...

Прайъе я 500 лв та да се знае че няма да я барате за 1-2 меси

Изедници...по турско не е било такова дране на кожи....не се издържа вече, а работодателите вдигат цените, но не и заплатите....разходите им боли високи, и работниците между чука и наковалнята....живот на промоция.

Вдигайте колкото си искате , не се осигурявам, не получавам заплата , нищо не плащам нямам нищо на мое име ,булгаргаз и топлофикациите да го духат крановете на радиаторите са ми счупени , тази зима отварях прозорците като стане жега , Отивайте при Вова на килимчето.

Спрете се,бе!

А защо не протестирате пред работодателите тогава?

НИЦИИИ !!!!!!

Незабавен арест и съд за просто Киро и всички, които спряха сигурните и евтини доставки от Газпром. Сега ще търсим газ от другия край на света на двойна цена. Просто Киро и Кокорчо трябва да са първите осъдени от Новия народен съд. А той скоро ще бъде сформиран.

Това да се откажем от дългосрочна цена го дължим на Бойко . Нали се хвалеше че е предоговорил цените на Газпром да зависят от европейската борса и е постигнал намаление на крайните цени. Вярно че това намаление беше за 2-3 месеца и топлофикациите въобще не го отчетоха, НО цените на борсата после литнаха и увеличението го усещаме добре.

Ние протестираме, но те казват, че разходите им са високи и не могат да си позволят да вдигат заплатите, нямало кой да им дава поръчки на по-високи цени.

Трябва 1000 да я направят

следващия месец да стане 500 лева

Искам всички идиоти, дето ми дуднат за намаление на цената на Газа ВЕДНАГА да си направят сепуко!!!

Стискайте зъби скоро му се вижда края .....шегичка това е края на началото

Гилотината не е измислена от политиците, но пък много добре ил е действала. И само тя, би могла да обедини Европа, а не разни съюзи и незнайни ценности

Хляба дето го пекът на газ ще стане златен

искам ги кирчо гела ,кокорчо гея и травестита ленчето в една обща килия

Добрютро

Кирил, Асен и Ристьо казаха, че няма страшно. На тях не им дреме

Само касапин като Робеспиер би променил нещо в България

Без вазелин :)

Бат Бойко монтира крана, а Киро го завъртя

ААА не лена парапета я чоластря на задна Не може

Защо само в България, цяла Европа има нужда от ремонт

тя линда на киро гела за това ли затвори сладкарницата !? Откраднаха няколко милиарда да плащат за руски газ който не бил руски а на посредници изпраха парите през смешния си сладкарски бизнес и сега пак държавата в калта да плаща .Няма ли да дойде някой патриот да ги натика по затворите тия престъпници обирджии

НА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПАЗАРИ Е ПРЕКУПЕН МНОГО ЯКО ... ЩЕ ИМА РЯЗЪК СРИВ НА ЦЕНАТА ... В МОМЕНТА ИМА ГОЛЕМИ ОБЕМИ НА ВЪРХА С РАЗПРОДАВАЩИ СВЕЩИ ... ОЧЕРТАВА СЕ "ДВОЕН ВРЪХ" И СЛЕД ТОВА - "ГЛАВА С РАМЕНЕ"... ЖЕСТОКО Е ПРЕКУПЕН ГАЗА...ТОЛКОВА Е ПРЕКУПЕН, ЧЕ В ЕДИН МОМЕНТ ПРОСТО НЯМА ДА ИМА КОЙ НОРМАЛЕН ДА КУПУВА НА ТЕЗИ ОТКАЧЕНИ ЦЕНИ ! ЗА БОГА "БРАТЯ" - НЕ КУПУВАЙТЕ" (ТОВА Е КЪМ ХОРАТА - НЕ ИМ ПЛАЩАЙТЕ НЕРЕАЛНИТЕ ЦЕНИ ... ИЗКУСТВЕНИ СА ! ПРОСТО НЕ ПЛАЩАЙТЕ!) СЪЩОТО ВЕЧЕ СТАВА И С НЕФТА, Т.Е. ПАДАНЕТО НА НЕФТА ИЗПРЕВАРВА ШИБАНА И СКОРО ВСЕ ПО-МАЛКО НУЖНА ГАЗ! КОЙТО СКЛЮЧИ СЕГА "ДЪЛГИ ДОГОВОРИ ЗА ГАЗ И ИНЕФТ - ЩЕ БЪДЕ МНОГО ЯКО НАЕБАН ... ИЛИ ПО-СКОРО ХОРАТА ЩЕ БЪДАТ ЯКО НАЕБАНИ , ЩОТО ВЪРХУ ТЯХ ЩЕ ИЗСИПЯТ ТИЯ ОТКАЧЕНИ ЦЕНИ ПО "ДЪЛГИ ДОГОВОРИ", А ЦЕНАТА ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ЩЕ ПАДА ... НО ЩЕ СЕ ОПРАВДАЯТ, ЧЕ "ТАКА Е СКЛЮЧЕН ДОГОВОРА" ! АКО МУНЧО ПОДПИШЕ ДОГОВОР С ГАДОВЕТЕ ОТ СИБИР - МЪРТЪВ Е ! ВСЕКИ ДОГОВОР СЕГА, Е РАВНОСИЛЕН НА ГРАБЕЖ НА НАСЕЛЕНИЕТО! ТОВА, КОЕТО СЕГА ПРАВИ ЕНЕРГИЙНАТА КРЕМЪЛСКА ХУНТА - Е ПЛАНИРАН ГРАБЕЖ НА НАСЕЛЕНИЕТО , ПРИ ОЧЕРТАВАЩ СЕ ВРЪХ В ЦЕНАТА И ПРЕДСТВОЯЩ СРИВ В ЦЕНА НА ИЗОКАЕМИТЕ ГОРИВА! НЕ ИМ ХОДЕТЕ НА "ИЗБОРИ" ! НЕ СТАВАЙТЕ СЪУЧАСТНИЦИ В СОБСТВЕНОТО СИ УБИЙСТВО ! СМЪРТ НА БУНКЕРА !

Кики и Коко - Осигурили 3 до 4 пъти по-евтин Газ на България! А Купените Социолози им дават, че още има Лумпени и Балъци да Гласуват за тях!!

както Един Педал и Един ПреЛюбодеец, т.е. ПП (Педал и Прелюбодеец)!

Мръсни Гадове , булгаргаз 1милиард им дадоха Не са наядоха Боклуци скапани Дано им Преседне дано Мошеници

промяната продължава...

ХОРАААААА , имайте Достйнство спрете да плащаме .

Радев, благодаря ви за погрома! Инсталирахте едни служебни, инсталирахте ПП с ДБ, сега тези поредните служебни ще ни довършват ли?

ще ще.. ббаахаха аве ти що си толкова смешен? чекай зимата да пада цената.. ббаахаха

315 лева за мегават!!?? Точно преди година, струваше 60 лева за мегават. Но тогава плащаме за Руската газ директно на производителя Газпром. А сега плащаме на посредниците на ПП! Пак за същата руска газ. 500 % по Скъпо.

"НЕ ИМ ХОДЕТЕ НА "ИЗБОРИ""?!? Това ли е новата опорка на АЗБ? Иначе ПП нямат шанс?

НА ДАЛАВЕРАТА ЛИ , Т.Е. "БОГА НА КУРА" , Т.Е. НАЕБИ СЕБЕПОДОБНИТЕ ГОИ !? ЗА ТОЯ "БОГ" ЛИ ГОВОРИШ ?

Лошото и че и дърва няма.......

Епа таз година или на дърва или на въглища или на ток! Аааа момент момент дърва няма! Въглищата спряхме да ги копаем още преди години! А тока тиквата със закон забрани да се строи АЕЦ Белене! Еми ше се надяваме на глобалното затопляне! Ко да праиш кат ти е м.оу,ма главата ше страдаш ти! Това е положението!

2022-08-15 21:15:59 КОВИДОFF (нерегистриран) пшел на ХуЙ клошар. кат немаш пари кво ше еаправиш ве цървул? марш да събираш стари гумета за огрев.ббаахаха ------- КВА ШЕ ПРАВИШ С ТЯХ, КАТО НЯМА ДА ИМ ВЕЧЕ ПРЕД КОГО "ДА СЕ ПЕРЧИШ" КОЛКО МНГО "ПАРИ" ИМАШ, Т.Е. КОЛКО МНОГО СИ КРАЛ ! КВА ШЕ ПРАВИШ С ТИЯ "ПАРИ" АКО НИКОЙ НЕ ТИ ПРИЗНАВА НИКОЙ ЗА "ЦЕННОСТ" ?

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-08-15/german-power-prices-soar-to-record-as-energy-crisis-deepens?srnd=premium-europe#xj4y7vzkg ТНъл сме в ЕС.. Пък и борси разни нароихме.. Та ето какви са котировките в Германия за ТОК през 2023-та година: 477,5 евро за мегават-час. И понеже сме вързани към "еФтината" византийска евроборса за ток - сами си проследете как тя е следвала немската https://www.eex.com/en/market-data/power/futures#%7B%22snippetpicker%22%3A%22EEX%20German%20Power%20Future%22%7D

Кирчо и кокорчо да стягат халките, тази зима ще ги еВем.

Особено ако зимата е студена... нищо добро не ни чака

Направо да я направят 500 лв, че да не си играят всеки месец.

Назначеният от Просто Киро и Кокорчо шеф на Булгаргаз им се отблагодарява с още милиони в сметките им. Ако Илф и Петров беха живи сега, нямаше да напишат Дванадесет стола, с главен герой Остап Бендер, а щеше да напише Кокорчо и Кирчо. ЕЙ такива международни мошеници не са управлявали България. Бяхме погнусени от юпитата на Симеон, ама тия двамата задно с чифута Лорер, ги слагат в малкото джобче на дънките си. Само за 7 месеца, повтарям 7 месеца тия тримата направиха незаконна печалба за тях/да се чудиш къде в МВРто на Рашков/ в размер на милиони левове.

Недей така! Специално за Кокорчо плашиш куче със салам Направо ще се затича към теб.

Който Оцелее Тая Зима, Няма да Оцелее Следващата Зима! Това е Философията на Сатанистите работещи за Златният Милиард!!

"ПЪЛНА ПОДМЯНА" БЕШЕ СЪЗДАДЕН ИМАННО ЗА ДА БЪДЕ ИЗПОЛЗВАН ВЪВ ВРЕМЕНАТА НА ГРАБЕЖ И ВЗИМАНЕ НА "НЕПОПУЛЯРНИ РЕШЕНИЯ", КАТО ПУСКАНЕТО НА МАКЕТАТА! ЕСТЕСТВЕНО ГРАБЕЖЪТ НА НАСЕЛЕНИЕТО, КОЙТО СЕ ИЗВЪРШВА , СЕ РАЗПРЕДЕЛЯ МЕЖДУ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, КОИТО ПУБЛИЧНО "ПЛЮЯТ" ПО "ПРОДАЖНИТЕ ПЕРЕДАРАСИ", НО ВЕЧЕР В ШАХМАТНИТЕ ПОДЗЕМИЯ СИ ПИЯТ СОЧА С ТЯХ И КУРВИТЕ КАТО ЛЕНА - ШИРОКИЯТ КОКЪЛ , МАЯ-ОБЩАТА, ДВЕТЕ КУРВИ ОТ ГРОБ, ОНЯ КУКУВИЦА О ИЗРАЖДАНЕ И Т.Н... ВСИЧКО ТОВА СЕ ЗНАЕ И СЕ ВИЖДА ОТ ХОРАТА ... ЗА ТВА ГОЛЯМАТА "ИЗНЕНАДА" ЩЕ БЪДЕ ТОВА, ЧЕ НЯМА ДА ИМА И 30% "ГЛАСУВАЛИ", Т.Е. УНИЖИЛИ СЕ ПРЕД ВЪЛШЕБНИТЕ КУТИЙКА НА МЪДУРО ! ТАЗИ ВАСАЛНА ОЛИГАРХИЧНА ТЕРИТОРИЙКА, ОТДАВНА Е МЕНТАЛНО "ОТСВИРЕНА" В ГЛАВИТЕ НА ХОРАТА !

ТАКА ЧЕ ПОВЕЧЕТО ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ !

така е, Глобал Топло, в Европа през Зимата се Потиме от Жега!

Що само 6%?