"Булгаргаз" търси спешно 250 млн. лева, за да се разплати за газ с руснаци и азери

Сделките на "Българска енергийна търговска платформа" са били сключвани с не повече от трима търговци на природен газ, като значителни обеми природен газ са търгувани основно с един търговец, посочват от новия Съвет на директорите на дружеството

Обратно в новината

Коментари - "Булгаргаз" търси спешно 250 млн. лева, за да се разплати за газ с руснаци и азери | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз търся спешно 250 млн. лева. Дано подскажат и къде ги търсят, та и аз там да търся

Държавата да им даде заем няколко милиарда за да си имат и да не се притесняват!

Да фалира. И без това с тия цени е непродаваема тая газ.

Добре де, кой ги управлява тези дружества... Пълни малоумници ни управляват в тази държава. За нищо не стават... Срам ме е! Да не могат да си платят сметките. А, питате ли хората, как успяват? За нищо не стават управляващите!

Предишният борд (който беше назначен от временното правителство на Мунчо Решетников) много е крал явно.

Опа ! Още от Октомври 2021 ! От ПП временцето...250 мил. които Кокорчо трябва да брои ? Ами сега ? Ново ръководство и веднага дайте ни четвътр милилиард, че сме гладни беееее....Цигански кабинет !

Имена????!!!

До онзи ден по твърдение на предишният борд са на печалба, а днес са на загуба. Има нещо гнило.

Колко са елементарни Кирето Лъжеца и шайката му измамници! Значи Булгаргаз е с прадни сметки? Тоест ако не бяха сменили шефа.... до дни щеше да си проличи че е некадърен и да останем без газ? Тея хептен лъжат като в детската градина, както излъгаха българите да гласуват за тях.

Цялата работа е да се вкара САЩ като доставчик.

T.e Булгаргаз е източен за година, по-времето на управлението на Радев, така ли излиза ?

Ами нека всеки от депутатите да даде по 1 050 000 и ще съберат парите ...

Коя е дарителската сметка? :)

Никой свестен българин не е гласувал за тия. Дадоха им машинки, манипулираха ги и кабинета готов...Хайде сега напролет със само хартиени носители и нещата ще лъснат. Защо в Германия гласуват без манипулативна техника ?

Тоест опорките ,че Герб им бил заложил капани отиде на вятъра ,от октомври 2021 година са милиони на загуба ,булгаргаз е на загуба ама кажете кои са на печалба ,на Радев човека беше шеф

Гледайте как червените боклуци фалират всичко , до което се докопат.

Нали гласувахте за промяната ? Нали имахте някакви усещания за корупция? При Бойко било застой ,статукво ! Ето ви я сега промяната в цялост ! Гребете с пълни шепи от нея , и с празни джобове на студено и тъмно !!!

Чакайте бе, защо гледате само касовата наличност, има вземания, активи, инвестиции, задбалансови активи, пък може и да имат активи в акции, облигации, закупени / предплатени резерви, фючърси. Публикувайте отчета изцяло така както излиза сега от компютъра и да видим кой лъже .

Това не е възможно ужас, нали морала победи

Не съм изненадан. Предишният борд беше назначен от служебното правителство, а всички знашем, че хунтата на Мунчо дойде на власт с единствената цел да краде колкото може повече и колкото може по-бързо. Кирчо и правителството му са част от тази хунта. Само че възникна въпросът кой да краде повече, затова е цялото това напрежение между Мунчо и Кирчо. Оставка веднага и на премиер, и на президент!

Може и DMS номер или пластмасови капачки да съберем.

Хубава работа, ама българска. хе-хе

007

Време е народът да плати компенсациите на Топлофикация София, за да е евтинко парното на София. Да живей мораториумът!

DMS BULGARGAZZZZZZZZ

Не съм изненадан. Предишният борд беше назначен от служебното правителство, а всички знашем, че хунтата на Мунчо дойде на власт с единствената цел да краде колкото може повече и колкото може по-бързо. Кирчо и правителството му са част от тази хунта. Само че възникна въпросът кой да краде повече, затова е цялото това напрежение между Мунчо и Кирчо. Оставка веднага и на премиер, и на президент!

Ха, ха. Източихме го до капка и ви оставихме жълти стотинки. Ха, сега си заврете дружеството в Булгаргъз.

Взе ми идеята ! Нищо , аз ще организирам събиране на капачки !

Новият изпълнителен директор на „Булгаргаз“ Людмил Йоцов е изтъргувал в петък природен газ на фирмата, в която е работил съвсем доскоро, стана ясно след провеждането на комисията по енергетика, която с гласовете на управляващите беше засекретена. Йоцов, който присъства на заседанието, за да даде обяснения за сделките, за които се появиха съмнения, че са непрозрачни не вижда никакъв проблем, че фирмата за която е работил е сред купувачите. Заседанието на комисията бе засекретено с аргумента, че има поверителна информация, а ДАНС и енергийният регулатор са започнали проверка. След заседанието новият изпълнителен директор на „Булгаргаз“ Людмил Йоцов отказа да назове компаниите, които са купили газ на борсата, но призна: „Осем компании са, това е търговска тайна, там има конфиденциални клаузи.“ Запитан дали сред купувачите е компания, за която е работил, той отговори: „Казах - да, но не за значителни количества, а минимални. Не е конфликт на интереси, защо да е конфликт на интереси, това е анонимен сегмент. Единственото, което мога да направя, за да не търгувам с тази компания, е да забраня търговията с нея – „Булгаргаз“ въобще да не търгува с нея“. За цените, по които са сключени въпросните сделки, изпълнителният директор на „Булгаргаз“ Людмил Йоцов заяви: „Булгаргаз“ не е дал тази цена от 150 лева за евро. Офертата не я правя аз. Прави я човекът, служителят на „Булгаргаз“, който е упълномощен да търгува на борсата. Това определено не е изпълнителния директор. Това е оперативна самостоятелност, негова. Аз не мога да му се бъркам. По принцип не е на мое подчинение. Има си началници на отдели, има началник на дирекция“, пелтечейки каза Йоцов съобщава БНР. Естествено дир няма да пусне това!

"Аз като дойда на власт, няма да се краде." (Мунчо Радев) Буахахаха!

Това ла.. но кирчо дето мунчо изтропа ,е толкова голямо че не можеш да го прескочиш !! И толкова вони

Но затова сме 'независими'. Идиотизъм! Не може да бъдеш независим, ако си със гол гъз!

Липсващите 250 милиона лева ще ги намерите в подаръчните торбички на Радев.

Чувам Булгаргаз да търси кеш. Що така бе? Нали дойдоха умните и красивите на власт вече? Следваща стъпка - обявяване на фалит на дружеството и продажба на наши хора, нали?

Чакай сега. Бившия шеф твърди, че е предплатено на 100% към азерския доставчик на и на 60% към газпром. Тея сега твърдят, че трябва да се плаща и на двамата доставчика. Кой лъже?

през един, ама може и през двама, дали пък не бяха трима? Нито има имена, нито конктретика, нито нощни арести. Всичко е в стила на Дамаджанков, клюки, раздувки и балони.

Дайте номера на сметката на фейсбук! До петък ще съберем парите!

Червените кхмери като дойдат на власт винаги фалират държавата. Хунтата на Мунчо не е изключение в това отношение.

Фалит. Тъмно и студ. Малко кютек. Ново начало.

За кога им трябват, че точно преди малко ги похарчих?

В левия или десен джоб да се бръкна или лявата или дясна мандълма да си почеша за богаргз.

Е, нали онзи ден продаваха газ! Защо сега искат да купуват! Или продаваш евтино, лапаш комисионните, а после купуваш скъпо и плаща народа! Мамицата ви мръсна комунистическа! След вас е ПОТОП!

На 11.10 военната хунта на Радев взе половин милиард лева нов дълг и само 14 дни по-късно на 25.10 взе още толкова. На 08.11 пак, на 23.11 отново. През септември червените кхмери на Фигуранта взеха още 800 милиона лева заем. Дотук три милиарда и двеста милиона накуп! Тази година още 10 милиарда. Долу крадливата клика на пРезидента Радев получаващ по 15 000 лева на месец, нищоправеца!

Господ здраве да дава на Бойко Борисов!Много добрини направи за Родината. Много се построи, беше евтино и хората живееха добре при него. Плюят го сега само крадците, далавераджиите, корумпирани митничари, контрабандисти, черепчета и Иванчева, на които Бойко им секна далаверите като Южен поток, Белене, заменките и изсичането на горите. Да знае че много българи го оценяват положително, а другите след време ще го признаят.

Изпълнителите на мръсни поръчки Янаки Стоилов - конституционен съдия и Бойко Рашков вътрешен министър, и Надежда Йорданова правосъден министър. Радев доказа, че е вредител на България. Такива като него предатели Стефан Стамболов ги пращаше на съд и от там на разстрел! Аз лично подкрепям ГЕШЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!

При Борисов народа се замогна, държавния дълг намаля и бе най-нисък в ЕС, а в същото време се строеше. Сега магистралите буренясват, тока, газта и хранителните продукти са на космически цени, а хората мрат от глад при Радевата хунта!

Да си дойдем на думата. По лошо ще става. Ще кърпим с облигации и заеми.

Как пък не се намери една мисирка да попита канадеца в тази криза с енергетиката той какво мисли по въпроса с нови блокове в Козлодуй или централа в Белене ? Ей така да му разберем мнението поне. По дин важен въпрос.

да звъннат на боко и шиши да оправят сметката..бълха ги охапала.

Факта че коалиция мунчо не започва да строи Белене при този недостиг на ток показва една. Бил съм прав когато казах че Румен Радев е завъртял гъзето на запад. От Решетников към Сорос и Байдън. Защото американските интереси са срещу централата. Руските са за. Така че драги русофилчета. Радев е станал соросоиди. Предаде ви Ебава се с вас !