"Булгаргаз" търси спешно 250 млн. лева, за да се разплати за газ с руснаци и азери

Сделките на "Българска енергийна търговска платформа" са били сключвани с не повече от трима търговци на природен газ, като значителни обеми природен газ са търгувани основно с един търговец, посочват от новия Съвет на директорите на дружеството

Обратно в новината

Коментари - "Булгаргаз" търси спешно 250 млн. лева, за да се разплати за газ с руснаци и азери | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продалжава промяната!Не мрънкайте ,червени гризачи!

И аз търся, погледнах под леглото, прерових килера, слизах и до мазето и намерих само 10 лева в джоба на един летен панталон.

Много е лесно - вдигат цената на парното, докато всички що годе нормални хора се откажат от него и после фалират. Така ще може да си отпочинем масово от тая истерия и заплашвания.

Slojete Stanka Zlateva za shef na bulgargaz

Хора, Булгаргаз търси пари, не глупавите ви разсъждения при кой какво било. Предлагам веднага да се разкрие дарителска сметка, DMS номер, президента да организира кампания "Българската газ", във всички супермаркети на касите да се сложат дарителски кутии, пред сградата на Булгаргаз да се събират капачки и не на последно място да се организира фейсбук група "Да помогнем на Булгаргаз"

Da vzemat na zaem ot futbolistite,

Досадна работа! Само глупаци и корумпирани чиновници наоколо! Кааааак не се появи някой гений да кажем "Браво"?

може би, правителството щеше да забави или да не извърши уволненията, ако борисов не беше ги използвал за бойкотиране на властта - фандъкова, павлов, гешев, цацаров - а подобно на ндсв към управляващите се прикрепиха кариеристи като новият шеф на Булгаргаз, вместо да провеждат закрити заседания, за да ги прикрият, трябва да ги отстранят докато е време и не са станали твърде много, за да могат да се справят с тях.

Жалки твари ей, Бойко нискочелия ще възхваляват. Две приказки на кръст не може да върже, а отгоре на това е и комплексиран до безобразие. Световна криза има още от преди пандемията и пандемията дойде дюшеш на неолибералния капитал. Тия новите мушмороци ще ги оценяваме след година, две. Това в момента е инерцията на калинките от Герб, всичките парични потоци са овладени от от тях. Нали не си въобразявате, че тренда на една държава се променя за няколко месеца. Овчари

ГЕРБоляците тука просължават да си пеят глупостите, а не виждат пред носа си че са ги лъгали и източвали 12г а сега дойде време за разплата. Можете да се сърдите само на Боко Тиквунец Банкянски и заложените бомби в бюджета ….

Супер са държавните фирми , крадене до дупка !!!!

Защото частните не крадат Така са навързани, че не можеш да разбереш кой продава и кой купува. Омагьосан кръг. Тоса че не говори само за държавните.

В такава въртележка се вкара народа че няма изкарване... ще ни тричат докато могат и после ще изчезнат по чужбините.

Червените кукловоди яко го обуха Кирцата и скоро ще му сложат поводите, щото е готов за прокуратурата. Рашков къде се покри? Гледа сеира на колегите си...

Комунистите продължават да са на власт. Къде е тръбата до Гърция?

Питай баце си

Показателное че са взели 55 милиона заеми от банки под формата на овърдрафти. Значи не са били ликвидни както твърди бившия шеф, инак защо да правят овърдрафти? Вероятно са разсрочили и плащания за да има 650 м за плащане приприход 400. Ямно е че са източили парите и предишните в същност са направили така че да фалира предприятието очаквайки че новата власт ще ги смени. Би тлябвало да се види на кого е плащано с тези овърдрафти. Естественно, тарикатите няма директно да точат банките, а са продали на загуба, след което к о пувача им киха комисионните, които ве минават през касата на Булгаргаз. Нап трябва да таррави одит на всички бивши директори както и фирмите които управляват. МвР и НаП трябва да са дупе и гащи.

Ние нищо не знаем. Това с овърдрафтите и 250 млн са жълти стотинки за Булгаргаз. Колко кинти печалба, ДДС и акциз плащат в бюджета е въпроса, които са изчезнали явно...

Ще им дам назаем!

Аз нещо не разбирам... Стария шеф на бгаз, каза че дружеството било в добро финансово състояние, били разплатени плащанията по договорите. Новите казват, че не било плащано и пари нема... Асенчо, преди 2месеца обясняваше, как бгаз продавал газ от чирен и ощетявал крайните потребители. Сега се оказва, че и новите продавали газ от чирен, ама то не било проблем... Май цялата работа е: мръдни малко, че да бръкна в кацата...

Абе на нали и Прост... Киро трябва да вземе от там . Та за това сега се говори, че нищо не е изплатено. При всяко ново правителство е така. Нови играчи, но правилата на играта не се променят. Трябва да се реве и краде яко.

Искат смяна на Гешев ,за да може техния главен прокурор да ги пази от съдебни дела. В момента правителство ограбва всичко и тегли десетки милиарди евро заеми ,после ще бъдат спасени от техния главен прокурор.

Абе новите вижте дали ми плува корабче в окото? Аман от високи сппециалисти! Вчера постъпиха на работа а днес трябват спешно 250 млн. Ей така като се из....лиш на пясъка правиш голяма новина. Ама тя не е истина. Истината е из....лянето на пясъка. Ами напишете банкова сметка да ви преведа тези пари. Ако аз сам немога, ще направим дарителска кампания.

Само толкова ли ви трябват ве..... ....Убадете се утре и че решим проблема вашата........после Путин ви е виновен.

Хората на Румен Радев са източили хранилището Чирен и са продали газа в чужбина. Хората на Румен Радев са източили Булгаргаз и подготвят приватизацията му. Сега стана ясно ,как Румен Радев и Кирил Петков крадат като за последно.

Аз съм на дърва и кюмур .

При Борисов народа се замогна, държавния дълг намаля и бе най-нисък в ЕС, а в същото време се строеше. Сега магистралите буренясват, тока, газта и хранителните продукти са на космически цени, а хората мрат от глад при Радевата хунта!

Външния дълг се увеличи 3 пъти по времето на Бойко Има официална информация на сайта на български статистически институт

Махнете Гешев и аз ,че ви дам .

Новия шеф на газта нали е дал още в първия си работен ден на Бившата си фирма няколко милиона... от там да ги вземе!

Все още не признават на кои продадоха евтино при последната "сделка", а ни забавляват с всеизвестно лакардии. Въпроса е кой си напълни гушата за наша сметка, но си траят!

Като на тез гранични са подредени все наши хора Един беден няма там Как мислите стават тез работи

Де

и мииризливите софиянци да си плащат,а не мине не мине миризливата им топлофикация на минус.айде стига толкова,кестени недоклатени

Еми тиквата да плаща аз какво съм дължим на Булгаргаз

Ами той даде милиарди на руснаците (газопровода), плати и та Тръмп (за индулгенции) милиарди за рисунки на самолети, откъде да ги даде - от кюлчетата и пачките ли, или от къщата в Барселона? Ти да не искаш безработната кифла с детето му да тръгне на работа! Що за човек си те, бе!

Cлед като ТЕЦ Варна(Тецът на Доган дължи 35 мил.) тогава да му се запорира и отнеме, и без това Той го придобива чрез корупционни сделки и мръсни пари, които чрез Теца си Изпира и те стават чисти. На всичкото отгоре Държавата му налива всяка година по около 28 мил. Народна парА за т. н. Студен резерв - за да не работи Теца а да стои в готовност.

Да, крайно време е българският, който е тай-бедният в ЕС (но има едни от най-богатите политици и управници досега) да си вземе обратно откраднатото от него!

Боко че им даде, само да поискат от него

Фалират държавните компании Лорер си го каза че целта е държавните компании да се преструктурират завоилирано каза ,че искат закриването им, само че стои извън камерите

от коментар по-долу се разбира, че поддържаната цял ден ниска цена е, за да продаде новият шеф изгодно на фирмата, в която е работил.

Имат да взимат 37 милиона от теца на Доган. Хубаво ги насадихме новите, айде да ги видим сега как ще се оправят с това, ХаХаХа. Ще ви разкатаем, и хляба и ножа са в нас!

И къде ги търси? Под дивана?

Толупс мазен е виновен че се нас.......ЕС пред нуланд

Касата опразнена до дупка, смятай плъховете от потъващия кораб как са се нагушили.

Нали? Преди 3 дни продадоха за 5 милиона евро газ, сега имало само половин милион лева в сметката....

Зарочвайте кампания за дарения. ДМС Булгаргаз.....

Тиквени крадци!

Няма да дам

DMS ProstoKiro DMS BulgarGaz

пллащме по 650 милиона лв на месец за газ..

Онзи ден продадхоа уж 37 000 Mwh... което е около 5 милиона евро.. сега имали само половин милион лева в сметките. Къде са парите, крадци?

ББ е фалирал всичко в държавата и освен това яко кредити!!!!

Луканов го гръмнаха заради Топенерджи и договорите с ватенките за природния газ. Сега ще пуцнат поне 2-3ма , и то от двете страни!

Пропагандата продължава. Вече им обясниха, че до 14 февруари парите за този месец ще постъпят по сметката им. Не разбирам само как малоумниците не разбират че продължават да ги лъжат за да изместят скандала от петък .

Я ми обяснете как работи цялата схема с газта от като започнеш от Газпром до Бай Иван в община Симитли! - Газпром добиват газ и го доставят до българската граница по техния си газопровод - Булгаргаз купува от Газпром от границата - БулгарТрансгаз прекарва газта по газопровода до газо разпределителните станции - Търговец (някой си) запазва правото на определени количества от закупеният от Булгаргаз газ (т.н. купува) - Този търговец предоставя част от запазените (т.н. закупени) количества на фирмата, оперираща газопреносната система в Симитли - Тази фирма в Симитли, продава този газ на Бай Иван Айде сега ми обяснете като на ПРОСТ, как цялата тази верига създава т.н. "конкуренция в газоснабдяването на крайния потребител" в България, след като газта пак идва от Газпром, а единствената разлика е, че ТЪРГОВЕЦЪТ ОТ БОРСАТА взима комисионна от нищото - защото, неговата работа е само да купи и препродаде без ангажимент за съхранение, пренос и поддръжка на инфраструктурата!?

Има много търговци като бай Иван и доста оператори…

Чети внимателно, бай Иван е краен потребител, не търговец. От него нищо не зависи, той плаща дебели сметки.

Дайте банкова сметка

Абе тулупи скапани канадски. Да ви питам ако успеете да смените прокурора с някой удобен от кръга Капитал тогава с колко ще ми мале сметката за парно ? А цената на хляба ? А бензина ?

Бахрейн ти тъпото заглавие. Мръсни и долни мисирки