17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма грешка беше, че не продължихме двустранните договори с Русия. Да не говорим за грешката с южен поток. Сега берем плодовете на тези недалновидни решения. Бизнесът сега да не иска помощ от държавата, защото те са най-големите виновници. Тази игра на борсите не е за тях! Сега крайните потребители ще плащат цената. Вече се изтърка клишето, че за всичко са ни виновни Русия и Путин. Дори хамериканците доставят руски втечнен газ в Европа, защото е по евтин от техния. Аман от русофоби! Няма ли в тази държава българофили?

Интересува мъ на боко хъба работи ли на пълни обороти?

3 ПЪТИ ПО_ЕВТИНА!

ТОЯГИ трябва за вас АЙДУЦИ ГЕРБЕРСКИ

Крайно време беше да се регулират цените съобразно тези в Европа. Крайно време е да се интергрираме и ние към общата енергийна мрежа и съобразно това да отговарим на очакванията и перспективите за разнитието на тенденциите за енергийно регулиране. Аплодирам.

В ада да врите дано, червеите да ви ядата, червата ви да се провлачат и на вас и на целия ви еврогейски съюз. Мръсна долна измет, гъзодайници и родоотстърници. Мрете, дано не осъмнете!!

Леле, този или тази ще избие децата си, но ще си остане влюбен или влюбена в Путин. ПО ТЕМАТА - НИЕ В МОМЕНТА КУПУВАМЕ РУСНАЦИТЕ. КАКВОТО И ДА ПРАВИМЕ ЦЕНИТЕ СА ТЕЗИ.