"Булгаргаз" обясни как формира цените на природния газ

За януари 2022 г., ползите които дружеството е прехвърлило към своите клиенти възлизат на 339 млн. лева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стефан Янев е уредил двете си деца на възможно най-сладки държавни длъжности и им е решил живота за години напред.Неговата дъщеря Екатерина се подвизава не къде да е, а в щата на друга свръхбогата държавна фирма - "Булгаргаз ЕАД". Назначена е пак от първия служебен кабинет (където бащата е вицепремиер) и пак без конкурс - като батко си! Вероятно наследниците на Стефан Янев са особено подготвени, образовани и подходящи за постовете си. И да - факт е, че и те трябва да работят все някъде.

дойде радевата зима ... и трябва да сме благодарни на Газпром и Путин че Русия ни е освободила от турско робство.. ... като си плащаме и мълчим както в Казахстан... иначе ще дойдат руските миротворци и ще ви затворят устата с калашников

Защо формулите за формиране на цената на газта от Газпром и Азърбайджан са различни ...съответно и цените се разминават няколко пъти? Кой е съгласувал ценообразуването с Газпром? Да не се окаже че някой в Брюксел ги е нагласил тези различни формули. Българската общественост има право да бъде информирана. Още повече че тя се явява и крайния платец по тези формули за формиране на цените на газта.

С една дума , крайния потребител е потърпевш , да не кажа някой нецензурна дума ! Всички от Булгаргаз да бъдет Уволнени , чистачки и Шофьори ! Там всички са назначени Калинки от ГРОБ и Съпруги и съпрузи на депутати от ГРОБ ! Уволнение !

Само Чистачки и шофьори да оставят !

Няколко страници разтягане на локуми без нищо конкретно. Важната информация, която липсва в това пространно произведение е само един ред, толкова ли е трудно да напишете: X + Y + Z + ... = N

А дебелите комисионни къде се калкулират??

Не ни баламуркайте с по-ниски цени от европейските. Когато направите заплатите като европейските, тогава може да правите тези сравнения. Защо не посочихте цената на азерския газ да види народа 10 ПЪТИ надценка! В Казахстан се опитаха да направят цена от 12 на 24 цента и стана революция! Народе защо спиш робски сън ?

Газ сънуваш. Няма как да стигне до нас - Турция не го транзитира от април миналата година

Да каже колко им е печалбата за периода и колко ще е за Януари, онзи дръвник Иванчо, не калкулира Азерското поръчано количество. Да се сменят тези рантутници, Герберската измет вън!

Другарко Дърева,много се превъзбудена!?!?Защо ли???

От месец април 2021 Турция не транзитира азерски газ. Скараха се за това кой да плаща новия газопровод който се строи в Турция

ти се обадиха на теб ли, бе боклук руски????