БСП: Българските превозвачи бяха предадени от премиера и министъра на транспорта

Утре ПГ на "БСП за България" ще покани министър-председателят в парламента да докладва какво е свършило българското правителство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако трябва да сме честни, предложението е гласувано в Брюксел с най-голямото ДА от ПЕС, като социална мярка. Т.е тези, които са гласували с ДА, да не казвам, тия, които са го предложили, сега обвиняват някой друг, че не се е противопоставил!

Ма чакайте ве нали до преди година търсехте 2000 шофьори да работят за 3000€? Ко стана сега?

"Утре ПГ на "БСП за България" ще покани министър-председателят в парламента" Може би ПГ на "БСП за чий хигс" са забравили две неща: 1. Парламентарният контрол е в петък 2. Утре и в други ден е срещата на върха ЕС - Западни Балкани Със съшия успех могат да го поканят и на 30 февруари . . . .

Нали микрончо точно за това дойде в България. За да има после "уи мосю". :-) Предават ни и ни продават постоянно в Европа, не е само в този случай. Вижте субсидиите в селското стопанство. Убиха целият бранш в България.

Кухите лейки от БКП / БСП винаги се изказват неподготвени ...

Загадка е какво е говорил Борисов във Варна пред Макрон,никой нищо не разбра какви резултати са постигнати на тази среща по отношение на командировките.

Има едно малко правило - Честността е най-добрата политика. или политиците штиват в небитието - НДСВ/ Мони Горския. СДС, /без претенции,че съм изчерпателен/