Брюксел стартира промяна на Газовата директива на ЕС

Започва процес на доработка и съгласуване на новите елементи в енергийната политика на съюза

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Така всяка държава, която има пункт за получаване на природен газ от подводен газопровод в международни води, ще решава сама дали да приложи промените или не." Ами тогава защо ние не си построим Южен поток?!

Втвьрдяването означава,много твьрд за шистовия газ на краварите.

"Така всяка държава, която има пункт за получаване на природен газ от подводен газопровод в международни води, ще решава сама дали да приложи промените или не." БЪЛГАРИЯ ИМА ПУНКТ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА РУСКА ГАЗ И ТОЙ Е ХЪБ БАЛКАН! БОРИСОВ Е ИЗПРАВЕН ПРЕД ПОРЕДНОТО ИЗПИТАНИЕ - Ще отклони ли ДВЕ от ЧЕТИРИТЕ тръби на ТУРСКИ ПОТОК за БЪЛГАРИЯ , или големият брат от САЩ ще му забрани да направи това!! ЩЕ БЪДЕМ ЛИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЛИШЕНИ ОТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАМЕ ДЪРЖАВАТА ОТ ТОВА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕМ В ДОСТАВЧИК НА ГАЗ ЗА ЕВРОПА? УБЕДЕН СЪМ , ЧЕ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА В ЛИЦЕТО НА БОРИСОВ НЯМА ДА НАПРАВИ НИЩО ЗА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ТЕЗИ ПРОМЕНИ В ЕВРОПЕЙСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО!

"Газ" е дума от мъжки род в българския език, да го знаеш от един Емигрант

Французчето Макрон се подчини на Доналд Тръмр и започна да съботира интересите на Германия. Макрон предаде Германия и реши да стреля от засада по Северан Поток 2. Но канцлерката го вкара отново в релси.

Че на кой друг, ако не на Тръмп?

Гледам тъпите козяшки добичета пак квичат на умрело! Некъв си тъпунгер от три разни ника се напъва като за световно, ама насреща само ялака с помия я щит друго не заслужава. Аве свиноподобнии чиракопитеко, що си не соедиш тихо у санираната кочинка, ами се напъваш, та пълниш потурняка с гимна ве? Кой те е&ава тебе за нещо та се пенявиш тук?хахахаха тъпо, злобно, безгръбначно и безмозъчно гурбетдобиче.!.мбухахаха

В продължение на 10 години Русия е продала 6 трилиона долара на петрол и 2 трилиона долара за газ. Това е повече от всяка друга страна в света, включително CA, ОАЕ, Катар, Cuveit, Оман, Бахрейн. Гражданите на тези страни обичат да летят в бизнес класа в Европа и USA, обичат да карат Mercedes БМВ, Bentley, Ferrari, maserati, lamborghini. А тъпите и все по бедни ватенки обичат стъкломой, боярьйшник, пирожки със зеле, картошки, грах – а за месо – не за всеки има достатъчно месо. Те се надяват, че добрият президент ще отпише сметките за жилища и комунални услуги, и се заблуждават че в Украйна, Казахстан е още по-лошо. Само че се оказва, че не е по-лошо. И руснаците са озлобени от това. Такава страна просраха мурзилките ...

За руската помиина яма северен поток е последната сламка за удавника путя. Мурзилките нямат реална икономика. Те разчитата само на това което им подари майката земя. Русия е само една бензоколонка за Европа. 70% от руския БВП пада върху газта и петрола. Общо 95% от БВП на империята пада върху природни суровини, а само 5% падат върху други индустрии, включително оръжие. Първите пет позиции за износ на САЩ и некадърната Русия: САЩ Потребителски стоки - 198 милиарда долара. Автомобили - 158 милиарда долара Селскостопански стоки - 133 милиарда долара. Самолетите - 121 милиарда долара Химикали - 77 милиарда долара. RF Суров петрол - 93 млрд. Долара Нефтопродукти - 58 милиарда долара. Природният газ е 38 милиарда долара. Дизелово гориво - 23 милиарда долара. Машини и оборудване - 28 милиарда долара. Ко значи? Че, като се изчерпи това което земята им даром им дава на ватенките без да имат мозък (като маймуна, която чака да падне кокоса и банана) , ще останат само с: Машини и оборудване - 28 милиарда долара. (разбира се ако есе още не са измрели от алкохолизъм, глад и нищета)

Тъпи продажни ватни тролове, можете ли с тъпият си зомбиран мозък да проумеете, че северен пАток-2 НЯМА ДА ГО БЪДЕ. Така каза Велика Америка. Северен поток-2 ще се изплати на комунистите от кремъл едва след 50 години. Мурзилките не се надяват на никаква печалба от този проект... защото след 50 години раша, както и ссср ше е фалирала и няма да съществува в сегашният си формат. Северен поток-2 за руснаците е само инструмент за рекет и изнудване на Европа при необходимост.

Ми, Северен поток 2 е кофти за България по две причини: 1) Ако ни препречат пътя за отклонеие от Турски поток ще трябва да купуваме газ през нам-колко си транзити. 2) На дело демонстрира двойните стандарти и лицемерието на ЕС - за всички газопроводи се приемат изключение от правилата, само за Южен поток не се прие. Не е важно, дали и колко е бил изгоден за нас. Принципът е важен - после елате и пак ми говорете, че всички в ЕС сме равни. Равни, ама дзвънци - на куково лято. За това, дали укрите ще пострадат от Северен поток 2 ми е през оная работа. Интересува ме, ние да сме добре. Време е да престанем да мислим за добруването на страните от извън ЕС - членството в него си има цена и за това ЕС трябва да се концентрира върху добруването на страните членки, а не за Украйна, за Венецуела или Тамбукту.

НИЕ ОТНОВО СМЕ ОТ СТРАНАТА НА БУЛКАТА.

Блядовете нема да ги бъди нази тоже

Дано втвърдяване не означава минаване на твърдо гориво.