Коментари - Броят на пенсионерите расте, разходите за пенсии в края на май са 8,5 млрд. лева | Бизнес.dir.bg
назад

Броят на пенсионерите расте, разходите за пенсии в края на май са 8,5 млрд. лева

Постъпилите приходи са с 225,5 хил. лв. по-малко в сравнение със същия период на 2023 г.

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - Броят на пенсионерите расте, разходите за пенсии в края на май са 8,5 млрд. лева | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е редно тези със 15 годишния стаж да взимат колкото тези със 40 години внасяли съзнателно осигуровки.Колко Министри щяха да оправят тази нередност...включително и Шалапатова...никой не можа да реши проблема

Как се намира работа в американската колониална кочина България? Ами как, никак... В капиталистическата продънена от корупция, беззакония и бандитизъм кочина България, както и във всички останали капиталистически кочини по света, работа се намира само по 2(два) начина: с връзки и с пари. Да, с пари - за да си платиш като поп на безбройните паразити-посредници по веригата и на ЕйчАр "специалистите" да те уредят някъде на работа. Правото на труд, за което право трябва да си платиш. Ако нямаш пари и връзки посмъртно не можеш да си намериш работа дори като учичен метач. Но всичко само с това ли приключва? Не, съвсем не - като стигнеш възрастта 40 максимум 45 години и твоят капиталист-робовладелец ти бие шута и те гони от работа - щото вече си бил много стар, грохнал и съответно в предпенсионна възраст. По уродливите капиталистически "стандарти" за предпенсионна възраст се счита възрастта от 40 години нагоре. И сладка работа - капиталистът-робовладелец няма да плаща ни осигуровки, ни пенсия на своя роб, който преди това е изгонил от работа. И иди се оплаквай на арменския поп - няма кой да те види, чуе или да ти помогне! Пази Боже пък да останеш без работа, ако си на 48-50 или пък над 50 - единственото запазено място за теб са само най-близките гробища! Спасение няма! Трябва или да си мяташ въжето или да ставаш член на някоя престъпна банда или организирана престъпна група - друга възможност да оцелееш няма! Това е робският живот на робите в робските капиталистически кочини. Т.нар. американски "модел" понеже това явление идва от САЩ и е станало вече модел за подражание.

14 018 новоотпуснати пенсии за осиг. стаж и възраст / през 1-то 3-месечие на 2 024 г./; 13 618 ИНВАЛИДНИ пенсии / за същия период /. Почти всеки ВТОРИ е ИНВАЛИД. Народът е БОЛЕН.

а защо не се пише какви са разходите за помощи и за телковете на ромите,а само пенсионерите ви пречат

Ще използваме системата на Асен Василев. Вдигане на пенсии и правене на дъглове и разбира се спиране на всички капиталови разходи и инвестиции, за да може държавата да ги изплаща. Все пак това са най-добрите избиратели над 2 милиона. Трябва в тях да се целим!

Като избирате чукундури за управници отворили задници и няма мисъл за народ и държава плюс пишман платени журналя

Да спрат да плащат на " пенсионерите " от Турция и ще се реши проблема с пенсиите, защото идват от там плащат на някой " некорумпиран" доктор от ТЕЛК и получават по 90 % пенсии, с което изяждат полагаемите пенсии на българите.

да се въведе със закон или работиш и получаваш заплата или си пенсионер и получаваш пенсия . Нека воя до небесата започне сега.