17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БВП на България е малко по малко отколкото на Валенсия в Испания.

И какво изнасяме? ТИКВИ ЛИ?

Kenn1111

Ако има предвид износа на капитали от страната може и цифрата да е вярна.Иноче трябва а махне няколко нули и ще е точен ако има предвид стоки.Баланса на страната внос износ......вноса е в пъти по висок от износа.Така че нека не ни прави на глупаци и неуки.А за него знаем кво му е умственото ниво!

Износ 28 000 000 000 лева , и отново № 1 по бедност в Европа .

Знаех си че сме много силна икономика при този ръст на всичко износ внос ток вода храна самолети кораби скоро подводници -като чуя някой да ми плаче че заплатата му била само 3000лева и не му стигала направо полудявам неблагодарен народ ей лаком

На тия хрантутници от НСИ някой вярва ли им?

...ами да...точно ТИКВИ ...и износа им ще се увеличи от октомври....

Няма ли кой да му прошепне на ухото: Да престане да ни резили пред света. Станахме за подигравка. Всеки ден открива "топлата вода". И ръси небивалици, като гейзер. Срам и позор!

Браво ,време е пожарникаря да си ходи ,след такива грандиозни успехи,и без това ще го дони господаря Тръмп.

ББ не забрави да спомене и магистралите и мостовете и нали!

и цена на киловат ток от 22 стотинки също никога не е имала ....

СЕЛЯНИН!!! Кого лъжеш бе ?! Малкото , които останаха в България ли? Ти и мръсната ти политическа пасмина , крадливи мърши мутренски СЪСИПАХТЕ ТОЗИ НАРОД И ТАЗИ СТРАНА!!! НЕНАКРАДОХТЕ СЕ ....НЕНАЛАПАХТЕ СЕ ...БОКЛУЦИ ДОЛНИ.

Олеле, божкеее! Пак се почна с празните и безпочвени хвалби! Хубаво се беше скрил известно време, починахме си от него и ето пак!

Никога през 1338г българинът не е живял по-добре.Пълни магистрали-магазини-заведения-молове-театри-кина-аптеки-автокъщи-барове-казина-курорти и др.Нека да е все така.Молко по-позитивно

ВЗЕЛ ДОЗАТА ДРОГЕРАШ ДОЛЕН И ПЛЕЩИ ТЪПОТИИ....хахахахаха

През 1989 г. индустриалните ни предприятия са били 2593 – т.е., 7,7 пъти повече от тези през 1939 г. – заети лица в 1989 г. – 1 580 000 души, т.е. 15,8 пъти повече от 1939 г. – общата промишлена продукция при индекс 100 за 1939 г., през 1989 г. е 103 пъти повече. – обем на износа през 1989 г. – 16,2 млрд. щ.д. – т.е. 83 пъти повече от 1939 г. – през 1939 г. изнесената промишлена продукция е била само 4,3 %, а суровините 95,7 %, почти изцяло от селското стопанство. През 1989 г. съотношението е обратно: суровини – 4%, промишлени изделия – 96%. – в 1989 г. общият износ на България е бил по-голям от износа на Гърция и Турция, взети заедно. Над 50 % от износа са изделия на машиностроенето и на електрониката.

Бвп на Бг е 113 милиарда.Това че до повечето от нас достигат 1000лв на месец е друго нещо.Най вероятно не знаеш език нямаш образование и т.н

А няма ли да се похвали колко прасета са избили, не е много зает в Туркмения, щом има време да пише във Фейсбук.

Суджука и той доста поскъпна, ама карай, той не е за простолюдието! Безработицата и тя спада постоянно, 50 000 на година напускат България.

Изобщо България цъфти! Благодарим ти другарю Борисов, горд ученик на Тато!

Schilo

Че, кое му е за хвалба при отрицателно салдо?

Кой е министър на икономиката? Това е най-важното министерство за проспиритета на страната с заетост, инвестиции, нови раб. места, нови заводи и т.н.! И при тези приказки на ББ ми е чудно защо не сме виждали този министър? Явно всичко е стъкмистика и лъжа!

Баце от локалнен, после балкански се превърна и в международен ЛЪЖЛЬО xD

"Борисов се похвали, че износ от 28 млрд. лева България никога не е имала" То и премиер с толкова умствен багаж не е имала!

Абе баце къв износ кат няма производство? Или реекспорта му викаш износ?

абсолютна лъжа!!!! края на 1996 и началото на 1997 тоя износ го правиха само групировките дето нелегално изнасяха бензин за Сърбия. За ДЕН!

И БИВОЛИЦИ НА КЮМЕ

Освен , че всеки малко по интелигентен от маймуна се изнася , аз за друг износ не съм чувал , може би е имал в предвид фекалии , май друго производство няма .

Износът е огромен, но ББ забрави да прибави и още над 65млн.лв. за убитите 130000прасета Х100кг Х5лв/кг.! Как мислите трябва ли да му се вярва?

по-малко са! 48 000

ГОЛЯМ ПРАЗ! Мутри вилеят във столично кафене в 18:00 часа, посред бял ден!!!! Това че се повишил износа какво ме грее, когато мутри ме обирати пребиват в центъра на София!?!?!?

Аз ако съм на мястото на Борисов ще давам изявления само в краен случай и ще умирам от недобство, че докарах пенсионери до крайна бедност, милиони хора да напуснат държавата ни и чалга клубовете да се пълнят до пукане на шевовете!

Да, тия дето уж го слушат не са чели черната статистика на Евростат за ужасите в гетото

ок, а защо преди 30 години без няколко месеца сума ти образовани хора с езици и т.н. изведнъж останаха без работа? Нали уж икономиката беше процъфтяваща?

Боко, тикво, като е толкова голям износа, защо пенсията на хора с 40 години трудов стаж е 230 лв. и защо минималната заплата е 540 лв.??????? Защо мин.пенсия не е 1000 Евро, а минималната заплата 2000 Евро, при този износ от 28 милиарда лева? Защо няма пътища и магистрали? Защо бездържавието е в тотална разруха, благодарение на тикви като вас? и т.н., и т.н.

С тая новина, Бойко ще бръкне до лакътя в задни..ците на българомразците-русофилистици и национални предатеели !!! Яд ли ви ее тавариши, че България прогресира, а вашата Матушка кисне в батака до шия - хахахаааааа

Вижте какво,вие сте прости хора и аз съм простоват човек,значи ще се разберем! който и да е на власт от досадното българско партийно бизнес статукво ще се самохвали за постигнати успехи,така че живейте си живота няма никога да оправите българските мафиотски бизнес елити!който може да краде рафинирано и да си узаконява кражбите и измамите да е честит лукса и стандарта на живота! корупцията,кражбите и измамите също са изкуство и за това трябва интелект и талант!

Като дойде Нинова, ще ти направи минималната заплата на 2500лв.....сега е толкова. В любимата ти Раша е наполовина отколкото в БГ......понял бляд ???

Побърканяк

Това включва ли контрабандните цигари , алкохол, оръжие и наркотици.

На тъпака в главата постоянно му се ветрее комунизъм и антикомунизъм!

А с новината за мутрите потрошили столично заведение в 18:00 часа какво ше направи Борисов??? А) ще даде медали на мутрите за хранрост Б) ще каже че полицаии не се уволняват щот са полицаи не друго В) ще се похвали че би в държава окончаваща на -СТАН(таджикиСТАН, ТюркмениСТАН, КазакСТАН, кириСТАН) абе все велики държави

Ех, ако мин. председател беше някой по-добър управник, цифрите щяха да са поне по две. Сега ще трябва да се задоволяваме с ниските критерии на един самовлюбен човек.

пропуснал е една нула. 280 милиарда са. и не за 6 месеца а за ден.

Освен това България произвежда най- много тикви.

това къде го прочете? в петилетъчният план на комитета по планиране за издаване в Дело? щото аз четох едни други документи от няколко години по-рано дето се говорят едни други неща и то на висш форум на БКП от такива светила като Т. Живков и още сюрия академици от БАН. Да - 1989 сме били почти 9 милиона - ако махнеш около 1 милион деца и 1 милион пенсионери и още 1 милион партийни величия дето работят само с вилица и лъжица на бели покривки, пак нещо не ти излиза сметката със заетите лица. и то с милиони.

брех колко си забавен с тоя ник на един неособено успешен президент.

Защо тогава руснаците масово купуват недвижимость в болгарию долбойоб

И какво сме произвели, че сме го изнесли? То производство никакво няма, той ще ми говори за износ! Изнасяме само и единствено мозъци, и за това заслуга има само ГЕРБ! Умните, знаещите и можещите се изнасят - ето това ни е износа!

Тъй като туризмът, като част от износа, се включва главно във второто полугодие, накрая на годината сметката пак ще излезе крива. Само че тогава никой няма да се сети да пита Тиквата за ПР изказванията му през август. И ако за 10-ина години средната заплата се вдига със 150-200 евро, пита се колко десетилетия останалите от Европа трябва да маршируват на място, за да може Слънцето да се похвали, че сме ги настигнали?