17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с този износ - то 2008 имаше голям износ и после фалити.... 1000 000 000 има непринбрано ДДС според ЕК и това може да е от ФИКТИВНИЯ ИЗНОС!!! ЗАРАДИ ТОЧЕНЕ НА ДДС!!! ЗАЩО НЯМА ОСТАВКА В НАП? ОПОЗИЦИЯТА, БСП КЪДЕ СПИ???

Затова ли подарихте 3 милиарда за стари самолети? Или иначе ви заплашиха да пуснат още компромати след тези за апартаментите на Цецо?

Колко от този изнис е фиктивен? / За точене на ДДС?/

А дали се има в предвид инфлацията. Защото 28 млрд. лева сега не са каквото била били 5-6 години. Не знам, но в Бургас от повече от 10 години нов завод не е отварян!!!! Какво ли изнасяме......може би тикви-ха-ха

...

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!

има нещо сгрешено. Може би вярното е: Борисов се похвали, че са изнесени 28 млрд. лева от България. Найс А!

ББ си е клиничен случай, ако ни работеше здравеопазването отдавна да са го прибрали

В същност няма лъжа в хвалбите на Тиквата,правилно казва-ИЗНЕСЕНИ.......? Всички "правилни4хора през последните 15-20 години си закупиха имоти навсякъде посвета,е тези имоти се нуждаят от подръжка както и собствениците им,така че се изнася и то открито и съвсем откровенно!

То и Тодор Живков го лъжеха , а самият той пък ни лъжеше още повече,но Тиквата е надминала учителя си !А може би справката е от наркотиците,грешно подадена....е народа няма как да го излъжеш,виждаме какво се засажда по нивите/нищо/,виждаме основите на заводите от времето на Живков/развалини/ ,има и частни предприятия,но нима някой се заблуждава ,че те внасят почтенно данъците си,та откъде са тия 28 млд?А защо тогава се взимат "скромните" 400мил. лв.за самолетие и голямият проблем за 100% плащането им като имаме толкова кинти? Някой не е в час или не си пие редовно лекарствата за кръвно налягане.

"Борисов се похвали"...Чудесно заглавие!!!! Браво!!! Ясно, пак лъжи!!! Този човек е с класически делириум!!! Като за учебник!!! Остро, преходно състояние на помрачено съзнание с флуктуиращо протичане, характеризиращо се с общо объркване, неориентираност, нарушено мислене и памет, дефектни възприятия, халюцинации, и изразено моторно безпокойство (евент. до пристъпи на агресия); може да бъде причинено от различни токсични (при употреба на психоактивни вещества) и метаболитни нарушения, травми, тумори, инфекции, психични заболявания....

т.е. 28 милиарда изнесени?

Колкото до беднотията не си прав.Виж какви бетони се изляха навсякъде по китните места на България,какви къщи за гости построиха потурковците,какви имения има дето никъде по света няма да ги видиш.и кой ги направи.ПРЕСТЪПНИЦИТЕ във властта и никой не може да ги пипне.Отвратителна държава,държава на мафията всички в ЕС и ФАЩ го знаят ,но си траят.Защо?Защото така им е изгодно.Само глупацити в това число съм и аз,продължаваме да се надяваме на някаква справидливост.От къде ще дойде ?От никъде.Живота ни е АД от тази несправидливост.

Абе не е много прав, има разлика от около 1 млрд. лв. в полза на юли-декември 2018, но дира ми изтриха хубавия коментар с източник, няма да си играя пак да го пиша премахвайки източника, който сигурно са взели за реклама. Човек веднъж да реши културно да се изкаже и дира “цензурира”. Аман.

Не че съм педант или искам да изглеждам буквояд, но юли-декември 2018 г. май е кажи-речи пак толкова, грубо 28,8 млрд. лв., а последните 6 м. януари-юни 2019 г. е грубо 27,9 млрд. лв. Не искам да влизам в полезрението на премиера, а по-скоро да споделя един приятен сайт за бърза справка (не е мой) на достоверни икономически данни от официални източници, в случай, че на някой му се прииска да анализира икономическата ситуация в България или реши да “провери” нечии думи. Важното е свежа валута да влиза, а бизнеса да мисли и за фактора на производство човек. Все пак икономиката (бизнеса) и обществената организация (примерно държавата) следва да са в полза на човека и обществото, а не обратното, човека и обществото да са в полза на икономиката (бизнеса) и държавната. http://tradingeconomics.com/bulgaria/Exports

Дрън, дрън, дрън, дрън, дрън ........ дрън. Отрицателно салдо 2 668 000 000 лв. (два милиарда шестстотин шестдесет и осем милиона лева) !!!

Мхм, уви, кажи-речи... 27840,5 млн. лв. общ износ - 30 508,9 млн. лв. общ внос = - 2 668,4 млн. лв. за януари до юни по предварителни данни на НСИ. Като вземеш и останалите компоненти отразяващи се в по-малка степен толкова ще да е. Важното е, че сме кажи речи балансирани, една година малък плюс, друга малък минус, “нормалните” неща.

За къде?За племената.Какво произвеждаме ние?Чисти боклуци.Купих си вчера колбас на маджаров,ами то и котето не го яде.А цената му няма какво да коментираме. Хората масово се страхуват да си купуват вече българско.а не беше така.Хората продължават да емигрират и този човек дето нищо не знае за народа си ,за страданията му само ръси лъжи и простотиии навсякъде.Противни твари.

Ама такава беднотия и в цялата си история не е имала!!!!!!! Даже и при "османското присъствие".

по време на чума!

Защо ги съобщаваш все от чужбина тези лъжи.Нямате спирачки.Изтрийте си ухилените физиономии от снимките,че вече сте омръзнали на народа.

Време е да се намали работната седмица.Колкото повече боледуваме и отсъстваме от работа толкова повече се увеличава производството и износа.

Евала на Волен Сидеров,че отиде в ресторанта при мириканския посланик да пита за НАЕМА от базата,която ползват .С.Трифонов го осмя тогаз. С парите от НАЕМА щяхме да имаме от последните Стелт, а не кукурузници (набори)

И това е въпреки Борисов, а не благодарение на него. С всеки друг премиер износа щеше да бъде с 10-12 милиарда повече. И двата милиона изнесели се българи в кой параграф да ги запишем?

И какво изнасяме като нищо не произвеждаме?

Изнасяме тикви и простотия. И от двете имаме свръхпроизводство, особено от второто!

Борисов ще се окаже един от най успешните политици на България за последните 30 год.Колкото да ги боли дрогарето.

Бою намали раждаемостта от 80 на 48 хиляди деца. Сега с дестилетия напред ще ни тжи липсата надеца, после юноши, работна ръка и т.н. Геноцида на Бою води до такова свиване на търсенето в страната, че просто икономиката трябва да изнася. Повечето пенсионери, соц, слаби, инвалди и деца не потребяват никакви стоки и услуги, защото Бою суджука е съсредоточил всички пари в София за да няма протести. Реално половината население като брой е бедно - извън пазара на стоки. Етествено ще расте износа. Ама кризата ще дойде и никой няма да внася, тогава тикварите ще разберете колко дте прости. Даже Китай вече не иска да живее от износ, а гледа вътрешния си пазар. Вие гроб сте бавноразвиващи, ще се усетите ама късно.

За 30 не знам но за 13 със сигурност. То друг май не е емало. А и Путин е най-успешния руски по тази логика. Световната икономика е в подем това се прехвърля и на българската. Но не виждам какво този колос на икономическата мисъл е допринесъл за това, може би бута света?

Да, защото народът е на ръба на мизерията, но всички политици ще си платите прескъпо за това!

ББ е с тежка диагноза.Вече не е и смешен.

полуидиот с деменция и няколко мании . нищо сериозно

Много съм доволен.

Африканска (и не само) чума да те тръшне. Да питам- чумата по тиквите, ходи ли? Сетих се. Свинете ядат тикви и тиквата има страх от свинете.

напълно нормално и естествено е български политик на управляваща бандитска бизнес групировка да се хвали за постигнати успехи когато той и неговата партия са на българското държавно кормило,независимо дали са ГЕРБ,ДПС,БСП, ОП,НДСВ!България си е просто завладяна държава на бандитски бизнес групировки,заради които България обезлюдява!

ха :) ми те сравняват инфлационни цифри! един хляб (типов, 700гр) струваше 30 стинки като бях малък. значи, ако тогава експортвахме 1 хляб, външния ни експорт щеше да е 30 стинки. а ако днес експортваме същия този един хляб - 1.40 това значи какво ? експорта на един хляб е нараснал със... 4,5 ПЪТИ !!! 450 % уаууууу а всъщност ? експорта не е мръднал :) все този 1 хляб е

От тия 28 милиарда 20 милиарда са ДДС измами. Влиза стока от Гърция( естествено няма стока, а само по документи) минава през България и уж се продава в Белгия. На края се точи ДДС-то от уж преминалия камион от уж изразходваното гориво от него, а наш Боко мажи очите на олигофрените гласуващи за него.

Е до кога бе Бойко? Спри се малко! Чупиш рекорд след рекорд! България е била най-богата то времена твоята династия. Династията на неуките и простите калинки. Колко външен дълг натрупа бе тиквоч?

Другари те такова животно нема ! Ако бяхме ние на власт досега щяхме да сме най богатите в Европа ! А сега като настаниме пенкилера Манолова за кмет на София града направо ще върже без да цъфти ! Вервайте ми !

цвето, коя е столицата им?

Търговското салдо е отрицателно Всъщност в цялата дописка има само едно важно обстоятелство, вмъкнато в края. Толкова с икономическите Му постижения.

Това е като онази статистика на МВР, че катастрофите и смъртните случаи при ПТП сега са почти два пъти по-малко, отколкото през 70-те и 80-те години, и че сега имало много по-малко убийства, отколкото през 80-те. Скоро очакваме статистика, че сега кражбите и грабежите са 2 пъти по-малко, отколкото през социализма, и след това очакваме да разминем Китай по износ.... а в центъра на София вилнеят безнаказано мутри, рекетьори, наркодилъри и изнудвачи, чупят маси и столове по заведенията и дори не се крият кои са...

Разпродаваме всичко наред....хора не останаха че и тях ще ги продадете !

ППМ

А стига бе ! И от кои сектори ?

Кога преди в България доматите са били по 5лв килото сред Август месец?

голямата тиква продължава да облъчва, мама ти буклук даеба

Със същия успех можеше да се похвали и с цената на краставиците.

Тоя изтреще окончателно. Даже и троловете Му вече не се напъват тука. Само един Павелчо остана да бичи на смяна

Мани, Павчо се дънеше яко, явно сам е поискал да му се махнат постчетата....

Мераклии сте да му го плапате ли на Павелчо? Първо си измийте зъбките!

Мамин сладък - а къде са ти постчетата, м? То и моите ги няма, ама аз не цункам ТОЙ и КОЙ, па ти... Абре, това дневна смяна ли ти се брои? Че ако почна да правя вувузели как да ги таксувам.

Борисов може да се хвали колкото иска. Нека се хвали. Има обаче Интернет и този Интернет, че и много ТВ канали показват МУТРЕНСКАТА АКЦИЯ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН В СОФИЯ. ХА ЧЕСТИТО! МОЖЕШ ДА ОБЯСНЯВАШ И ДА РАЗКАЗВАШ КОЛКОТО СИ ИСКАШ. КОЙ ЩЕ ТИ ПОВЯРВА?! ХОРАТА ВЯРВАТ НА ОЧИТЕ СИ, А НЕ НА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ. Това, че ДИР--а покрива новината, не значи, че не е имало такова безчинство. Посред бял ден в центъра на София! Ами коментирайте си! Борисов и той да обяснява. Клипът си върви, Борисов обяснява, а ДИР-а мълчи!

Има ли сериозен човек, който да обръща внимание на брътвежите на БХ?

Ако не беше той щеше да е 50 :))))

Хм, това за хвалба ли е!!? А, какво сме изнесли?

Господ да си прибере вересиите, че главите ни да си починат. Само фалш и лъжи!

Стига с тия идиотщини,бе! На борсата в Швейцария 100 тона злато струват 1 млрд наши лева. За 28 милиарда можеш да купиш 100 X 28 ....не ми се смята. Трябва да си пълен идиот за да повярнаш на такива простотии.... един тон злато е 10 млн.лв, смятайте сами! Тва злато сме го произвели и сме го продали..... пълна лудница!

Спрете да изнасяте оставете и нещо за нас че колкото повече вие изнасяте толкова мизерията става по- голяма за нас.

А, оставаше да уточни КОЙ и какво изнасял от България... То избори идват някакви, ако не е Той на власт - всичко ще се разкапе, даже един ТОЛ няма да хване....

А що не каже колко заеми взе? Като толкова изнасяме защо всяка година взема по няколко милярда. Така и аз мога да отчитам повишение на стандарта. От 10 млрд. долара стана 35 млрд Евро. Егати успешното развитие!