Борисов провери докъде е стигнал "Балкански поток"

Инспекцията беше извършена при компресорна станция "Расово". По трасето вече са разнесени над 230 км тръби

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Престъпник, за това, че спря ЮП , си за народен съд.

Да не говорим за другите щети, които нанесе на България и българският народ.

Нали блокада бе?! Тоя що разнася короната на вируса по полята родни?

Чок ташекюр /много блатодаря/ на българските политици, че докараха в Турция няколко големи енергийни проекта. 1. Ченгене суратлъто И.Костов ритна "Син поток" и излезе при нас в Трабзон. За Тр руски газ е минус 17% 2. Много благодаря на ГЕРБ че ни даде "Южен поток" ,при нас "Турски поток". Кормилото е вече при нас и ние командуваме Гърция и България които плащат комисионни. 3. ГЕРБ ни подари и АЕЦ" Белене", при нас " Ак Кую" - 100% руска собственост. Но ние не сме тъпи гяури и отлично знаем че руснака няма да си я отнесе на гръб в Русия. 3. Благодаря и на вицепремиера от Бургас, който ритна "Бургас-Александропулос" и ни позволи ние да си взимаме джезата от танкерите преминаващи през Босфора. Всички ще бъдат наградени с високи отличия на Турската република Бг купува от Гърция американски газ втечнен, кото пак е руски, но това са 3% от цялата газ която Бг получава. За Хъб забравете. Той е при нас !

Да работи така добре и успешно както новия водопровод за Перник, дано!

Като гледам още колко тръби чакат на пристанището в Бургас.

Боко Комуниста забрани туиста....

Строителните обекти се инспектират от техници, експерти и др. специалисти. На новинаря разходките му се привиждат като инспекции...

Разходките в изолация не са забранени, така че вчера в Банско, днес на Балкана , хайде познаем утре къде ще се разхожда? Аз залагам на Драгоман за магистралата демек!?

Ей тук колко много подръжници на бай Радо и на не безизвесната персона обичаща да обикаля бутиците с кола на НСО, демек с държавни пари - Деска Поетеска Додукова-Радева. Ако тва ви е еталон за политик, евалата. Може и кака Кокурнелия да включите в хорото която погреба бсп-то (вечна му памет) завинаги. Да е жива и здрава. Бате ви Бойко мое да се фали и фука, ама и работа върши. Докато теа убавци на които им се кланяте и чеп за зеле не стаат. Семката ви е калпава за тва ревете....

Разнесени тръби по трасето....Сърбите умират от смях!

сърбите имат само 200км тръби и го направиха за над година,а ние сме с 420км и вече сме на 230км вече за 4 месеца.

Ти да не си от Мантова?

Иванчо събуди се , спиш с отвити крака

Глупаци! НЯМА "балкански поток"!!! Има "Турски поток", на мястото на "Южен поток", който бат ви Бойко прецака слугувайки на САЩ/ в явен ущърб на Родината си/!!!! И сега ПАК бави полагането на тръбата-защо ли!?!?

когато бъде готов тръбопровода ще кажа на чичо Сам да скръцне със зъби на Борисов, че да не смее да пусне газта. Ние трябва да ви носим от нашата втечнена газ, а вие да се научите да ни плащате тройно и 5 години предварително.

Д-р Барба Гаьос нали правихме по 5 км. на ден? Значи си летял някъде след Унгария. А като гледам не спазваш и мерките за самоизолация. Няма ли да те гпоби Мунафчийски, айде да не е Гьошев?

Боко Банкянски обикаля като обран евреин..и души като граничарски пес..къде ще паднат кинти..комисионни..евро субсидии..келепир..плячка..далавера...щото още от СИК силно му лепнат пръстите...за разлика от любимия герой Остап Бендер...е кух на лейка.

Д-Р Гълъбова, моля ви , приберете си пациента.

Пак ли са му нашокали рапоня от Москва?

Колко много злобни и прости човечета , които мразят работещите , а харесват хрантутниците екскурзианти за народна сметка от президенството !

а какво прави коронавирусът ти? Провери ли го как се чувства? Да не го изпуснеш от контрол, докато джиткаш и джипкаш напред назад? Виждам колко сериозно ти липсват екскурзиите в чужбина и цунки гунките с Меркел. Ич не е лесна и твоята участ.

Не разбирам! Няма ли министри, зам. министри, ръководители на строежи и т.н.! Какво прави премиерът освен да се разхожда с джипа и да дава безмислени пресконференции и интервюта и да говори глупости и лъжи.

Много повече от онова недоразумение прецидента !

От теб по голямо недоразумение не знам дали има.

Какво върти геврека на Жипа и обикаля?! Не стига, че робски предаде газовият поток на началника си Ердоган.... Русия предлагаше газта да влиза от Русия директно в България, а от нас да се разпределя за Турция и други държави, от което България щеше да печели милиарди. Но било "русифилство", "предателство" и тн и на ни сега - газта влиза в България от Тюркистан - щото са много тъпи турците и са русофили и американофили

В 9ч. протестираме срещу ББ.

Оффф... сутринта Щабът Му ни се кара, по обяд Той мисли за нас...;))) Байгън, бе, оставете ни на мира! И, Арнаудова, ако още си му пиар, набий му в кухата тиква, че дразни хората - те като овце в кошарата, а той си джитка където си иска...

Ами не може пък така както ти искаш! Трябва да е как каже вожда и как разпореди щаба(разбирай пак вожда). А на мира нали се сещаш кога ще ни оставят? Като легнем по гръб и .....вечен покой тогава.

Сега му слушам словото - автентичното, без обработката "какво иска да ни каже всъщност Вожда";), и за пореден път потръпвам от омерзение - пак се кара, пак сме виновни, пак сме искали по 200-300 трупа на ден да видимЕ... само простотии... И естествено, Той е направил всичко, даже в повече от другите държави, за да ни опази живи;))

Той е единственият, Той е неповторимият, Той е Спасителят на България, Той е Обединителят на Балканите, Той спасява живота на родителите ви, Той мисли за бъдещето на тая страна иииииииии Той, Той, Той......... Все е Той.

И на децата стана ясно по плюсовете на коментарите, че дира го четат само дежурните дир тролове.

Строим по 5 км на ден

Лично на мен, новината ми дреме на левата жартиера и донекъде на дедовия!

Браво ,браво.Това е истината.И защо е ходил Премиера, и какво точно провери от хеликоптера.Разговарял с някога .Няма ли инвеститорски контрол ,няма ли кой да му докладва.Той провериилбожееее 2020-04-16 12:48:27 810 (нерегистриран) Преди няколко месеца Борисов каза, че се изграждат по 5 км. от газопровпода на ден и аз мислех, че вече сме стигнали поне до Франция!

Има ли нещо вярно в това че считания за втора вълна грип Б през януари и февруари тъй като е нямало лабо раторни изследвания всъщност е бил ковид 19 . И че всъщност пика е минал без дори да разберем. Това са твърдения на някои лекари.

До " 2020-04-16 13:08:20 Не съм съгласен (нерегистриран) Трябваше да са с руски, а не с американски компресорни станции, щото според русофилите в този форум руското е по-надеждно, а русофилите никога се не лъжат....докато спят. Впрочем има ли нещо руско в този газопровод, освен газта, която ще тече ...ето това е любопитен въпрос? Това е тъп ,глупав и злобен въпрос.Ами най важното е руско бе говеда Газта.Без нея ще имаш едни празни тръби.Важно е също и цената.Защото аз и ти плащаме.

Думата газ е съществително от мъжки род. Когато се членува, се изписва газа, при непълен член. Когато имаме пълен член пишем газът. Граматиката не знае но седнал да коментира...

Подсъзнателно почвам за умотворя,че парламента официално ще се разтурга и извънредно предстоят извънредни избори.Минимална ще е ролята на "подследствените" и " кандидат подследствените"-процесуална фигура сътворена от Фердинанд,когато лоясалите от комисионни за сделки с патрони генерали Савов и Петров са назначени от бившият австрииски подпоручик за началници в Главната квартира на войските без да им бъдат снети обвиненията. За да не ме забавляват със картинки на палми и светофари, декларирам,че всичко е в името на добруването ни!!!

Няма ли кой да го спре да обикаля? Защо той може да се разкарва където поиска, а ние не можем? Нагъл е до безкрай с тази предизборна кампания и пиар.

Има кой, онези които отидат да гласуват, вместо да берат гъби!

предизборната кампания върви с пълна сила. Обиколки по време на криза. Цялото правителство и прилежащите му структури постоянно са по телевизията и ни ги набиват в главите. Натиска е масиран отвсякъде да не би да ги забравим. Впрегнато е кьораво и сакато да говори по радия телевизий , да величае колко адекватно постъпва Вожда.

На практика пак построихме Балкански поток, но с един посредник. Турция ще лапа комисионни, а нашите уоравници с помоща на доброжелателните европейци и американци за пореден път прецакаха България.

Мисля че по голям дебил от ББ не сме имали никога

Простака се чуди къде да обикаля с жибката, ви е стойте затворени като добитък, защо не му ръкопляскате довечера, нали той ще ви спаси мизерния животец

Ще пляскаме, но тоя път с тенджери и тигани против него!

И фурми има, за всички....

А едно време ние им строяхме на саудитците

Ето точно това е отвратителното, че тоя може да си ходи където иска и когато иска, за него няма зарази, защото има по десет теста на седмица, няма и опасност от болници, защото всички са под подметката му.Прост, прост български народе, някога изобщо ще се събудиш ли от летаргията на простотията си????

Защо Бочко трябва лично да се разкарва с хеликоптери и мисирки на екскурзия, след като същата проверка може да се осъществи с дрон и по Интернет в реално време, с коментари на строителите. Ще икономиса едни хилядарки и време за пътуване. Може би защото това му е предизборната агитация в стил "чичак-батка-мутроохранител-човек от народа"

Пропуснал си първата дума в кавичките - шибаняк!

Трябваше да са с руски, а не с американски компресорни станции, щото според русофилите в този форум руското е по-надеждно, а русофилите никога се не лъжат....докато спят. Впрочем има ли нещо руско в този газопровод, освен газта, която ще тече ...ето това е любопитен въпрос?!

съгласен несъгласен това е положението, защото тръбите празни не чинат нищо па макар и американски да са. Разбираш ли.

Султан Нечленоразделни Еднокнижни Първи обикаля на куцо магаре чифлика си и ръси мъдрост и светлина.

Президентът днес ще се подстригва. Следобед фитнес.

Гордея се с моята страна.

Борисов не се спря да говори за камиони с трупове, да плаши всички дръзнали да излязат от дома си, а в същото време обикаля със служебния джип страната. И не само той, но с него са разни министри, а след него други коли с мисирките, които видите ли го следват неуморно, защото като слезе от джипа на полето или някой обект веднага притичват с микрофоните от мястото на събитието да му вземат интервю за пред медиите. И това нормално ли е? Нали има изв. положение и забрани за всички? Защо избраните от него мисирки е нужно да го следват навсякъде? А той си продължава да всява паника като се измъква, че който не е изпълнителен и заболее, видите ли той няма да е виновен щото не го слушал. И постоянното му изпъкване че едва ли не е спасител на нацията . Ами защо позволява тогава на мисирките да се влачат след него, а не са в карантина? Те не разнасят ли така заразата из страната? Ето, затова с лъжите и манипулациите си хората не му вярват. Жалко, че имаме такъв премиер, по-скоро стана за смях и подигравки както на нас, така и на цяла Европа, ама май само той не го разбра в стремежа си към величие, власт и слава.

А всяването на паника е действие, което търпи наказателна отговорност. Справка проф. Асена Стоименова, която беше наказана по тази причина.

Пернишки поток до къде стигна?

Не спря да обикаля и да харчи народни пари.

""Министър-председателят Бойко Борисов провери с хеликоптер напредъка на строителството на "Балкански поток"" Ама от къде го наеха този хеликоптер,защото за 30 години необратим,демократичен преход ,авиацията на България е сведена то такава,като на някоя дребна африканска държава,даже по-лошо

Вожде Боко, генерале наш, докато обикаляш като глуха кучка по баирите, в Барселона старият марокански градинар е опънал младата Борислава и я кара да умира!

Борислава Мис Прани гащи отдавна забрави за малката ти пишонка! Тя се влюби в рязяния арабски чеп.

Господин Борисов , СТИГА ВЕЧЕ ТОЗИ ЦИРК И ТАЗИ ПОКАЗНОСТ !!! Хората в момента ги интересува , как ще се оправи настоящето положение а не до къде е стигнал Балкански поток “ и строежа на магистралата !!!! Помогнете на хората , които гласуваха за вас и ви вярваха ....

Сложих плюс...видях че сте гласували за Режима този изрод и шайка ГЕРБ.. ...смених на Минус .

Минус - защото сте гласували за него!

„Както Йоан Кръстител е предтеча на Христос, така и Васил Левски е предвестник на Бойко Борисов. Тази гениална личност, този уникален дух, остава единствено като част от святото дело на Дякона, той е симпатичен странник, които непрестанно скита, броди, обхожда българско на шир и длъж, но колцина знаят, че той не е само чуден скиталец и монах, но и извънреден мечтател, просветител, книжар, писател, поет, хомеопат и лекар, механик и самобитен изобретател, бунтовник, проповедник и революционер. (Откровение: 14/88)“

Троловете изплискахте легена...

американците ни прецакаха с Южен поток а ние с Турски поток. Е газа ще е 30 % по скъп ама найсе нали ги прецакахме няма да им купуваме скъпия (60%) нискокалоричния шистов газ.

И що ния с наши пари стройм на руснаците тръбопровод да доставят газ на сърбия

Все едно да питаш след като имаме най ниските акцизи на горива защо немаме най ниски цени на изход от рафинерията

Боко Тиквата : Дебел човек..Крадлив ум...Лъжлива уста.. ..Заешко сърце..Страхливец... ..Празна душа..Вреден човек ...