17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов е обещал на Путин да построи потока. И ще го направи в срок. Това е добре за България

Тръбата трябваше да е в експлоатация в края на 2019, сега - нов срок! Края на 2020! Буда излъга Путин, че строи активно, по 5 км дневно!!! За едната година закъснение, би трябвало да построи над 1 800 км!!! Ако погледнем картата на трасето, това означава, че Буда сам би се наел с потрояването на цялата тръба до Виена, че и повече! При такъв голям майстор, що други строят подобни съоръжения в Европа и света??? Питам за един приятел.

Пак си говори така, лаф да става. Проектът имал подкрепата на Вашингтон! Иха-а-а! Какво ли да е вярно! И малките деца знаят, че САЩ водят геополитическа война с Русия и са против всякакви газови проекти с участието на Русия. Борисов ги говори такива за да се докара пред американското посолство. Щял да тече американски газ. Откъде ще се вземе? Азерски, може! Ама американски откъде? Ще карат сгъстен и ще го пускат по тръбопровода ли? Глупост някаква. Защо Вучич е в България? Ами ясно е защо. Защото тяхната част е отдавна готова и идва да ни ръчка с остена, а то иначе току виж сме направили някоя глупост. Този проект е жизненоважен за нас. Не можем да си позволим да го изпуснем както глупостта с "Южен поток". Всъщност сега никой не ни пита. Ние сме част от трасе към Европа и няма къде да се дяваме.Слава богу че е така. Защото иначе току виж по съвет от Вашингтон ще вземем пак да свършим поредната глупост. САЩ са против, но нямат полезен ход. Трябва да застанат срещу интересите на цяла Европа, а не искат да правят това.Борисов обаче изби риба с това, че проектът имал подкрепата на Вашингтон!

А защо превеждаха на Вучич хвалбите на Борисов на английски, а не на сръбски? Бочето гледаше като говедо.

Сърбите са си такива, говорят само на английски и руски.

Де ги тези арапи, саудитците де. Бъкано е с братушки. Май саудитската компания е руска. Потокът обслужва московците.

В това няма нищо лошо.

Иронична усмивка на сърбина. Осмисля посещението му.

как лъжеш само! нямало война , куъдето имало газопроводи! Точно обратно, точно там са войните - Афганистан, Украйна, Сирия, Либия.

Мунчо, в Афганистан и Сирия газопроводиш няма. Война в Сирия има именно защото няма газопровод от Катар.

Нямам нищо против „Балкански Поток “ , но имам против самия Борисов и неговото Ежедневно Рекламиране от Купени Медии , без да е нещо което той е направил ! Помислете си за Аферите в неговия Кабинет , няма нужда да ги спомням да по завчера и иска така мазно да се измъкне от Аферата Барселона Гейт ! Все пак Аз му искам Оставката на Борисов и неговия Кабинет !

Скъпи съпартийци, уважаеми сънародници и съграждани, предлагам, за изключителните му заслуги към Партията и родината, премиерът да бъде удостоен с най-високо партийно и държавно отличие, да бъде обявен за ВЕЧЕН ПРЕМИЕР-ПРЕЗИДЕНТ и в негова чест родният му гр. Банкя да се преименува на Бойковград!

отчита се пред началниците..

Добре де, защо трябва постоянно да се показват тия откровени простотии!? Пародия на политка, дипломация....Жалка работа. Защо трябва да претрепе някой политик я с джипката, я и с хеликоптеро, та да се сети, тоя тъпоъгълник, че не това му е работата! Изглежда друго не може да върши и се снима "на работа".

Тиквата показвал отвисоко ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ на Вучич :Сметища и ТЕЦовете на Ковачки с ИТАЛИАНСКИ БОКЛУЦИ

Престъпник. Мръсна гад сикаджийска- полицейска! Криминал !! Крадец и убиец.

Да питам само: Туй Димитровград на името на Гемето ли е, тейкото на онази с големите петала №46, дето си чупеше токовете по софийските павета и накрая се скри в Ню Йорк? Щото мое да е на Тарабата на името, пък не е много фер, все едно да има Сталинград или гр. Хитлер!?

Този проект е 4 пъти по-слаб от Южен Поток като капацитет. И отделно ние си го плащаме на 100%. Но пак е на печалба, макар и доста по-малка.

Тоз проект има една единствена цел - Тулупа да се подложи на Путин.

По договор в първите 15 години България няма да получи нищо.Отделно ще плаща лихви и разходи за компресорните станции.След 15 години ,въглеводородите ще са минало.

глупости си написал

Ама верно ли ще са минало? Малко си елементарничък.

Вучич - кажи поне едно тенкю, бе - цял поток ти строим с 5 км./ден! Абе, Баце - тоа нема ли да ни върне Цецо Беглецо - що не го питаш в прав текст?;))

5 км? Па требе вече да сте на Ламанша!

Той Цецо върви в комплект с Йоца, душко.:)

Газопроводът е част от европейски коридор и на Вучич нищо не строим! Те също са част от този коридор, но те вече са готови, а ние се почесваме и обясняваме с каква огромна бързина строим!

До месец само слагат тръбите. До девет месеца ги заваряват, а до година - две ги заравят и стават ниви. Чак след като се даде екологична оценка на нивите, че не пропускат газ, газта може и да тръгне, евентуално! Бързи, смели, сръчни.

Нови 3 милиарда загубени в безмислено за нас проект. Още една лъжа.Където има газопроводи,има война,пример Украйна.

Вече няма газопроводи в Украйна. И войни пак има.

Как да няма газопроводи в Укайна?! Има! Бачка си! Руснаците дори платиха $4 милиарда глоба :) :) ;) Малоумник!

това е за последно. Само и благодарение на изключителната молба на руски език, на другарката Меркел, випусница на Донецкия химикотехнологичен институт.

А в Русия що няма война?

Масторето с ръце в джобовете обясняват на шефа с ръце в джобовете ...

Ако мазния Ердоган спре газта по тръбите, както се пляскат по Сирия и Либия, Борисов ще си ги бута тези тръби, да не казвам къде!

Гледай да не ти набутат тръбата на теб, в някое отвърстие

Не го мисли, той изглежда прозд, но е хитър и го пере парата.

САЩ ще продължат да пречат и да се опитват да си пробутат скъпата газ.

Ти ако си на тяхно място, няма ли да го правиш? В тях е и ножа, и сиреньето.

Д-р Борисов е истински Робин Худ за народа - закрилник на онеправданите и слабите, надежда за болните! Енигматичната му харизма го обгръща с ореола на светец, чиято икона винаги ще осветлява с благородни лъчи от Олтара на Отечеството. Бойко Борисов е новият месия - Иисус Христос - отдавна надскочил рамките на малка България - бди за благоденствието на Западните Балкани и цяла Европа!

Борисов е обещал на Путин да построи Балкански поток до края на годината. И ще го направи.

А, ако не го направи, ко праим?

Крадеца който за 10 години открадна 16 милиарда защо още не е в затвора ? Има ли Прокуратура в България или тя е да брои кокошките в Ихтиманско ?

Ти собствен акъл нямаш ли .... Все за прЕятели питаш

:) :) :) Иначе, когато "трябва", сте много бързи, да ви .....! Една улица в София не можете да направите толкова бързо! Газовата връзка с Гърция не можахте да направите за 10 години! :) :) :)

Връзка с Гърция и в момента има. Няма обаче такава която да обслужи скъпите американски доставки - там ви стяга чепика вас американските тролчета.

Стяга ме, да махнем руското газово монополно иго, русофилистичен робе!!!

И не са скъпи! И не са само американски! Малоумник!

Не трябва повече с булдозерно мислене и действия да се продължава у нас. Видя се 32 г,че нищо не спира КРАДЕНЕТО, БАНДЮГИТЕ и транснационалните ОБИРДЖИИ! Трябва интелект. Ботев още го е казал и нито на йота мърдане 140 г. вече. Смок е засмукал живот народен. Грабят го наши и чужди гости. Граби от народа гладен, граби подъл чорбаджия, за злато търговец жаден и поп с божа литоргия!!!!!!!!!!

Аз на мястото на Вучич, не бих застанал до това лице, за което само в България още се съмняват какво представлява.

Друго си е да си комиксов герой

Имало едно време държава, която се упрвлявала от 240-те разбойници. Те били разделени на различни shaiki, а най-голямата избирала Главатаря. Там живеел и Али-Баба. През 2013 г. той открил нова пещера – „Национална лотария“. Пещерата била малка и затова разбойниците не я забелязали и не я обложили със специален данък. Една година Али Баба плащал 10% данък, като всички останали. Пещерата се развила и напълнила с богатства. Разбойниците я забелязали. През 2014 г. разбойник от Опозицонната shaika внесъл закон, за да обложи Пещерата с 15% данък върху оборота. Това значело Пещерата да се затвори. Вдигнал се медиен шум. Тогава Главатарят извикал Али Баба и му казал: – „Аз ще оправя нещата, но после ще помагаш.“ – „ Какво разбираш под това?“ – „ Ще разбереш после“ – „Сега отиди при Разбойничката, която прави Данъчните закони, за да ти обясни.“ Али Баба отишъл, като взел със себе си и приятел. Разбойничката казала: – „Ще отменим този закон изцяло, а после ще гласуваме същия, като ще променим само една точка. Вместо „само покер игри и турнири“, ще напишем, че „всички хазартни игри плащат 20% такса, върху комисионните, които събират“. – „ Защо направо не отмените предложението за 15% върху оборота?“ – „ Не може. Другите разбойници не трябва да разбират.“ Снимка на Васил Божков. Така и станало. С гласовете на голямата shaika ГЕРБ отхвърлили единия и приели друг – същият закон с това малко изменение. Другите разбойници така и не разбрали какво се случва. Снимка на Васил Божков. Веднага след това Главатарят се обадил на Али Баба и казал: – „ Отивай при Заместник-главатаря по Финансите, който ще ти каже какво да правиш.“ Заместник-главатарят по Финансите казал: – „ Ние ти помогнахме. Ще работиш по този закон и ще ни даваш 20% от печалбата си, иначе ще отменим закона.“ Не приел никакви възражения и Али Баба се съгласил да плаща на shaikata. Като през цялото това време Али Баба платил и 500 млн. данъци на държавната хазна.

Вучич, бабуина като ти каже добър ден поглеждай към слънцето за всеки случай.

Следващата среща на Вучич и Борисов ще е в Барселона, че единият търси къща, а другият продава

Божков каза колко му се е наложило да плати, за да му върви бизнеса с хазарта Колко ли пари ще текат към партийни каси и джобовете на управляващите политици от газа?

А защо Главатаря не поиска от Вучич Цветан Василев?

Защото Свинчо ще потъне

Значи през август ще работят 1500 единици техника и 3500 души ! 1500 ще са операторите на техниката ! Остават 2000 работници с 1500 машини ! На 1,5 човека по един багер , камион или кран ! Ебати организацията ! По Боковски ! Надминахме Стаханов и Злобин !

Въпросът на Вучич: "Всичко съгласувано ли е?" никак не беше случаен-явно е пратеник на Путин.И след шамарите ,които отнесе със Северен поток и Сила Сибири,кремълският очаква нокаутиращ удар с Балкански (Южен) поток.Ако компресорите се доставят (ако се доставят!!!) през Октомври,няма никакъв начин да бъдат пуснати до края на годината да заработят,никакъв!Само че,компресорите са американски,без тях по тръбата и дъждовна вода не може да потече,а знаем какво е мнението на САЩ по темата с този поток.Някой има ли съмнение,че само заради COVID19 Херо не се среща с ББ и не се появява по телевизията?!Паниката е голяма,Аркад и подизпълнителите им вдигнаха предложенията за заплащане двойно спрямо първоначалните,но пак никой не им се хваща на хорото,защото отново предложенията са унизителни за българите.Новодошлите руснаци,турци ,италианци са в карантина,другите не си ходят в отпуска,за да не попаднат в карантина,наднормено работно време,спяща Инспекция по труда-цирк,шаш и паника.Друга тема е,че в саудитската Аркад в София няма кьорав арабин ,а едни руснаци и рускини само.Интересното предстои!

Ти си лек гЪзовик. Дупиш се за пари, на ще ти нацепим зъмбата.

Абе право да си кажем на нази паток не ни треби Връзката с Гърция трябва да ни е приоритет А пък Русия ако иска да го прекара през Полша Украйна или Румъния

И от Гърция какво ще караш? Американски на двойна цена?

Бе, ку от наша страна тръбите са сложени като на водопровода в Перник (новия, дето тая пролет правиха), газ няма да тръгне. Гарантирано от Герб.

SU-152

Тулуп,можеше да е Южен..... с много по голям дебит

Можеше и някой друг да ни е Премиер и да не натиска мъжко и женско да го целува където свари да се червиме 10 години... Другият наш невъзможен живот... МОЖЕШЕ...

Кучетата си лаят керванът си върви. Още много години ви остават да лаете по форумите, докато остареете и оглупеете съвсем, защото Борисов ще управлява още много дълго,

А къде сте червените тролове, много слабо избухвате, нещо митингите не вървят вече а, доста журналя избихте и пак номера не мина, време е да почнете да блъскате с кирките по новите магистрали, има нужда от работници, помислете, все пак няма да измрете от глад, а и ще си купете някоя нова дреха, зимата глад ви чака. Със здраве.

Борисов всячески се мъчи да се еманципира от Севда, но не му се отдава. Ще го запомним като шофьорът ѝ.

Е нашият понеже вече никой не му вярва на всекидневният пиар от джипката започна да води чужденци да го хвалят... Народа този дето ти плаща вече 11 години този разкош от който не искаш да се откажеш не ти вярва господин Борисов ,и не само не ти вярва а се моли да се отърве от теб !

Пускам TV и какво да видя- сърбина говори, а нашия бърше нос, върти палци... Трагедия, но по-тъжто е че много бели направи тоз тиквоч:(

Стига сте ни го навирали в очите този безмозъчен , мазен, тъп , нагъл, кразлив и грозен балкански тулуп.

Сутринта Черепа обвини в прав текст Борисов в корупция тия ми говорят за птичи погледи????? Вие нормални ли сте беееееееееееееееееее??? Егати държавата и егати КОРУМПИРАНИТЕ и наведени медии?! За това Бг е на 111 място по свобода на словото (разбирай и по демокрация) след държави като Танганайка и Джибути. Ужас !!!

Тиквата с положителност е най-големия простак, управлявал държава в Европа през последните 1000 години. Единственият факт, даващ ни някакво извинение за това , че допуснахме тоя тулуп да ни излага пред света е , че регулярно за него гласуват не повече от 10% от имащите право на глас, т.е 90% българи не го искат- малка , но все пак утеха

Администрацията , родата и римляните

Няма такова животно!

Тикво ,хареса ли ти комикса???

Най-добрият период на България е периодът на управление на Борисов и затова догодина ще го изберем пак, за да не дойдат на власт дебилите, които пишат в този форум.