„Боинг“ откри завод в Китай, ще сглобява 737

Американската компания не се притеснява от търговската война между Вашингтон и Пекин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще открие не ами и ситно хоро ще игаре на чичката Си

"великата" кравария утива у ряката гаче ли

и що не руския МС-21.... или както там беше?

не е само руски а руско-китайски... и също ще си го сглобяват в Китай-)

то това ЩЕ го знаем от 2 години. а тукащното ЩЕ вече сглобило.

1. Защото не е руски, още повече китайски. 80% !!! от комплектуващите са западно производство и внос. И след санкциите-КАПУТ. 2. Никой няма да купува този боклук, освен руската кочина и евентуално Иран. Факт е че суперджета-100 него купуват, а тези които са се излъгали го връщат. Като Армения и Мексико.

Опаааа, ще гледам да не се качвам вече в Боинг.....щом и те започнаха да се сглобяват в Китай....а между другото какво стана Хамерика над всичко и сичкото нещо шъ съ строи в хамериката?

ти и по мобилен телефон гледай да не гвориш тогаз...

Ало, третополовите джендърасти и либерасти от държаваната хранилка на департамента на фащ, как беше... имат пари, могат да си го позволят и поръчат да им го направят! А краваросите тоя път в ролята на бачкатори, а? :))))

В момента има 6000 полетни дестинации на ден. Скоро е необходимо 36000 !! Самолети за тези линии всеки иска да има и поръчва/задъхва/ Боинг и ЕРБЪС ! Русия нищо не направи,падна преди 3-4 г. при проба със 12 на борда към Австралия и нищо нямат. Китай също затова буболечките от Китай хващат Боинг,защото не смогва. А и НАЙІБОГАТИТЕ САЩ не БАЧКАТ адържат пачките. АНАДЪНМО!

Щом вече са сглобили първия самолет и са го пуснали, значи сглобяват, а не - ще сглобяват !

Еми това е. Ясно беше, че икономическа война срещу Китай вече не може да бъде водена от САЩ. Нямат си нищо, горките - нито производство, нито наука, само едни напечатани хартийки и политици с големи усти. Доста бързичко се изясни кой кой е в момента на международната сцена. Само тъпият ЕС продължава да се навежда на износителите на демокрация.

Абе, червен чугун!! Май плямпаш ей така само за копейки!! Неразбрал ли ли че китаеца си седна на задника и подписа договори който са по изгодни за Щатите!!! Ама как ще разбереш, червения ти нос не се показва навън от Позитано!!!

добре, добре. Ще поживеем, ще видим. Само дето Тръмп искаше нещо по-друго - да връща производството в USA. Добра идея, но как да знае, горкият, че USA вече не може да произвежда. Ама ти не се коси, засега от Козяк плащат. Надявам се :))))

Разбрал си ти ...китаеца не дреме а се развива....още 20 години и game over.....Китай дори няма да има нужда от Know-How-то на ФАЩ....Китай вече произвежда електроника, автомобили и тн....самите китайци го твърдят и инвестират пари в наука....Китай надмина по одобрени патенти ФАЩ....дори се случава невижданото, Китай започна да инвестира в екология и екологично производство...а при една дългосрочна търговска война губещ ще е ФАЩ....просто те нямат производство...а КИтайците могат да поемат риска да загубят Американския пазар....има и други пазари....но дали гринготата могат да си позволят загубата на Китай?

подписа на родителката ти оная работа смещник

Що не правят някой руски Ту например?

Правят Союзи изстрелват ги от Восточний.

Китай предпочита Су-35 и Су-100 още от към 2015... А Боинг се надяват да оберат поне остатъците от баницата-)

Щото "великата" НАСА май пак купила РД-180 а не на Мъск супер пупер фалконите

следващите 20 години,за да осигури вътрешните си авиолинии, Китай смята да закупи 7690 пътнически самолета ;)

Нека тъпите ватни тролчета да познаят от 100 пъти колко от тези 7690 пътнически самолета ще бъдат руски - Нула. Скоро на дивата руска азиатска орда ще забранят и Боинг да купуват... ще се возят на камили и еленови впрягове.

а руско-китайски... CR929-)

А правителството на САЩ дали подкрепя това?

Вече ще питам къде е сглобен самолета, преди да се чекирам.

Няма нужда да питаш, защото вече всичко ще е "made in china"!

Включително и бордната ти карта !

oshte 2,3 g.sled tova shte e made in india

тц то с четене на АнаЛИзаторски прогнози няма да стане!факт!))))