17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако бяха Руски самолети такъв вой щеше да е.....ама нали са падащите консервени кутии на говедата тукашните им подлоги мълчат :))

Azzzzzzz

а не бе, щяха да пишат да плюят .. как руснаците са некадърни, а американците велики.. абе.. прост народ.. това е

Морално остаряла конструкция е В-737. Късият колесник затруднява разполагането на широки (с голяма двуконтурност) двигатели. А това са съвременните двигатели. Няма друг самолет с толкова ниско до земята разположено тяло. При B-737 NG някак се справиха и това бе пределът. При MAX-а надскочиха възможностите на конструкцията. Ще им се наложи да конструират нов колесник и крило.

Не съм чул никой от Управата на Бойнг да е в Панделата, въпреки че са знаели за проблема, след индонезийския самолет. Ако шофьор на автобус е предполагал, че има неизправност и пребие пътниците влиза в затвора. Ако CEO знае за проблемите, но нищо не прави (за да не падат акциите) - няма проблем. Та бай Пешо ще е престъпник, но Mister Peter - никога. Това е Демокрацията и равенство пред Закона.

За "милиони" - няма закони, за кокошка - няма прошка!

Всяка друга компания в света би обявила фалит на мига при подобна новина, но не и американска. Сега НАТо ще си поръчат няколко десетки самолети от петдесетте години на миналия век и ще платят предвартелно. Може и ние един правителствен самолет да заръчаме, та най-ценните ни да се возят комфортно. А и някой други притиснати от обстоятелствата може да пожелаят "сами" да купят нещо по така .... Абе ще оцелеят някак си.

0

Тия от Боинг направо да се закрият.. Некадърници

Бойнг глътнаха доста вода май... Но така се случва, когато работиш за постигане на краткосрочни цели без оглед на това какво се случва с реномето ти и дългосрочните цели. Сами са си виновни!