BloombergNEF: 2022-а ще бъде годината на бума на зеления водород

Горивото се очаква да стане конкурентоспособно и по-евтино от „синия водород“ още през това десетилетие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цената на електролизерите паднала!!! А цената на тока? Неграмотници, кога ще научите какво означава килограммол, Престанете да местите водорода ката пакет захар напред назад.

А със замърсяването с азотни окиси при изгаряне на водорода какво правим?

....като при Хинденбург.

И знаете ли кой е най-големия производител и склад за водород в момента? Русия. В смисъл, че пак умните европейци ще ядат хурката.

Аааа.... То е ясно... Руснаците карат москвичи на зелен водород още от времето Ленин, да не кажа от женитбата на Иван Грозни за първата му жена.

От времето на обсадата на Ленинград(Петербург)

Гоше, Русия е най големия производител и склададжия само и единствено на борящнк.

Русия не са никакъв производител на водород. Наскоро обявиха, че ИСКАТ да станат такъв и че БИХА МОГЛИ да започнат да произвеждат водород. Аман от русофили. Целта на Европа е да стане енергийно неутрална - това означава да НЕ зависи от Русия. А Русия, ако иска и може да си продава на Китай, на Индия и който там си иска. Хич не ни засяга, нито ни интересува колко и какво ще произвежда, след като няма да има интерес от нас и Европа да купува.

Таз година зелен водород, до година - зелен хайвер.

"Зелените" човечета ни пращат за зелен хайвер чрез зеленият водород. Позеленяват от мъка, когато някой не иска да им яде зеленият хайвер и да им купува другите глупости "на зелено"

Балонаааааааааа се надуваааааааааааааааа.

ама Германия вече е на 40% слънчва и вятърне енергия. Тия по на Север, чак на 80%... нищо че са червиви от газ и петрол. Па ти ни обяснявай за балона...

И като са на 40%, зелена енергия я ни кажи защо е скъпа и недостига. И тоя балон съд соларките и перките се надуваааааааа. И ще се спука преди балона за любимия ви нестабилен водород.

аха, и Дядо Коледа е истински и минава да раздава подаръци на наглите зелени талибани!