Блинкън предупреди компаниите от "Северен поток-2" незабавно да се оттеглят

Джо Байдън смята, че проектът газопровода е "лоша сделка" както за Германия и Украйна, така и за съюзниците на САЩ от Централна и Източна Европа, каза държавният секретар на САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярвам че компаниите веднага са си го преместили в другия крачол.

Янките да престанат да се заяждат и да не пречат на света, защото нищо добро не ги очаква.И Господ е срещу тях,да не говорим за природата

Блинкън НЕЗАБАВНО да се оттегли!!!

Сега вече и учениците си дават обяснение за благоденствието на Америка! Това е изнудването, ограбването и унижението на останалия свят. Там, кядето могат, янките не прощават – скубят, дерат и товатят всичко към Америка. Дори внуците ме питат: "Дядо, защо САЩ притискат дори и своите партньри в Европа? Какво като Русия докара газ на европейците, те нали си го плащат? За Русия и Китай те не питат - за тях им е ясно, но за Западна Европа не могат да разберат!"

Стига вече игране по свирката на сащ! Европа преценява сама какво да прави в дома си! Няма да работи в полза на интересите на сащ!

САЩ се чудят как да поемат шамарите които им раздава Русия и Китай, а вече са изоставени и от протежето си Германия която все по активто се присламчва към геополитическият център Евразия, тъй като много добре разбира какво я чака в следващите 50-100 години.

От този апел,можем да разберем колко са вярни техните политически постановки.

Да живее "демокрацията", Да живее "свободната търговия" и техният най голям "защитник" САЩ!!!

Да изгоним васала на Вашингтон - тикво тиквеник. Смачкайте герберастите на изборите. Само така ще спрем поробването от империята

Докъде стигна демокрацията? Кога ще отворят концлагерите?

Пазарна икономика?! Само когато САЩ разрешават, иначе - санкции! Свободна конкуренция?! Абсолютно свободна в рамките на щатските интереси, иначе ... (виж по-горе)

Отново опити за държавен рекет и лобизъм на високо ниво.

Кучетата си лаят но газът си върви.

САЩ май искат и Русия незабавно да престане да пречи на градивната работа на ЦРУ на руска територия.

ЕС ще вземе ли някакво отношение или пак ще си траят като послушни кучки?

Ще се освободи ли най-после Германия от САЩ?

И кой точно е Блинкън ??? Поредната еврейска курва на повикване като бай дън, европейските мърши макрон и т.н. И кой е той та ще се мери в бизнеса на частни компании ??? Ай сиктир бе еврейски пачаври, време е да ви изметем от тая планета, за да има има мир на прекрасната ни планета...

Мамавидеа нагла краварска

Четейки каква любов струи към краварите в коментарите ми става чак мъчно за тях. Все повече няма да се съобразяват с тяхната политика и агресия!!!!

Модерна, демократична търговия.Да ти се доплаче от умиление.Търгуваш и пееш, ако си сбъркал винаги има кой да те предпази от "лоша сделка".За това е големият брат, грижи се за теб от рождението до смъртта.

то с Китай няма да мога де се справя ама гоите в Европа още малко ще ги трая

Времето на англасаксонците безвъзвратно изтече, идва времето на жълтия дракон, който сменя чипа маниера на работа! Как господстваха до сега янките? Чрез военна сила, бегранична наглост и колониално послушание! Алчността, като някой Франкенщайн, изяде главата на създателите си !!! Как се налагат китайците? Чрез експанзия на стоките си във всеки дом, чрез свободните си капитали във всички банки и фондови институции и чрез промишлени и инфраструктурни строежи по целия свят. Тихо, като паяци, китайците оплетоха света в мрежите си и той стана зависим от тях, без войни и проливане на кръв, без извиване на ръцете и без излишен шум и фукария!!!!.

От друга страна, жълтурчето Ким, подобно библейския Давид, вече е в състояние със своята допотопна прашка да метне една балистична през Пасифика и да цапардоса американския Голиат, баш в сърцето на най-населената и високотехнологична Калафорния. АМЕРИКАНСКИЯТ НАРОД ОБАЧЕ, НЕ Е ГОТОВ ДА ПОНЕСЕ ТАКИВА ЖЕРТВИ И ЩЕ ЕВЕ МАЙКАТА НА ВСЕКИ МАЛОУМНИК, КОЙТО ИМ ГО ПРЕПОРЪЧА! Ето затова, американци ви моля, вземете ядреното куфарче от ръцете на недоумението БайДън !!!!

Със СП2 отърваме укрите от транзита на омразната руска газ! Те не искат нищо руско! Да им помогнем!

Абе тия Хамерекансите да не се бъркат нещо с харминсите ?

Ай сиктир бе, омръзнахте на всички с вашите санкции! Изглезда че е вярно, че когато човек остарее се вдетинява и става за ташак. Това направи бай Дън с тези си изцепки на световен дрисльо. Янките отдавна изтърваха "Световното господство", едва чак сега се усетиха. Когато преди 30-тина години (поради прекомерна алчност за печалби) решиха доброволн да изнесат производствата си в Китай и цуцаха свежи пари им беше добре. Сега викат , "Ооо майкоооу" и "Америка дъ фърст", ама жълтия гущер стана огнен дракон и ще им еве майката на тези световни жандари и наглеци !!!!

Това не е политика, това е бизнес за ниакои хора , а ние да мизеруваме, корони скапо електричество

"Байдън смята, че проектът "Северен поток-2" е "лоша сделка" както за Германия и Украйна" - хахах тея кравари пак почнаха да мучат, какво общо имат САЩ и Украйна с тоя проект, че не само да изразяват мнение ами и да настояват да се спира? за Украйна е ясно, там Байдън ще си загуби милионите комисионни, а синчето му работата на "нищо-правене" за 50.000$ на месец

Блинкън нещо почна много да премига (блинка)

Могат да ни докарат - екологично замърсяване и криза! Да не забравяме "безрезервната им" помощ през 90-те - корабът с фуражна царевица! Само дето царевицата бе заразена с опасен патоген!

При Южния Каквото каже шефа това е Русия кой я брои за слива

Ама ти набииме турскио паток у разпрания пърдак акурвичке. мбуууухахах

Просто АХАХХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХ

този изкуфиалия да си гледа здравето и да не се занимава с работи които са далеко от неговите разбирания правомощия.май забрави за жълтите ще го отнесе и то яката много скоро лайнар насран

Никой не търгува с мафията, колкото и евтино да продава Купувайки от Русия, издържаме Путин Главния ни враг

а от кого да купуваш освен русия има ли никой друг с толкова ресурси нещо не ти върви математиката

млък ве американски трол, Германия ще купува от който си иска, къв си ти че ще казваш кое кво е?

Алоооо комундето, още си мислиш, че можеш да нареждаш кой от кого да купува! Русия ни е главния приятел, при пазарна икономика ще купуваме от който ни е изгодно.

Уж ни даваха за пример пазарната икономика като двигател на прогреса а сега излиза че някой ще ти казва от къде какво да купуваш.След като са против американците да се купува газ от Русия да предложат на Европа по ефтина тяхна.Просто пазарна икономика.

Eх Да Згафи С Китай Дракона ЩЕ ГО глтне С памперса И ЩЕ ГО изплюе като Пепел

Някой няма ли да обясни на тоя, че има кранове за спиране на газа? Нека си го довършат пък на, който не му изнасят цените да завърти кранчето. Толкова е просто ...

Е кво им пука. Няма да ги бият с пръчка на голо. Кви са тези санкции дето се страхуват рашките?

байдънчето не тръгва добре

Леле жужето как ще плаща сметката за мизериите дето сътвори от Сочи 2014 насам ... Хунтата ще го изхвърли по стар руски обичай

Байдън вече е забравил за потока. Ако не му подават листоте да чете може и ичето си да не помни.

Ама Шаломов не е забравил и стиска палци за одобрението на Джо

Ама той утре ша забрави кво е казал днес....

Този Блинкън какъв се явява на Европа?

Спасител се явява!

Че в Дания тръбите се полагат... Дира не го пише зашото са еврейски протежета.

"Всяко юридическо лице, участващо в "Северен поток-2", рискува американски санкции и трябва незабавно да се откаже от работата си по тръбопровода", каза Блинкън. ГАДНИТЕ ЯНКИ И ДА СИ СКЪСАТ ГЪЗОВЕТЕ ДА СЕРАТ, газовия поток е жизненоважен за Западна Европа и ще го построят!!!!!

където така широко се прокламират от САЩ? Или те важат само за краваристанците?

Лакомите американците ще се задавят много скоро. И кръв ще серат...

От все сърце им го желая!

Хахаха как са се активизирали точно трима и пишат и пишат.... полза никаква. Поне да си докарат някой лев. То не е лесно да си предател като червенушките списарушки

Е си ПМ

Аляска е ПРОДАДЕНА за 6 милиона златни долара.За сведение заплатата на един миньор за година е била тогава 1 златен долар.С част от парите американски инженери и руски работници построили жп линията Москва Владивосток.Затова линиите в Русия са широки колкото американските.НИКАКЪВ ДОГОВОР ЗА НАЕМ НА АЛЯСКА НЕ Е ИМАЛО

С част от парите е проведена войната 1877-1878 в следствие на което ние сме станали държава отново. И наистин атогава сумата е била космическа.

Що? Кой си ти?

хапчетата, хапчетата...На 8 часа по една таблетка!

На кой му пука какво иска този жалък сенилен старец. Пълен паляк!

На кой му пука ли? Питай Путя..

Путя днес се подигра на Байдън, като му пожела много здраве и му предложи разговор в ефир. хахах :-) Да не говорим, че след малоумните приказки на китайчето байДън вчера, САЩ са в уникално слаба позиция. Много добре знаят, че ще трябва да правят отстъпки, защото този сгафи жестоко в дипломацията! За това сега се правят на големи, за да има къде да отстъпват. Така, че уважаеми, Путин се хили на американците и потрива ръчички, защото най-вероятно не само СП2 ще бъде завършен, а и анексията на Крим ще бъде призната. Едно се чете по медиите, съвсем друго върви по дипломатическите канали!