17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОГКОЙНА Е ИСТИНАТА ОТ 0.000321 $ СЕ ВДИГНАТ НА 0.000322 $

Я паре за койни не давам. Само копам на държавен ток. И един лев да е биткойно, пак си е чиста делавера.:)

Киро Брейкаа ги нареди тея

По време на война биткойнът ще се заменя за поцинкована кофа, гумени ботуши, сапун 1 брой или няколко чифта здрави чорапи.

То да беше само Биткойнът...то всичко е надолу DAX и cettera. Разбира се дори и да се срине целия свят - Цените на БГ Имотите ще вървят нагоре......най вече в елитните квартали Люлин и Захарна фабрика

казваше - бит кон ке струва паре - никой не и поверва.Хак да ви е

Продавам 4 декара мъгла в Балкана, 34 000 долара декара ! После ти ще ми я продадеш на мен за 44 000, после аз на теб за 60 000 и така докато навържем хиляди балъци !

Купувам...обезпечена е със злато нали? Като едно време преди 1971

Едно време беше само на документи, дори си го пишеше отзад 'обезпечена със злато и всички активи на банката'. Видяхме какви са активите след 89-а, едно голямо нищо. Иначе накратко - зад повечето валути стои една реално действаща икономика, която почти (почти) настига отпечатаните милиарди доларчета по целия свят. Зад един биткоин, или една от 800 измислени крипто-валути т.е. нафантазирани цифро-буквички не стои нищо. Освен една пирамидална зарибявка и престъпна схема, в която ще изгорят много хора.

Всеки тарикат "копа" или инвестира в крипто. Но играта е нагласена, всички крипто "валути" са premined, още при пускането им девелъперите са изкопали с фалшиви алгоритми и държат половината от монетите (за справка chia койн). А вие копайте и си мислете че сте изкарали нещо. Колкото и да изкопаете, колкото и да купите, само им плащате яхтите. Но всеки "инвеститор/копач" като му кажеш че е пирамида и като папагал повтаря, ти нищо не разбираш от крипто. Да бе, щото на теб пък ти викат Сатоши нали :). Истинските крипто валути ще се появят скоро, дигитален долар от ФЕД и дигитално евро от ЕЦБ. 10те ХИЛЯДИ вида шиткойни които циркулират в момента са нищо, блясък в очите на жадуващите да станат милионери. Девелоперите им станаха, но това са единици за сметка на милионите които изгоряха и предстои да изгорят.

ярък пример за това, как сред нас има нищознаещи всезнайковци, тръгнали да ни обясняват света :))))

догито как е?

Как може да се срине нещо, което го няма, че даже и новина да стане. Ето оставям тука тези 10 биткойна, разделете си ги.

Какъв си сладък =) Мислиш си, че си оригинален :)

Да мислиш, че след толкова изгорели балъци ще има кои да купува отново и да му вдигне цената.

сладурче :)) след 10 години ще се обесиш, като видиш цената :)))

Да му мислят такива като Жечката и други такива ню ейдж джендъри