Бил Гейтс излиза от управата на "Майкрософт"

Съоснователят на компанията ще се съсредоточи върху благотворителността

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, колко завистници има!

Да си взема и Джам 10-та, и да я подарява на мангалите в Столипеново!!!

този никога на нищо не е бил член нито нещо е ръководил

може и да си прав, той е Бил Гейтс III-ти, наследник е

Много закономерности се случват за кратък срок.Който знае главните факти ще разбере.Има една много опасна благотворителност.

Той от 15 години се съсредоточава върху благотворителността и просто не може да се отърве от тия пари :)))

ми не може. спонсорира хора и направих ваксини с/у 2 вида рак и то на нищожна цена. Ама се върна инвестицията. какво да направи?

2020-03-14 13:07:58 ... (нерегистриран) не. бедните мишоци с хора на дявола. Хората на Бога ОБИЧАТ, а не МРАЗЯТ!!!!! Прочети си БИБЛИЯТА!!!! ---- "божествените" толкова много обичат другите, че убиват с Лихвата... и на всичко отгоре имат наглостта и безочието да викат: "ама обичайте ни бе, ни ви използваме, смучим ви енергията....но вие ни обичайте"...." в това има някаква извратена перверзност, някакъв садо-мазо елемент.... нали, ма !

ето... ти си от хората на дявола. Ти искаш хората да се МРАЗЯТ. ти МРАЗИШ. Ти не искаш хората да станат ДОБРИ, ти искаш НАКАЗАНИЯ И БОЛКА ЗА ТЯХ. Таа... ти си от хората на ДЯВОЛА !!!

като не искаш да страдата другите, защо ги експлоатираш с лихвата? защо използващ лихвата като Инструмент за управлението им в твоя, лична полза? нали много "обичаш" тълпата ... и толкова я "обичаш", че като не те избере, я наричаш "лош матрял"! това ли ти е "любовта" ма, перверзна кучко...?! марш от тука, чиба....

ама дрисло недоносена.кажи сега що всяка сутрин си навираш вибратор в задника? Що се кефиш на това? Защо ядеш от кофата на прасетата и защо МРАЗИШ ВСИЧКИ И ВСИЧКИ? Защото не си ХРИСТИЯНКА. За това. Ти си МРАЗЯЧКА.

йезуитска ковро ... ЗНАЕМ ВИ всичките номера, гиди разбойници с разбойници, гиди мошеници с мошеници .... използва другия да го носи "на гръб" /досущ като в приказката "болен здрав носи"/ после ше има наглостта и безочието, като го хвърля от гърба си на земята, да казва, че го били мразели и че бил "лаш матрял"! лош матрял си ТИ! хубаво се замисли над това, което ти казвам! ако не беше така , НЯМАШЕ ДА искаш да ЕКСПЛОАТИРАШ другите и да ги използваш, а щеше да се задоволяваш с това, което може да изкараш с ръцете си... НО ТИ алчна, ненаситна , долна курва, на която все и се малее ...все иска още и още и още... НЕНАСИТНО ОКО ... "на изида"!

Ои милата ми тя. Само не ми говори за БОЖИИ ХОРА точно ти. Ти отиваш в АДА от където си дошла. Бог такива като тебе в Рая няма да пусне, само и само щото яде Агнешко на Гергьовден и свинско на Коледа. Нямаш нищо общо с Християнството. Ето че разкрих поредния ФАЛШИВ ХРИСТИЯНИН !!! Личеше ти от далече черната душа и ОМРАЗАТА В НЕЯ!!!

И какво. Олекна ли ти на ЧЕРНАТА ДУША като ме обиждаш? Това ли ти е наградата от ДЯВОЛА?

Такива като тебе на времето да изгаряли хора на клада щото не са им харесвали и са ги набеждавали за вещици. Само и само щото са ги разобличавали както човека те разобличи днес. Това, че казваш на някой че е нещо не го прави такъв. Както се казва - "Това което казваш за хората най-добре говори за това какъв си ти."

Кои са тези "хора на Бога"? Щото, ако наистина са тези, за които аз си мисля, дето вървели през пустинята... ТЕ НЕ СА ХОРА!!! Няма друга религия, която да е толкова човеконенависна колкото тяхната описана в талмудата

ТалмудАТА? Вас комунофашистите не ви ли образоват в посолството?

Реално Гейтс преди доста години спря да се занимава с Майкрософт. Водеше се член на борда, но нямаше никакво отношение към работата на компанията.

е все още 30% бичат на 7-ацата и за нищо на света НЯМА да кацнат на шпионската 10-ка! има даже, които си бичат и на ХР-то...със старите дъна и старите процесори...

НА 7-цата последните ъпдейти на сигурност представляват точно имплентации на шпионските сървиси от 10-ката. Не си ли пуснеш DWS-а и не спреш ли произволните ъпдейти си със свалени гащи отвсякъде.

ъпдейтите съм ги спрял от 2 години ! ръчно свалям от сайта само тези, които предварително ги проуча какво правят и за какво са...

Има индиец нема Бил

може би ще е началото на заката на уиндоус... така стана и с ябалката, когато оня се оттегли , т.е. умря....

Ние тук в България не използваме "закат" а "залез"

Идва ерата на съветския компютър.

Абе май ще е по- добрият вариант - щото съветските компютри управяяват Тополите и Сатаните. Да тряскат и да се приключва. Пък кой оцелее оцелее.

Бедните мишоци пощуряха от злоба :)))) Голям кеф ми прави как глупавите мишоци се надъхват да очернят хората които с успели. Хайде. продължавайте мишлета.

А на този Бог му е казал, ама тоя, от милиардите дето трупал , трупа и се побъркал, е сляп - тоя е една кал, и убиец Бог го е подхванал, само гледай сега

не. бедните мишоци с хора на дявола. Хората на Бога ОБИЧАТ, а не МРАЗЯТ!!!!! Прочети си БИБЛИЯТА!!!!

Обичат, ама и Исус Христос е изгонил търговците от храма ;)

прав си. Ти няма да видип 1000та смирени неща които е направил. Няма да видиш опростяването ха греховете на хората които са хвърлили камъни по него. Няма да видиш как мие на прокажените краката. Няма да видиш как си подава другата буза. Не... ти ще видиш, че е гонил търговците. Така е устроен човека. Ще отиде на цървка на коледа, после ще мрази другире раси и религии, но ще се има за християнин. Нормално е. Лицемерие.

Трябва ни една мащабна криза и хората ще приемат новия световен ред

Така се прави! Направил е много, знае, че незаменими няма. Знае кога и как да се оттегли и няма да е за посмешище. Не е Лили Иванова. Новите времена изискват нови хора.

И току-що що стана за посмешище сам

Явно днес капитализма дава право на всеки ненормалник натрупал пари да може да си купи "учени" и да си произвежда щамове за заразяване и ваксини срещу Тея щамове, ще продава сега неговите уж ваксини или лекарства...тия ваксини кво ли ще съдържат - микоплазми , за които този пак ще ни "разработи" васкини и те така

Аве, ей, конспиратори... Коронавирусите са СЕМЕЙСТВО вируси, за първи път идентифицирани през 60те години на миналия век! Какви патенти, какви глупости говорите?! Бил Гейтс бил пуснал вируса... Знае, че хората не са подготвени заради изключително сериозната му работа по ваксинирането и като цяло елиминирането на полиомиелита в късните 90 и началото на 2000те години. Човека има опит! Не е ясновидец!

Този е луд

Нали, луд, благодарение на който е изтребен полиомиелита в световен мащаб... Нямал капацитета... Слава Богу, че ти си тук, капацитет такъв! Що ли не ви тегля една майна на всичките...

Тази фондация има нещо общо с короната . Поне така пишат.....

Има. Дари пари за изследванията му...

В патента му не пише така

Тези съсвем ни взеха за балъци ! Всички знаем вече, короната има патент от 2015 година, познайте на чие име .......Да не се правят на луди всички, ясно е че спазват агенда 2021 и след това 2030 . Вижте му интервюто от 2017 година, където "прогнозира" че от корона вирус ще починат за 6 меседе около 35 милиона . А при следваща пандемия , очаква поне 100-110 милиона. Еб.ахти и ясновидеца се оказа тоя ГЕЙтс. Ще горите в ада, всички дето убивате популацията на планетата. Важно по новините дават как хората чакат пред магазините за продукти,

Балъците за какви да ги вземат? Те самите се считат за балъци.

Ще се концентира над вирусите.

Ако не коронатавируса му сега, следващите му вируси от лабораториите му ще избият целия свят докрак

Този официално е един експериментираш с генетично създадени мутации на коронавирус...Трябва разследване и съд кой го е пуснал, лесно службите ще разберат

Трябва, ама КОЙ ще има куража? Не си ли спомняте думите на многоапартаментната „молитвена закуска“: „Мен няма кой да ме съди!“ За съжаление, французите са прави: „Се лави“!