Без мита върху колите, ако автомобилните компании работят в САЩ

"Вероятно" ще бъде сключено търговско споразумение с Китай, каза американският президент Доналд Тръмп

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Красавец и веселяк, мисли и го стори, като откри работни места. Изпълни предизборното обещание, а не като българите политици, обещават преди избори и след това мислят как да се облагодетелстват.. Съдия пита подсъдими... Мисля как да открадна в съдебно заседание, като открадна дали ще ме хванат, като го хванат, на колко ще ме осъдят. САЩ са друг народ, цвъчко нека той продължи

В САЩ има сбирщина от цял свят. Официално наричани communities. Гласува се по расов признак. В САЩ няма работа защото цялото производство е изнесено в Азия и Мексико. А Тръмп е един добър артист играещ "Рейгън се завръща". Лумпенпролетариата в САЩ е 360 млн. А в България 5 млн. И всички искат зрелища...но няма хляб.

Размя ме, е това е вица на годината ха хо

Е това е нащионалист, тои мисли за САЩ хората

според мен поскъпващият американски долар спрямо основните валути като към еврото също е един вид мазол,който пречи на американският експорт,от другата страна и еврозоната се намира в трудност и също няма интерес от скъпо евро,за да се съвземе от кризата.ето петролът в долари поевтинява в момента но пък доларът поскъпва!Германците произвеждат във държави където има корупция,ефтина работна ръка,възможност за укриване на данъци,и със това поддържат бедноста и корупцията във дадената държава,една такава държава сме и ние България,а бедното население е и източник и развъдник на емигранти към по богатите и културни държави!

Без мита за КРАВАРСКи СТОКИ, ако се произвеждат в ЕС.