Коментари - Берлин и Киев подписаха декларация за възстановяване на Украйна | Бизнес.dir.bg
назад

Берлин и Киев подписаха декларация за възстановяване на Украйна

Освен пари, Германия ще подомогне и с институционален капацитет в подкрепа на частните компании. Канцлерът Шолц заяви, че компаниите трябва да получат стимули, за да инвестират

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - Берлин и Киев подписаха декларация за възстановяване на Украйна | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

започна се путинските пари потекоха към Украйна Украйна ще получи Е 3,4 милиарда помощ през лятото 06/11/2024 Включително от замразени активи на Руската федерация. Европейският съюз ще прехвърли нова финансова помощ на Украйна през лятото. Според председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лейен на церемонията по откриването на Конференцията за възстановяване на Украйна 2024 в Берлин. НУ ЧО русофилчета , ще секнат паричките, кото ви плаща митрофанова… ха, ха

- ЕС замрази активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 200 милиарда евро - САЩ за повече от 300 милиарда - Великобритания замрази руски активи за 350 милиарда долара - ВНИМАНИЕ: (годишният бюджет на Русия ~ 200 милиарда) - Активите ще бъдат използвани за възстановяване на Украйна. а най-смешното е, че ВАШИТЕ АЛЧНОСТИ КРАДЛИВИ УПРАВЛЯВАЩИ САМИ ДАДОХА ТЕЗИ КОЛОСНИ ПАРИ НА ЗАПАДНАТА БАНКА - ЗА по -ДОБРИТЕ ДИВИДЕНТИ (проценти) . Благодарете за това на агента на ЦРУ и Мосад Путин, който подари парите ви за финансиране на украинската армия за сметка на самата Русия, като изпрати спестените пари на руските граждани в страните от НАТО чрез Набиулина и други начини .

Страните от Г 7 няма никога да върнат да върнат блокираните активи на Русия, докато не бъдат изплатени репарациите на Украйна ЗА НЕЙНОТО ВЪТАНОВЯВАНЕ. Руските активи в страните от Групата на седемте (Г-7) ще бъдат замразени, докато Москва не изплати компенсация на Украйна, се казва в изявление на групата във Вилнюс. НАКРАТКО – НИЩО НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ – ВСИЧКО ЩЕ ОТИДЕ ЗА УКРАЙНА. Г7 включва САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Канада и Япония. Ръководителите на тези държави също изразиха необходимостта от създаване на международен механизъм за обезщетение за щети на Украйна и изразиха готовност да проучат възможностите за неговото развитие. Освен това страните от Г-7 се споразумяха допълнително да затегнат санкциите срещу Русия, да наблюдават спазването им и да подкрепят усилията на институции като Международния наказателен съд (МНС), който преди това издаде заповед за арест на президента Владимир Путин.

Да спира войната, ама приказва за възстановяване след войната. Той да не си мисли, че ще след войната (ако изобщо спре) той все още ще е канцлер?

Украйна няма да я има, абе тия сектанти ли са или крадци?

Търкаш ли Кубинският Ядрен Сок, мършо на Посолствата? Търкай, те шефовете ти ги търсят тия подводници ма нямат намиране. Слава Кокаине а?

Както е казал народът: Правят си сметката без кръчмаря!

повишаващи трансформатори в Туркие на 800 kV може да заврътът кололото ама друг път

Ама в Русия от вчера са се насъбрали външните министри на Брикс+някои от мераклиите за членове, до края на този месец, пак в Русия, ще има джумбуре и на министрите на правосъдието на бриксаджиите, а след това, па там, ще има сбор и на главните им прокурори... Така че Русия с благодарност ще приеме и германската помощ за възстановяването Ураинската автономна република;)

Най-точният коментар до момента!

Ами ще възстановяват, къде ще ходят. Рано или късно всеки си плаща за дяволъка. Хем няма да им е сефте, миналия път строиха като мравчици от 1945 та до шейсетте. Дано са си запазили архитектурните планове, ще им трябват... Явно наистина историята има склонност да се повтаря...

Съсипаха Украйна, а сега ще я възстановяват... Да не говорим, че това няма как да стане, докато войната не е приключила.

Само поводи за крадене на още и още пари! Грантове, помощи, комисионни... Сигурно накрая и населението ще ваксинират... Споко! Не се напиняйте толкова! Русия ще възстанови териториите си и ще погрижи за хората си... БЕЗПЛАТНО!

Тези декларации кой ще възстановява Западна Украйна ми напомнят "мирните" преговори в Швейцария - правят си ги като обидени дечица без страната, от която зависи това.

На Шолц точно тези дни му биха шута на евроизборите заради точно тези славаукраински номерца. Ще рече човек, че някой отнякъде го натиска, кой ли :)) Явно през демокрацията няма значение какво казва народът, каквото и да твърдят евроатлантиците :))

не са я избирали, съответно няма и как да я махнат...

на... какво?!

То е ясно, че нацистките военнопленници ще възстановяват Украйна.

Знаем я и тази схема. Видяхме я след войната в Ирак, когато определени компании спечелиха договори за десетки милиарди за възстановяването на страната.

Шолц понесе катастрофален удар на увроизборите. А какво ще се възстановява в Украйна, ще решават Руснаците

Защо са се разбързали? Ами,ако се наложи Русия да възстановява Украйна?

идиоти . Вие себе си не може да възстановите вече дето още ви има макари в умален размер /Германия/, а пък ще възстановите нещо което вече го няма. Само пропаганда и смешки на аптекарски шишета наредени в една зала за обща снимка. Циркаджии.