Белият дом обяви, че САЩ налагат нови икономически санкции на Судан

Решението на Вашингтон е взето след провала на примирието в африканската държава

Обратно в новината

Коментари - Белият дом обяви, че САЩ налагат нови икономически санкции на Судан | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А може и скоро да отидат да ги нашляпат?

Ебаси. До там ли го докарахме. Утре ще санкционират Папуа Нова Гвинея. Тотална деградация

Краварите договарят мир в Судан, но договарят война в Украйна, Косово, Афганистан, Сирия, Ирак, Либия, Палестина. Май ще има счупени ръчички и копитца скоро.

Украйна почва да отива на утка майна? :)

А на Саудитска Арабия няма ли да наложат? Израел? Мълчание :)

Моите съболезнования, чичо Сам, значи изтървахте и Судан.

Шило

Интересно ми е, какви икономически отношения са имали досега?

САЩ не ги интересува насилието, нито колко кръв се лее, тях ги интересува само и единствено правителството и съответно цялата държава да бъдат американски подлоги.

"Белият дом обяви" Не знаех,че сгради могат да говорят.

нерде Африка.Що щат кравари в Африка и за чий налагат санкции на чужда държава,която не е в НАТО и ЕС?

"Кремъл заяви" не си ли го чувал? :))) От възраждане си, нали? Съвсем го закъсахте за кадри. :))))

До da (нерегистриран), 2023-06-01q 18:49:02 Цитат - "А може и скоро да отидат да ги нашляпат?" Ами нали веднъж ги "шляпаха" през 1993г.- и филм даже направиха. Виж какво "шляпане" падна - "Black Hawk Down " 2001г. Толкова им е на американците - до първия напечен момент... И после ги пиши "бегали" от вземането на правилни решения. Така беше и в Корея, и във Виетнам, така стана и в Афганистан. В интерес на истината редовната украинска войска превъзхожда американците по тактическа грамотност. Разговаряйте с някой от ВСУ /не от националистите/ на тема "западни инструктори" и ще се убедите за какво става дума...

Судан имат злато и нефт, доста злато и нефт, и поради тази причина комбойците от Краваристан ще им спретнат Майданче, както на десетки други места по света. Но тия от Африка вече не пасат трева, и номерът на комбойците няма да мине.

Обикновено пишат "говорител на..........заяви" и не съм от никаква партия.

Изглежда САЩ още нямат фаворит между 2та генерали. Или щи изчакат в уин-уин, или вече си подготвят 3ти, на когото да дават пари и оръжие.

Нерде Ямбол нерде стамбул, пакс американа е като боа, плячката обаче е целия свят, да бъде удушена и погълната нормалността, но някои загиват от апетита си

Абе говори се,че Биден е лапал на Батето Славков,докато е бил шеф на олимпийският комитет,мучал е:Кърниградска,Кърниградска,ама ЦРУ,са го изтълкували:Калининград,Калининград

Ми след като толкова много глупаци им се връзват на краварите, разбира се че ще се правят на каубойци :)))

На островите зелени нос кога а кравари????

За съжаление светът не реагира на това безумие- на сред гражданска война налагат санкции на СТРАНАТА. Огромна глупост, да не коментираме, че нямат никакво право на това.

И там се води "война" между САЩ и Русия! Морски бази, злато, нефт и т.н.

Судан се отрекоха от империята позволиха руска военноморска база да бъде построена и седмица по късно война и санкции.. краварите не си играят или тяхното или ще горите...

Айде, останахме без газ, петрол и технологии от Судан.

Добре дошъл в орбитата на БРИКС! Леле, скоро цяла Африна ще се влее в БРИКС! От Европа до Авзтралия ще метят през Атлантика, Америка и Тихи океан. Ааууу, колко въглероден отпечатък!

Тия само със санкции плашат и се занимават, накрая заради тия глобални санкции ще фалират.

Мерси! Ще погледна тази история! Аз просто имах предвид, че големият полицай на света са "у всяко гърне мерудия" и раздават "правосъдие" навсякъде! :-)

Русофили ще пращаме ли да се бият в Судан?

И ся Илхан Омар кат' са разпищииииииии....

Но е факт, че в бедно Могадишу пръснаха задниците на прословутите тюфлеци, пардон тюлени. Ако сащ не внимават ше им скъсат трътките пак, явно африка не е за тях.

Много им дреме на краварите за Судан...най вероятно те самите финансират едната страна

...много бързо забрави къде се пращаха натовци..ирак афганистан либия...чак и от нашите аб...дали имаше

Судан изтрита САЩски задници и подписа концесии с Русия за злато, диаманти, ресурси. Судан подписа договор с Русия за военноморска база. И.... Две седмици по късно .. САЩ задействаха своите слуги там и войната започна, кръвта на невинни цивилни протече. Също както в Украйна.

Напоследък само със санкции се ограничаваме. Преди 30 години направо пратихме войска ама ни ошамариха в движение както си бяха в гражданска война и сега не смеем.

Малък сценарии- в Бг на власт идват Възраждане . Искат вън от НАТО . Закриват тези бази дето сега ги ползват американците в България . Някой може ли да познае какво ще се случи и нас след помалко да е и от месец ? Дали ще умрат невинни хора ? Ще имаме ли санкции от някоя държава ?

Що тъй? Не им ли приседнаха суданците? Никой ги не ще краварите вече, обикалят света като маймунка със шапка във лапичка, белкем некой им обърне внимание и им пусне 2 гроша

Браво! Още смърт на хора от глад. Тези санкции в някои държави стигат размерите на геноцид, но за това никой не говори по западните медии.

Предлагаш да сме вечно надупени ли?

Руснаците договориха военна база в Судан и почнаха революциите под санкиции са само тези които не убиват за САЩ интересите, много интересно. САЩ се нуждаят от нов лидерски подход, и не е проблема в САЩ а в лидерит еим които са окупирали САЩ