Белият дом обяви, че САЩ налагат нови икономически санкции на Судан

Решението на Вашингтон е взето след провала на примирието в африканската държава

Обратно в новината

Коментари - Белият дом обяви, че САЩ налагат нови икономически санкции на Судан | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците договориха военна база в Судан и почнаха революциите под санкиции са само тези които не убиват за САЩ интересите, много интересно. САЩ се нуждаят от нов лидерски подход, и не е проблема в САЩ а в лидерит еим които са окупирали САЩ

Браво! Още смърт на хора от глад. Тези санкции в някои държави стигат размерите на геноцид, но за това никой не говори по западните медии.

Що тъй? Не им ли приседнаха суданците? Никой ги не ще краварите вече, обикалят света като маймунка със шапка във лапичка, белкем некой им обърне внимание и им пусне 2 гроша

Малък сценарии- в Бг на власт идват Възраждане . Искат вън от НАТО . Закриват тези бази дето сега ги ползват американците в България . Някой може ли да познае какво ще се случи и нас след помалко да е и от месец ? Дали ще умрат невинни хора ? Ще имаме ли санкции от някоя държава ?

Предлагаш да сме вечно надупени ли?

Напоследък само със санкции се ограничаваме. Преди 30 години направо пратихме войска ама ни ошамариха в движение както си бяха в гражданска война и сега не смеем.

Судан изтрита САЩски задници и подписа концесии с Русия за злато, диаманти, ресурси. Судан подписа договор с Русия за военноморска база. И.... Две седмици по късно .. САЩ задействаха своите слуги там и войната започна, кръвта на невинни цивилни протече. Също както в Украйна.

Много им дреме на краварите за Судан...най вероятно те самите финансират едната страна

Но е факт, че в бедно Могадишу пръснаха задниците на прословутите тюфлеци, пардон тюлени. Ако сащ не внимават ше им скъсат трътките пак, явно африка не е за тях.

И ся Илхан Омар кат' са разпищииииииии....

Русофили ще пращаме ли да се бият в Судан?

...много бързо забрави къде се пращаха натовци..ирак афганистан либия...чак и от нашите аб...дали имаше

Тия само със санкции плашат и се занимават, накрая заради тия глобални санкции ще фалират.

Добре дошъл в орбитата на БРИКС! Леле, скоро цяла Африна ще се влее в БРИКС! От Европа до Авзтралия ще метят през Атлантика, Америка и Тихи океан. Ааууу, колко въглероден отпечатък!

Айде, останахме без газ, петрол и технологии от Судан.

Судан се отрекоха от империята позволиха руска военноморска база да бъде построена и седмица по късно война и санкции.. краварите не си играят или тяхното или ще горите...

И там се води "война" между САЩ и Русия! Морски бази, злато, нефт и т.н.

На островите зелени нос кога а кравари????

Абе говори се,че Биден е лапал на Батето Славков,докато е бил шеф на олимпийският комитет,мучал е:Кърниградска,Кърниградска,ама ЦРУ,са го изтълкували:Калининград,Калининград

За съжаление светът не реагира на това безумие- на сред гражданска война налагат санкции на СТРАНАТА. Огромна глупост, да не коментираме, че нямат никакво право на това.

Нерде Ямбол нерде стамбул, пакс американа е като боа, плячката обаче е целия свят, да бъде удушена и погълната нормалността, но някои загиват от апетита си

Изглежда САЩ още нямат фаворит между 2та генерали. Или щи изчакат в уин-уин, или вече си подготвят 3ти, на когото да дават пари и оръжие.

Судан имат злато и нефт, доста злато и нефт, и поради тази причина комбойците от Краваристан ще им спретнат Майданче, както на десетки други места по света. Но тия от Африка вече не пасат трева, и номерът на комбойците няма да мине.

Ми след като толкова много глупаци им се връзват на краварите, разбира се че ще се правят на каубойци :)))

До da (нерегистриран), 2023-06-01q 18:49:02 Цитат - "А може и скоро да отидат да ги нашляпат?" Ами нали веднъж ги "шляпаха" през 1993г.- и филм даже направиха. Виж какво "шляпане" падна - "Black Hawk Down " 2001г. Толкова им е на американците - до първия напечен момент... И после ги пиши "бегали" от вземането на правилни решения. Така беше и в Корея, и във Виетнам, така стана и в Афганистан. В интерес на истината редовната украинска войска превъзхожда американците по тактическа грамотност. Разговаряйте с някой от ВСУ /не от националистите/ на тема "западни инструктори" и ще се убедите за какво става дума...

Мерси! Ще погледна тази история! Аз просто имах предвид, че големият полицай на света са "у всяко гърне мерудия" и раздават "правосъдие" навсякъде! :-)

нерде Африка.Що щат кравари в Африка и за чий налагат санкции на чужда държава,която не е в НАТО и ЕС?

"Белият дом обяви" Не знаех,че сгради могат да говорят.

"Кремъл заяви" не си ли го чувал? :))) От възраждане си, нали? Съвсем го закъсахте за кадри. :))))

Обикновено пишат "говорител на..........заяви" и не съм от никаква партия.

САЩ не ги интересува насилието, нито колко кръв се лее, тях ги интересува само и единствено правителството и съответно цялата държава да бъдат американски подлоги.

Шило

Интересно ми е, какви икономически отношения са имали досега?

Моите съболезнования, чичо Сам, значи изтървахте и Судан.

А на Саудитска Арабия няма ли да наложат? Израел? Мълчание :)

Украйна почва да отива на утка майна? :)

Краварите договарят мир в Судан, но договарят война в Украйна, Косово, Афганистан, Сирия, Ирак, Либия, Палестина. Май ще има счупени ръчички и копитца скоро.

Ебаси. До там ли го докарахме. Утре ще санкционират Папуа Нова Гвинея. Тотална деградация

А може и скоро да отидат да ги нашляпат?