Белият дом: Китайската икономика се срива

Икономиката им е слаба, валутата им е слаба, хората напускат страната, смята експерт на Тръмп

Обратно в новината

Коментари - Белият дом: Китайската икономика се срива | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички страни, засегнати от санкциите на световния жандарм САЩ, трябва да се обединят в един Свещен антиамерикански съюз и да им го върнат тъпкано на САЩ!

Проста кокошка - евтино китайско просо сънува.

и какво ще му е свещеното на такъв съюз?

Ха-ха-ха, ами те тогава китайците ще отидат в УСА и какво ще стане ...?!

ха-ха-ха , идиоти с петолъчки вместо мозък !

САЩ създаде оризниците като икономическа сила, сега САЩ ще ги прати обратно в мизерните им времена, когат бяха със СССР. През 1978г Китай се обърна към САЩ и остави глупостите на СССР и не збърка, но много си повярва и сега ще си плати здраво за това - хахаххахааааа

Китайската икономика се сривала??? Боже, прибери си полуфабрикатите!!!

Говедата още не са разбрали, че отдавна не е 1946-та година, когато бяха единственият в света неразрушен пазар. Сега такъв четвъртит и ръбест ги очаква, че даже и аз ги съжалявам.

бъркаш, като пишеш Збърка вместо Сбърка...

дали?

Със сигурност. Апропо, от ДНЕС китайците СПИРАТ ДА КУПУВАТ ГОВЕЖДШИ ПЕТРОЛ.

зирката на балканския Прованс винаги е била много тясна- не се вижда добре, когато мижиш от инат. за по -ясно: представи си една кула от тухлички- дърпаш най-долната и ... така че, повод за радост няма. нито за тържество.

през 1978 г. не Збърка, през 2018 г. Сбърка. Има ли разлика?

usdebtclock . org

Милиард, срещу 300 милиона. Ще видим. САЩ да не се радват.

НЕ - милиард, милиард и 400 милиона.

Иска ви се, ама друг път!

Прави ли впечатление на какви американски стоки налагат мита ЕС и Китай? Фъстъци, свинско, пуешко, уиски, фруктозен сироп от царевица и подобни "високотехнологични" продукти. Единствената индустриална стока, която САЩ продават зад граница са...мотоциклети. Това е износ , достоен за всяка една страна от Третия свят. Кой от нас последно си е купил стока "Мейд ин ЮЕсЕй"? Икономиката им е балон, печатница на с нищо необезпечени хартийки, които раздуват инфлацията по целия свят. Е, да продават и оръжия с насочен към главите на държавите пистолет на гангстерския принцип: Или ще купите от нас тези прескъпи, ненужни оръжия, или ще ви демократоракетобомбардираме!

Китай е най-големият кредитор на краваристан и неговият дълг от стотици милеарди. Дончо, съвземи се бре! Ти си пич, ама все пак има някои реалности, които не можеш да прескочиш!

Всички соросчета са тъпи парчета!

Струва ми се че тази Новина е Фалшива ! САЩ има ли икономика като Китай ! Само да кажат Китай , Индия и Русия че долара не е за тях валута и ще видим как ще си седнат на опашките Американските Дяволи !

Ти се радвай, че се появи бай Дончо - той слага КРАЙ на следвоенното разпределение в Света и Кочината се връща на мястото си в световния организъм, което си и заемаше допреди колониалните тъпаци в Европа да подпалят ДВЕ световни войни с 85 милиона убити и 150 милиона ранени - малко под кръста и отзад.

да му мислят кредиторите, кой ял-ял... и т.н.

е да де, ама не казват. въпросът е -защо?

Те - кредиторите ще му мислят, ама да му мислят и кредитополучателите - такъв кяр вече няма да видят.

Те вече казаха, ама никой не ги чу. От 21.03.2018-та Китай кепева петрол в юани. А от 1.03.2014-та работи една специална банка в Шанхай.

ИСТИНАТА Е, ЧЕ КИТАЙ НЕ СЕ ЯВЯВА КРЕДИТОР, ЗАРАДИ ЯКОТО ПЕЧАТАНЕ НА ДОЛАРИ И ЕВРО. ЩАТСКИТЕ ДЪЛГОВЕ КЪМ КИТАЙ СА ФАКТ, НО ТЕ ЩЕ СИ ГИ ПЛАТЯТ С ПЕЧАТАНЕ И СТАРИ ЛАВРИ. ДАЖЕ И ОТ ФЕД НЕ ЗНАЯТ КОЛКО ДОЛАРА ЦИРКУЛИРАТ ПО СВЕТА ОТ ВСИЧКИ СЕРИИ. НО ОТ ТАЗИ ИГРА ГОЛЕМИЯТ ПЕЧЕЛИВШ ЩЕ БЪДЕ РУСИЯ. ДВАМА СЕ КАРАТ- ТРЕТИЯТ ПЕЧЕЛИ. ЯНКИТЕ МОЩНО ОТПРАЩАТ КИТАЙ В ПРЕГРЪДКИТЕ НА МОСКВА, А АЗИЯ СТАВА ПРОТИВНИК НА САЩ, БАВНО И ПОЛЕКА, А ТОВА Е КОЛОСАЛНА ГРЕШКА.

*купува

сигурно са си направили сметката. не можеш да биеш някого в играта, чиито правила е измислил той. трябва да си измислиш твоя игра. съвсем различна.

и от 2014-та досега не е казал НЕ на долара, нито някой друг го е направил. и защо така?

Ти четеш ли какво съм написал бе, латерно???

ама няма време- НЯМА ВРЕМЕ.

ако се разкараш и влезе малко чист въздух , на дира ше му олекне...

"хората напускат страната"!? О, ужас! Китайците идват!

- защо нито от 2014 , нито от 03.2018 китай не е казал НЕ на долара? дай обяснение за тази мистерия, моля

под "хората" се разбира чуждестранните инвеститори- верно, малко кофти звучи, ама...

Бавно но сигурно, този глупак създава само неприятели и ще остане изолиран от целия свят. Тогава цената на долара ще се определя от изкупната цена на хартията във Вторични суровини

май беше по-добре глобалистите да останат, а?

В момента и от два месеца Повтарям В МОМЕНТА фед прибира парична маса, която е емитирал през последните 6 години. Досега са прибрали около 80 МИЛИАРДА - търсенето на гъзпапир НАМАЛЯВА.

Какво са 80 милиарда за икономика, чийто дефицит е трилиони?

Скоро ще видиш какво са.

От меид ин файдата е само замърсяване на околната среда. И това развитите държави отдавна са го разбрали. Цялата икономика базирана на работни места от мейд ин се замества от роботизация. Работата е да си изкарваш паричките с ъкъл, не с гаечни ключове.

То убаво, ама без гаечни ключове няма производство. И акълът седи в буркани.

доларът ще поскъпне?

Става все по-интересно!Да продължават в същия дух до последния процент мито!Време е да се види кой,кой е!

Ще поевтинее.

И роботите произвеждат фъстъци, свинско, пуешко, уиски, фруктозен сироп от царевица, втечнен природен газ - износът на САЩ за света :)))

И роботите произвеждат фъстъци, свинско, пуешко, уиски, фруктозен сироп от царевица, втечнен природен газ - износът на САЩ за света :)))

Мдааа ама искаш да ядеш нали...а акъл не се яде....а храната на полете не се вади с акъл а с работа.....така че само акъл не трябва...така че това което си написал е тотална глупост.....Хамериканската икономика е икономика на печатането на пари и предлагането на услуги....всичко е ОК докато ти ползват услугите и ти вярват на парите.

Икономики: EU - BMW, Mercedes, AirBus, Reno, Siemens, Alcatel....etc USA - Apple, Google, Microsoft, General Motors, Boing, General Electric....etc Japan - Toyota, Honda, Sony, Hitachi, Mazda, Panasonic....etc. China - фиби, нокторезачки, гребенчета, моливи, конфети..... Russia - матрьошки, самовари, газ, нефт, руда, дърва, шума, сняг, студ, лед.... Та така дрОгарЕ копейчовци. Това е самата истина, кой движи света напред и кой дяла клечки в Азия !!!