БЕХ за пореден път пое дълг на "Топлофикация София" към "Булгаргаз"

Теменужка Петкова припомни, че такъв тип действия не се случват за първи път

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички продължаваме да плащами топлото но шопите!!!

БЕХ поема дълг на ТЕЦ София, ББР отпуска заем на Градска Мобилност София, Реп.Бюджет налива директно пари в метрото на София и тн.-до кога!

а защо във Варна няма субсидирано отопление

Немощни жени от Провинцията ще го плащат този дълг.

Това , което става с Овчаров , нерегламентирана помощ за софиянци . Добре , че сме в ЕС , има ОЛАФ и т. н.

Добре, че в БЕХ има печеливши фирми като АЕЦ Козлодуй и Булгартрансгаз, с които дивиденти БЕХ да прехвърля средства към непечеливши предприятия - както в своята структура, така и извън, както е в сегашния случай. Ама и това ще секне. Отдавна и други се точат на печалбата на АЕЦ Козлодуй, последният случай е идеята за блок 7 на АЕЦ-а. Така с печалбата от работещите блокове 5 и 6, ще се финансира разработването на проекта за блок 7. Да видим тогава какво ще правят Софийската Топлофикация, ТЕЦ Марица Изток 2, НЕК и т.н.

Защо "Топлофикация-София" е постоянно на червено? Ясно е защо. Защото софиянци не плащат парно! И понеже не е човешко да им спираме парното, дайте да им го платим всички. Вземането на средства от БЕХ означава точно това. А защо трябва да е така? Та това си е отживелица от времето на комунизма! Нали нямаше безплатен обяд? Какво стана? Защо само в София градския транспорт продължава да е с щтракалата от времето на комунизма? Тук всеки божи ден загубите са чудовищни. В кой български град го има това? Защо не се приватизират и "Топлофикация-София" и градския транспорт? Тогава няма да има загуби. Длъжници също!

Много грижи за парното на шепа хора. Който няма парно да се спасява сам, никой не му помага. софиянците да не рИват, че им е скъпо.

Тия от БЕХ що неплатят и моето парно. Смръдливи софиянци всичко им е по- евтино, парното им без пари, после провинцията им крива.

Парното не е без пари, а крадът нашите пари.

казано с други думи за пореден път с печалбата на АЕЦ Козлодуй беше платено парното на софиянци.

Баце им каза действайте..

Не било парно, а порно.

Реално дълговете на Топлофикация преди година и половина бяха над 820 млн. Сега вече може и да гонят милиард.

Топлофикация нали е общинска фирма, какво общо има с БЕХ? Защо й поемат дълговете?

Лява ръка-десен джоб

До кога цяла България ще плаща парното на софиянци?!? Това се случва са 3-ти път. Вероятно към 500 милиона дългове е покрила държавата! Това е недопустимо! Ако това дружество не може да функционира, да се закрива. Не са длъжни всички българи да плащат за кефа на софиянци!