Коментари - Байдън засипа Тръмп с критики в оспорван щат | Бизнес.dir.bg
назад

Байдън засипа Тръмп с критики в оспорван щат

Експрезидентът не му остана длъжен. Темата на взаимните нападки бяха работните места

Обратно в новината

Коментари - Байдън засипа Тръмп с критики в оспорван щат | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стана като при нас - вместо да кажат, как бих подобрили живота на американците, те се опитват да ги убедят, кой е по-лошия. Нищо позитивно няма да излезе от това разбира се. Плюеш по противника, когато нямаш нищо в ръцете. Байдън закопа САЩ толкова, че ще им трябват десетилетия, за да се оправят. Скоро няма да могат и лихвата по дълга да си платят, без да теглят нов.

КАк така управляващите критукуват опозицията ? Не трябва ли да се търси сметка точно на тези дето са на власт в момента.... Точно като нашите ДеБейци тук дето са кукли на конци на комунистическата партия на байдън. Дето правят протест срещу опозицията. Едно време му викаха манифестация на това.

Дааа, в коментарите са пордените "критични мислители", дето всичко, което не харесват е комунизъм, но идеята за отваряне на Белене и Народен съд 2.0 им харесва. Ше ви у комисарите... :)))

Тръмп донесъл възстановяване... Хахахахаххаха. ХАХАХАХАХ. ХАхахахаха. Че той получи една от най-добрите икономики и след това я закопа с Ковида, щото е некадърник.

Добре, че не е засипал Рузвелт!

Представям си какво яко неразбираемо фъфлене е паднало.

Изкукуригал дърт комунист, това е байдън.

Байдън е изключително агресивен старец

БАЙ ДЖО САМО ПОДГРЯВА ТЪЛПИТЕ .... ЗА МИШЕЛ ОБАМА ... ФИЗИЧЕСКИ НЕ МОЖЕ ДА ИЗКАРА ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ .... А ПОЯВАТА НА МИШЕЛ ОБАМА ГАРАНТИРА ФИЗИЧЕСКА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ... МНОГО СЕИР ЩЕ ИМА ТАЗИ ГОДИНА И ДОГОДИНА

Хора, все ми е тая какви ги вършат в САЩ. Зима иде, нямаме пари да си сложим понещо в буркани.Контролирана мизерия е в нашата си държава.

Каквото става в сащ, идва скоро и тук и в цяла Европа. Сещаш се защо. Гледай само как ще се опитат да върнат ковида..

Абе не знам, ама според мене по-голям комунизъм от тоя в САЩ сега просто никой никога никъде не е виждал.... Путин много има какво да се учи от Джо-неадекватния според мене.

Демократическата партия в САЩ е комунистическа. Америка влезе в капан срещу, който се бори от 1945 г.

Идва есента и е време за походът на короната.

Мумията заслужава внимание само с поредния си пирует - спънал ли се е, паднал ли е по стълби, праснал ли си е главата няякъде, говорил ли е на нищото или пък се е здрависвал с въображаеми хора?