Бързо и на загуба: руснаците искат да се отърват от имотите си в Карлови Вари

Около 20 хиляди имота в чешкия курорт са собственост на руски граждани. Заради санкциите те бързо продават имотите, дори на загуба, докато парите от продажбата още могат да стигнат до тях

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циганите в ИНДИЯ! Орките в МОРДОР! Комунделите в АДА!

ДРУГ КАТО ВАС, ПЕДОФИЛИТЕ, ГО БОЛИ В ГАЩИТЕ! СПРЯХА ВИ АДРЕНОХРОМА И ПОЛУДЯХТЕ! СВИКВАЙТЕ!

С една побробност - първо да си платят местните данъци и такси, иначе са неородаваеми. Нямат банково обслужване и директно на Съдия Изпълненител. Последствията са ясни!

Общинският съветник Курт Хохщул казва, че в това няма нищо лошо, но настоява поддръжниците на Путин да бъдат санкционирани. "Това трябва да бъде нашата отправна точка - евентуалните симпатизанти или поддръжници на този режим в Москва да бъдат ударени там, където всеки го боли: в джоба." Финансови санкции за политически пристрастия ? Третият Райх се възражда.

един фалирал курортен кенеф

Санкциите като вид кражба

Глад, майка....

Руските клошари си продават и гащите за да имат какво да сложат в устата си! ХИ ХИ ХИ Добре ги нареди кукуто от Бункера!

През 1711 и 1712 година руският цар Петър I Велики посетил града за лечение, ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ За лечение на сифилиса, дето го е загробил. Ама иначе много велик

Хайде!!! Юруш за руски имоти по морето! Ако разбира се руснаците не предпочетат да останат в страна член на ЕС!

как ще останат като Кирчо им изгони "дипломатите " и сега визи нет . Изнасят се на подскотци към Азия