Банките спечелиха 1,2 милиард лева за 10 месеца

Година по-рано положителният финансов резултат на кредитните институции възлизаше на 796 млн. лева

Обратно в новината

Коментари - Банките спечелиха 1,2 милиард лева за 10 месеца | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сравнете таксите,лихвите....които ОбирБанките грабят в България, с таксите ,лихвите...в останалата част на континента Европа... ...и ще се почувствате Одрани живи ! Използвайте Онлайн Банките бе клонове ...ще се псувате че са ви грабили досега . А тези онлайн виртуални банки ,са регистрирани и спазват същите правила като ОбирБанките у нас. Гарантирани са депозити до 100 Хил евро.

Стига ревахте, по цял свят банките скубят клиентите. Нормално, плащаш за да не държиш парите под матрака и за да можеш да се фукаш с къщата на ипотека пред приятелите. Като не го искате, тъпчете мижавите пари под матрака и живейте на село в оборите, откъдето сте дошли :)

Като цяло си прав, но начина по който го казваш води до минусите. Ако не са ванките алтернативата е бързите кредити, лихварите и т.н. който са още по-зле.

На ударните мошеници и ОПГ-та на БСП(коминисти) заграбили цялата държава. К & К, никъде в програмите ви не видях пълна тевизия на прехода?!

сложат такси за това и онова може повече да спечелят

Ами те вече те таксуват и за това, че ти взимат и работят с парите ти. Освен това има такса за това, такса за онова... и т.н.

Не са ги спечелили - откраднаха ги от нас!