БАН: Излизаме от кризата до 2022 г., ако няма втора Covid вълна

Трябва да се спазват пет основни правила за избягване на риска от по нататъшна ерозия на пенсионната система в България, препоръчват учените

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИЕ ОТ ГОДИНИ СМЕ В ПОСТОЯННА КРИЗА.

Нещо цифрата е объркана, имат предвид, може би 2220 год.

Какво излизане, та ние още не сме влязли в кризата ! До края на годината ще има поне 100 000 регистрирани случая, продължаващи протести и избори. Туризмът и пътуванията умряха за няколко години напред, а централните банки нямат изход от задъдената улица и блъскат с пълна газ в стената.

Ако не се лъжа преди петнадесетина години четях статии които прогнозираха излизане от кризата през 2010. Общо взето мижи да те лажем.

Ама ние кога сме излезли от предната криза?

ТАБАН пак се изказаха.

jingiby

Трябва и Бойко да го няма, а не само вируса....

“... разпространен от ПР-агенция, ангажирана с темата.” - и тук спрях да чета.

АКО е велика дума но в повечето случаи мирише аман от гадатели

PEYTSCH

Лъжат. Д0 2022 ще има 8 вълни и мъртво вълнение...

Ние от 30 г. сме в кризи и никога не сме излизали от тях... Няма и да излезем, докато сме колония.

Ей, смешници, ние сме си в постоянна криза от над 30 години! Със 100 евро пенсия и 500 евро заплата, какво излизане от кризата сънувате, изобщо не ми е ясно! Не сте БАН, а сте БАГ, българска академия на глупостта, смешници!!!

Излизаме от кризата веднага след като мутрите от ОПГ"Шайка" станат съкилийници на БайСтаври, а "усвоените" от тях средства бъдат върнати...!!! Дааа...!!!

Ако е кафяво и мирише. Само ГЕРБ могат да гарантират излизане от кризата. АКО

Ех тези невиждани академици. Как сметнаха БАН-ските капацитети това? Вхърлиха кайсиеви костилки? Тази безсмислена инстиуция трябва да се закрие и средставата да се пренасочат за стартъпи.

PEYTSCH

Ч!е кой е този луд да има такава колония? Преди 30 години беше яасно че сме колония на ссср с куп паметници из България. Преди 140 години бяхме част от Османската империя, но сега ? Не са американците щото тогава и Турция е тяхна колония, а Германия си е окупирана колония...Кой ни е колонизирал ?

Само ОПГ"герб" могат само да Ви обещават...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

PEYTSCH

Минипенсиите са по 155 евро, а средната заплат е над 700 евро. Не че е много , но поне кажи истината...

Що ли ви чета брътвежите...

Ще има и втора и трета... Докато има идиоти според които нама такъв вирус.

Да бе, те щото стартъпите са много готини. Някакъв Сульо имал някаква идея и иска да я почне с обществени средства, пък ако нищо не излезе, на него му е през оная работа. Ами не благодаря, да взима кредити и да гарантира с лично имущество.

Българската икономика и световната са като скачени съдове. Първо трябва да се оправи икономиката във водещите държави, към които България има износ.

"Със Закона за бюджета на ДОО за 2020 г. е определен нов минимален размер от 250 лв. на основната пенсия за осигурителен стаж и възраст." Справка - НОИ. Както казвате "Не че е много , но поне кажи истината..." ...

Стига сте коментирали. Хващайте се на работа и не си губете времето да пишете коментари.

Ние Ще работим в, та да ви пълниме чекмеджетата и сараите....я си ЕПМ

"Със Закона за бюджета на ДОО за 2020 г. е определен нов минимален размер от 250 лв. на основната пенсия за осигурителен стаж и възраст." Справка - НОИ.

Боклук, изчезни.

Вълните няма да свършат, така пише е последната нота на на- то до муфтаджийски....ще следва пълно избиване и военна хармония в света

"Със Закона за бюджета на ДОО за 2020 г. е определен нов минимален размер от 250 лв. на основната пенсия за осигурителен стаж и възраст." Справка - НОИ.

Ще ви изкормим заедно с чекмеджетата

Млъкни, шибаняк. Марш. Чиба уръфляк

Ама ние в криза ли сме?! Брей, при толкова народ, кибичещ по заведенията, не си личи.

Ми се струва ще вървим към глобална война и хаос...тия бснаджий да си покажат спонсора на тия глупости, нямащи нищо общо със случващото се по света и у нас

Брей, друго си е да имаш БАН и да ти кажа кога излизаш от кризата. Всички останали икономисти могат да си скъсат дипломите :)

Във БГ е най ниска пенсията и заплатата на гражданите от ЕС,но пък в замяна на това си имаме ГЕРБ. Висиока криминален потенциал,но пък за това справедлива съдебна система!Ако не беше тоя вирус досега щяхме да сме в страхотен икономически разцвет РЕНЕСАНС! Кога ще се подведат под отговорност тези които заблуждават хората с писанията си????

Спрете им парите на пенсионерите бе. Да се хранят с комунизъм! Ако ги питате пенсионерите защо в НР България не е съществувал пенсионен фонд а парите за пенсии са взимани директно от държавната хазна, все едно сме били в Средновековието, нито един пенсионер няма да ви отговори. 40 години градили и подкрепяли тоя малоумен комунизъм който докара България до унищожение, и накрая тия хора най-нагло се нареждат да искат пенсии, кото децата им трябва да изработят със 600-те лева минимална заплата. И още по-нагло се оплакват че им били ниски пенсиите. Напротив! За тоя идиотизъм който показват пенсионерите дори бих казал че са им много високи пенсиите мамицата им малоумна комунистическа

БАН и те да хвърлят оставките защото явно и там са се събрали доста идиоти вече.

Пръсни се от яд или ще ти пръснем скоро шкембето.....изборЪТ е твой...време да почнете на получавате инфаркти...

Вече не ви чета полюциите, само споменавам майките ви!

С това правителство ще откараме да 2055. Стига с тази коронаистерия. Не ме е страх от този грип.

С построеното и засадените гори 40 години вече грабят и богатеят и тлъстеят шкембетата , които превзеха властта да смучат построеното от родителите ни...почнаха да повръщат и да се превръщат в изродени тумори от преяждане, крадене и затлъстяване...

Има логика в това, Така поне ще са амбицирани да развият идеята, а не като хрантутниците "професори" от БАН.

хмм, хем няма фонд за пенсии, хем два пъти го окрадоха (втория път Дянков), а кажи ми как става тая работа?... освен това, тия дето се пенсионират сега, а не преди 20 години, повечето време са работили при "демокрацията" - още колко години ще се оправдаваме за всичко с комунизма?... докато в държавата останат само роми и политици, и стане интересно кой от кого ще краде, като и двете групи са свикнали така да живеят?

аве ти тъп ли си или малоумен, да плюеш по нашите родители, които са изградили цялата държава, а сегашните мошеници вече 30 години крадат и рушат, а кой открадна пенсионния фонд, а? сигурно пак лошите комунисти нали? ей аман от олигофрени с промити мозъци ве

Вкарайте толупа в затвора, пък да видим ще му стиска ли после на няко да спомене думичката "ковид" или "коронавирус", камоли да ми провежда задокеански интереси на грърба на изстрадал народ.

Хрантутник си ти, щото ония вземат пари, колкото ти даваш на жена си да отиде само веднъж до мола, а ти вземаш пари, за да си чоплиш в носа, гордеейки се, че си научил как се пише с клавиатура.

То отдавна има втора ковид вълна. Кой им плаща на тия да пишат глупости?

Ние сме в криза от 1944та.

Те искат вечна агония. Това ще рече финансови кризи, инфлация, обедняване на населението, страх от вируси. А страхът от вируси ще е свързан с идиотските мерки за социално дистанциране, които рушат обществото и бизнеса. Целта е да се страхуваме един от друг, за да не може да се сдружаваме срещу управляващите. Целта е да ни дехуманизират и обезличат, чрез максите. Целта е да сме в постоянен страх, че ще бъдем поставени под карантина (тоест арест). Дали ще е домашен арест, в хотела или на работното място, вече всяка една сграда е затвор, няма нужда да се строят нови затвори. А ако недай си Боже те набутат в болница, ще те лекуват принудително с експериментални лекарства, за болест, за която няма лечение. После ще нахакат и задължителната ваксина. Хората по света трябва да въстанат. Ако изродите са създали биологично оръжие, ние не сме виновни, за да ни превръщат в роби, не стига, че искат да ни унищожат. Ще управляват на принципа на моркова и тоягата - отпускане, разхлабване, отпускане, разхлабване, но никога няма нормалният живот да се върне обратно и да живеем, както сме живели преди. Заради това народите се надигнаха и трябва цялата гмеж да бъде изметена от властта. Да, правителствата са марионетки на глобалистите. Но това, че те са просто безлични и изпълняват заповеди, не е оправдание. Те са избрали лесния път на собственото спокойствие и парично облагодателстване, срещу това да продадат интереса на народите си, на които са призвани да служат. Има протести в много държави вече. Сега или никога, иначе ще е късно и един ден ще осъмнем роби завинаги и необратимо. Не на коронаробството, не на послушните марионетни правителства!

"Излизаме от кризата до 2022 г., ако няма втора Covid вълна" А ако Бойко е в затвора, през 2020 г.