Коментари - Български компании вече са заявили интерес към участие във възстановяването на Украйна | Бизнес.dir.bg
назад

Български компании вече са заявили интерес към участие във възстановяването на Украйна

За 2023 г. взаимната търговия с Киев е над 1,9 милиарда щатски долара, което е 1,9 на сто от общия стокообмен на страната ни

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - Български компании вече са заявили интерес към участие във възстановяването на Украйна | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коя част ще възстановяват ? Тази която ще премине към Полша или тази на Русия ?

И какво е казала Митрофанова на българските компании?

За кандидатстване и подаване на документи, в руското посолство.

Каруцата пред магарето. Олигофрени.

Бе ,вий малоумници ли сте? Коя Украйна ще възстановявате! Не,гарга е изпила ума на всички европейци,барабар и на нашите Петко с мъжете.

След като възставихме България, сега е ред и на Украйна!

Тия ми приличат на онези протестърите на Бабикян, които по време на "Великите" народни въстания се бяха събрали в един хотел да си разпределят кой какъв министър да бъде, след като спечелят. Така и не спечелиха и не станаха министри.

Тъкмо свършваме с възстановяването на Ирак, и почваме с Украйна.

Украйна ще бъде възстановена само от Русия и ще бъде с друго име.

Каквото Русия не успее да възстанови ние ще го довършим.

след приключването на Освобожднието на все още окупираните територии на Руската Федерация до времените граници с полша румъния и прочие...географски наименования България ще се превърне окончателно в географско понятие и ще ПЛАЩА в ПАРИ и ТЕРИТОРИЯ РЕПАРАЦИИ в близките 100 години за всеки куршум снаряд и прочее с които са убивани РУСКИ Военни страшно но това ще е реалността

Абе то кой ще възстановява Украйна, ще го реши Русия, но ако случайно се възстановява от Украйна, интересно ми е кой ще плаща???

Прав си Възстановител. Там все още възстановяваме, но ще се намерят фирми които да пратим в Украйна. Все пак и ние трябва активно да се включим. Боже господи за какво се събират и обсъждат там Камарата на еди какво си.

Украйна си я възстановява Путин!

А питаха ли Руснаците дали ще ги пуснат да възстановяват ???????

А България кой ще е възстановява, че ние имаме повече тецове затворени от колкото в Украйна и повече АЕЦ блокове затрити от колкото в Украйна, повече локомотиви бракувани от колкото в Украйна..... Имаме около 30% от наслението избягало от България, в украйна е доло горе толкова

ще им строим магистралите.... 50 години строим Хемус и все ни казват че след 2-3 години ще е готова.... та и с Украйна ще им правим магистрали .... другия по интересен въпрос е кой ще иска да живее на място където е пълно с мини и касетъчни снаряди заровени в земята и ще е така следващите 100 години

Абе вие добре ли сте с мозъка ? Какво въстановяване какви 5 лева , скоро всичко ще стане Руско и Руснаците ще го въстановят , както в Луганска и Донецки Републики ! Путин казва и прави и точка !

"български" клмпании, с турски, арменски, и цигански собственици.

Българите отново са в ролята на най големите Балами. Нали знаете какво се случи с Ирак. Там трябваше да възтановяваме след войната държавата им като на всичкото отгоре те имаха да ни връщат Големи Дългове в Долари. И какво се получи с Тях - Пихме по една студена вода, заради хлебарките от Сащ които са ни окупирали със своите военни бази и ни лъжат със розови обещания. Закриване на всички американски бази в България, НЕУТРАЛИТЕТ и излизане от НАТО. Това е най доброто Решение за България.

ВИЕ вече УЧАСТВАХТЕ в след военен ИРАК /не сте - така е, ама ви обещаха, което си е НЕЩО/, дайте път на други КУМПАНИЙКИ и те така - виртуално.

Ще строим,че после украинците да си правят ремонт на ремонта.

явно ядеш доматите с коловете какви бази имат САЩ в България? скапан лъжец от Вгъзраждани

че се га и Украйна тръгнахме да възстановяваме.

на усвояване на евентуални фондове от ЕС;)Като се разбере,че пари от ЕС няма да има,всички рязко ще загубят интерес;)

Sm3hurk0

Няма да има такава държава с такова име в скоро време... Рибата в морето, те тигана сложили на оджака :))))

Хахаха, наредил се барабар Петко с мъжете ! Колкото възстановявахте Ирак, толкова и от Украйна ще видите ! Там трябва да се види първо какво и къде ще остане като територия, а иначе идеалните части отдавна са разпределени за тези, чиито страни дават милиардите. Вие кво си мислите, че някакви жалки български фирмички, живуркащо само от местни корупционни афери ще бъдат допуснати на глобалното поле, понеже какво сме дали за Украйна - някви скапани БТР-и и бракувани ракети ? Не сте познали, това беше задължително за да не сме капо пред началниците, но не ни дава право за участие в баницата.

"Вицепремиерът и външен министър Ивайло Калфин и американският държавен секретар Кондълиза Райс подписаха в петък споразумение за военно сътрудничество между двете страни, което ще позволи на САЩ да използват три военни бази в България. Новите бази на САЩ на територията на България и Румъния дават на американските сили места за излитане и кацане в по-голяма близост до потенциални "горещи точки" в Близкия изток. Това ще бъде основната им функция в кризисни ситуации, а през останалото време ще се използват като тренировъчни центрове за американски и български военнослужещи." Сиреч САЩ ни използва като плацдарм срещу Русия още от 2006-а година;)

да ги научим да асфалтират , също и да санират .

КОИ са тези глупаци ??? То Усрайна НЯМА да я има на картата !!!

След победата на Украйна над Русия ли?