Коментари - Български компании вече са заявили интерес към участие във възстановяването на Украйна | Бизнес.dir.bg
назад

Български компании вече са заявили интерес към участие във възстановяването на Украйна

За 2023 г. взаимната търговия с Киев е над 1,9 милиарда щатски долара, което е 1,9 на сто от общия стокообмен на страната ни

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - Български компании вече са заявили интерес към участие във възстановяването на Украйна | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След победата на Украйна над Русия ли?

КОИ са тези глупаци ??? То Усрайна НЯМА да я има на картата !!!

да ги научим да асфалтират , също и да санират .

Хахаха, наредил се барабар Петко с мъжете ! Колкото възстановявахте Ирак, толкова и от Украйна ще видите ! Там трябва да се види първо какво и къде ще остане като територия, а иначе идеалните части отдавна са разпределени за тези, чиито страни дават милиардите. Вие кво си мислите, че някакви жалки български фирмички, живуркащо само от местни корупционни афери ще бъдат допуснати на глобалното поле, понеже какво сме дали за Украйна - някви скапани БТР-и и бракувани ракети ? Не сте познали, това беше задължително за да не сме капо пред началниците, но не ни дава право за участие в баницата.

Sm3hurk0

Няма да има такава държава с такова име в скоро време... Рибата в морето, те тигана сложили на оджака :))))

че се га и Украйна тръгнахме да възстановяваме.

Ще строим,че после украинците да си правят ремонт на ремонта.

ВИЕ вече УЧАСТВАХТЕ в след военен ИРАК /не сте - така е, ама ви обещаха, което си е НЕЩО/, дайте път на други КУМПАНИЙКИ и те така - виртуално.

Българите отново са в ролята на най големите Балами. Нали знаете какво се случи с Ирак. Там трябваше да възтановяваме след войната държавата им като на всичкото отгоре те имаха да ни връщат Големи Дългове в Долари. И какво се получи с Тях - Пихме по една студена вода, заради хлебарките от Сащ които са ни окупирали със своите военни бази и ни лъжат със розови обещания. Закриване на всички американски бази в България, НЕУТРАЛИТЕТ и излизане от НАТО. Това е най доброто Решение за България.

явно ядеш доматите с коловете какви бази имат САЩ в България? скапан лъжец от Вгъзраждани

"Вицепремиерът и външен министър Ивайло Калфин и американският държавен секретар Кондълиза Райс подписаха в петък споразумение за военно сътрудничество между двете страни, което ще позволи на САЩ да използват три военни бази в България. Новите бази на САЩ на територията на България и Румъния дават на американските сили места за излитане и кацане в по-голяма близост до потенциални "горещи точки" в Близкия изток. Това ще бъде основната им функция в кризисни ситуации, а през останалото време ще се използват като тренировъчни центрове за американски и български военнослужещи." Сиреч САЩ ни използва като плацдарм срещу Русия още от 2006-а година;)

"български" клмпании, с турски, арменски, и цигански собственици.

Абе вие добре ли сте с мозъка ? Какво въстановяване какви 5 лева , скоро всичко ще стане Руско и Руснаците ще го въстановят , както в Луганска и Донецки Републики ! Путин казва и прави и точка !

ще им строим магистралите.... 50 години строим Хемус и все ни казват че след 2-3 години ще е готова.... та и с Украйна ще им правим магистрали .... другия по интересен въпрос е кой ще иска да живее на място където е пълно с мини и касетъчни снаряди заровени в земята и ще е така следващите 100 години

А България кой ще е възстановява, че ние имаме повече тецове затворени от колкото в Украйна и повече АЕЦ блокове затрити от колкото в Украйна, повече локомотиви бракувани от колкото в Украйна..... Имаме около 30% от наслението избягало от България, в украйна е доло горе толкова

А питаха ли Руснаците дали ще ги пуснат да възстановяват ???????

Украйна си я възстановява Путин!

Абе то кой ще възстановява Украйна, ще го реши Русия, но ако случайно се възстановява от Украйна, интересно ми е кой ще плаща???

на усвояване на евентуални фондове от ЕС;)Като се разбере,че пари от ЕС няма да има,всички рязко ще загубят интерес;)

след приключването на Освобожднието на все още окупираните територии на Руската Федерация до времените граници с полша румъния и прочие...географски наименования България ще се превърне окончателно в географско понятие и ще ПЛАЩА в ПАРИ и ТЕРИТОРИЯ РЕПАРАЦИИ в близките 100 години за всеки куршум снаряд и прочее с които са убивани РУСКИ Военни страшно но това ще е реалността

Каквото Русия не успее да възстанови ние ще го довършим.

Украйна ще бъде възстановена само от Русия и ще бъде с друго име.

Тъкмо свършваме с възстановяването на Ирак, и почваме с Украйна.

Прав си Възстановител. Там все още възстановяваме, но ще се намерят фирми които да пратим в Украйна. Все пак и ние трябва активно да се включим. Боже господи за какво се събират и обсъждат там Камарата на еди какво си.

Тия ми приличат на онези протестърите на Бабикян, които по време на "Великите" народни въстания се бяха събрали в един хотел да си разпределят кой какъв министър да бъде, след като спечелят. Така и не спечелиха и не станаха министри.

След като възставихме България, сега е ред и на Украйна!

Бе ,вий малоумници ли сте? Коя Украйна ще възстановявате! Не,гарга е изпила ума на всички европейци,барабар и на нашите Петко с мъжете.

Каруцата пред магарето. Олигофрени.

За кандидатстване и подаване на документи, в руското посолство.

И какво е казала Митрофанова на българските компании?

Коя част ще възстановяват ? Тази която ще премине към Полша или тази на Русия ?