17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, каква точно реална покупателна способност има биткойна и как точно можеш да материализираш определена сума от тази крипто-валута в движимо, недвижимо имущество и стоки?

Обаче се осигурихме със самолети до 3050 година на сухо хем

Биткоините пак се дигнаха, и сичкото бедно куманиЗ зазлобе .

България НЕ е даже и в десетката !!!! откъде ги генерирате тия 'новини' ????

как от къде.То си пише -инфото идва от обичайния източник-Туитър , т.е от една жена в трамвя каза...Всъщност от тамв идва всичко. Ей го нА: Тръмп и САЩ имат "голям растеж на икономика, ниска безратоци и цъфтят, .. ама в туитър и по телевизията.Пак там, Тръмпи громи всеки света със санкции и мита, ама на другия ден като изтрезнее, дава заден и т. и т.н.всичксо е един цирк.

де да беше прав за Тръмп - на другия ден той не изтрезнява, а сменя темата...

Мда прав е колегата че ако евроопейците не се осъзнаят на време ще си имат големи ядове с тукашните айдуци които трупат големи капитали за кратко време. По темата с биткойните това програмище което създаде схемата за точене на митницте с биткойни след време ще трябва да го позлатят ама то сега лежи в затвора други ще се облажат така е глупаците които работят за мутрите биват прецаквани рано или късно правете си изводи и не се заигравайте с мутрите.

ako се качи над.... $100 000 - сериозно ли? Със същия успех ще кажа, ами ако падне под $1000 ко прайм??? Според мен няма "опасност" да скочи над тази космическа сума, още повече че дори не я е доближавал. Нали знаете, че "ако" много цапа и мирише....

всъщност Биткойн и другите крипто-валути са бета версия на нещо, което много скоро може да ни се изсипе на главите. Другите валути много не ги следя, но биткойна къде мина, къде "го прекараха" през почти всички възможни сценарии през които може да мине пазара на една валута. Данните се трупат и анализират където и от когото трябва. Така, че може да си сигурен, че ако има нужда ще отиде и оттатък 100к или да падне до центове. Ще го разрешават и забраняват до припадък.. разни хора ще се опитват да го атакуват с цел кражби и манипулации до откат. Тук няма "ако". Нашите въобще не се усещат в каква игра са попаднали, но докато се чудят какво да ги правят тея бит-коини и как да ги "усвоят", щото били чули, че парите бързо стават анонимни, въобще не се усещат чие внимание са привлекли :) От друга страна нямам абсолютно нищо против да участваме в играта, ако с тея бит-коини си платиме АЕЦ Белене, а не с твърда валута от нашият джоб. Тогава ще ни излезе по-евтина и от Козлодуй.

Ставаш за водач на БКП-БСП-ДПС-ГЕРБ-ЗЕЛЕНИ-ПИМБЯНИ-и каквото друго се сетиш. Кандидатствай за мястото на корнел-лия, ще ги заведеш в светлото бъдеще. С последното изречение, нахрани патките.

В Бг такива пари няма ,вече са откраднати и по сметки на партийци. Европа ще има серизен проблем с БГ мафията ако не вземе мерки.

Ловим шарани чрез реклама

От статията се разбира че, Българя има ...

Аз пък се чудя кой ги издава тези биткоини, с какво са обезпечени и къде могат да се продадат. А аз дали мога да си регистрирам собствена валута и да си я лансирам в мрежата? Спомням си за едни банкноти на МММ, ама то беше отдавна... Защо ли ми изниква подобна асоциация?

Но евреите с биткойните я прецакаха. По подобен начин Хитлер създава талонната с-ма в Германия и прескача лихварите.

Поограмоти се как се "изддават" биткойни, че вижда се, доста си зле. А за твое сведение, да не мааш кьораво - за Ружа Игнатова не си ли чувал ? - бизнесдама на годината за 2014 и великата криптовалута OneCoin ?

Бит - какво ??? Бити са за да си признаят къде са липсващите кодове. Иначе със средствата разполагат едни лица ...

Всички биткойни ще бъда надуежно откуаднати и никой нема да уазбеуе и нема си пуизнае...

Чингитата и Боко гепиха милиарди с тази афера.

Вижте как редактираха новината със задна дата. Първо писаха, че са конфискували, после го редактираха - не били конфискували, били само намерили (без да взимат). Тоест - държавата нищо не е взела, евентуално едни лица (или мутри) може да са взели нещо, но не и държавата.

"Maĸap и в мoмeнтa дa нямa пopтфeйл, в ĸoйтo дa имa ВТС200 000, тo вepoятнo Бългapия e paздeлилa cyмaтa в мнoжecтвo пopтфeйли" Разделили са си ги ченгарите, ако въобще са намерили тайните ключове. Доста вероятно е и тези хард дискове да стоят в някое мазе и така да си заминат.

Глупости на търкалета. Дори да приемеш, че такива портфейли са хванати като доказателство при някое производство, то собственикът им веднага ще прехвърли сумите в други порфейли (независимо дали в момента е заключен или не). Или някой си мисли, че подобна иформация не се архивира и подигурява на няколко места. Да не говорим, че съвременните портфейли генерират "seed" - фраза която се наизустява и се ползва за възстановяване на портфейла в случай че той бъде изгубен. Като инструкциите за безопастност забраняват каквото и да било записване и/или разпечатване на фразата.

тези коини ще ги види държавата през крива макарон. Много вероятно вече отдавна да са потънали я нечий джоб и да няма помен от тях.