България и Европейският инвестиционен фонд сключват споразумение по Плана за възстановяване

То предвижда прилагането на 3 капиталови инструмента на обща стойност 180 млн. евро, които ЕИФ ще управлява и изпълни в сферите на иновациите, растежа и климатичния неутралитет и цифровата трансформация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може да има такъв план или да се осъществи такъв план в България поради факта, че нито едно евро няма да влезе в България от Германия или друга цивилизована държава, докато българското президенство, българският парламент и българските партии са под диктата и пряката намеса на КРЕМЪЛ! Преди беше яж “кура ми Янко”, сега е яж “кура ми Мунчо”!

До май българския народ трябва да ка е думата си за ЕВРОТО ЗАЩОТО РАДЕВ И НС НИ БУТАТ ТИХО И ЩЕ ПРИЕМАТ ЕВРОТО ХОРА НЕ СПЕЪЕ ТОЗИ ЦИРК СМЕ ГО ИГРАЛИ ЗА НАТО ЕС

Много Високопарни Изречения и Думи . Превода е - Иновация ще - Отпадане на Синия Талон към Шофьорската Книжка ,Климатичния Неутралитет е раздаване на Още 1000 печки на Пелети в София , Цифровата Трансформация е слагане на електронни табели по селата кога ще мине Автобуса . Това се повтаря до безкрай .

мнение - да, и аз от всичките думи в статията не разбрах нищо, от твоя коментар чат-пат разбрах, но като заключение разбрах, че може да се пише така, че нещата да не ти стават ясни, ясно?! :)

България и Европейският инвестиционен фонд сключват споразумение по Плана за възстановяване на комунизма и болшевизма. И най големия ще играе казачок!!!!

ще се дават пари НА ЗАЕМ ? ще се дават пари БЕЗВЪЗМЕЗДНО, пардон - думата е неподходяща ...няма да има възмездие де, по-точно е ДАРОМ ще се раздават пари с някакви условия...за връщане, разбира се абе къде ще се дават ПАРИ - я да се наредя и аз...ще има ли опашка? тоест някакъв начин, за да си взема от тях?

Продажни политици имаме и почти винаги сме имали. Трябва България да излезе от ЕС възможно най-бързо!

Плащат ни за да заемаме позицията която ни кажат. Нищо.ново под слънцето, поне да си обявим ценоразписа за платените услуги.

Цената е да затворим ТЕЦ-овете , но сигурно има още .

Какви поражения нанесоха НАТО и ЕС на България ?

От какво се възстановява България ?

После ще се възстановява , като излезем от ЕС

прави се ВЪЗСТАНОВКА... на сцената...

За какво клекнахме ?

сме във форма, като ни дават ....да се покланяме... иначе като Орбан ше ни орязват, пардон, отрязват всекакви помощи, във връзка с планове за ВЪЗстановки, възстановяване и прочие други отгоре...