17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Правя минети безплатно под моста в квартал “Сухата Река”. Всички сте добре дошли!0

Да, само че за разлика от Дания и Швеция България е най-мизерната държава в ЕС. От похвали мерси, предпочитам да има бюджетен дефицит и да живея като във Франция, например, с огромния си бюджетен дефицит. а не с този валутен борд всичко да е свито до гадост и мизерия.

Така е, защото сме във "валутен борд". Мисля, че едно от нещата е "харчиш колкото имаш"

Държавите от Западна Европа да започнат да живеят с толкова колкото изкарват. Тоест намаляване на социални помощи, пенсии и заплати.

Ми ще стане революция там. Само ние сме овцете, и все пак се поразмърдахме някои.

Спазваме изискванията, ама всички останали хулигани си гледат кефа

Само че в едни държави статистиката е вярна, а в други нагласена. Познайте от първи път. И в едни държави хората живеят прилично, а тук само дебеловратите.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

НА БОРИСОВ ! СЕГА ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ ... ФАЛИТ , НЯМА ЕВРО, КРИТИКИ ОТВСЯКЪДЕ, ПЪЛЕН ИГНОР !

Няма да стане, има валутен борд. Може само да поразблъскаме олигарсите и мутрите от държавната власт. Това може само да стане. И още по-добре да няма еврофондове, които стигат до обществено-полезните неща само на хартия. Една част от тези фондове отиват из банкянските чекмеджета, а другата по джобовете на Манфред Вебер и съратниците му.

Половината държави в Еврозоната изобщо не отговарят на критериите за членство в момента... А ако се отчитат и дълговете надали ще сме най- бедната държава в ЕС

кажи на мизерстващите и гладни българи, колко били богати.

България, Дания и Швеция не са в еврозоната, така че, какво искаш да кажеш?

Хоп каква стана тя - според ЕС предишното правителство се е справило ок с бюджета. Къде е зеления чорап да каже колко сме зле?