Атанас Тасев: Решението на КЗК може да ни вкара в "Параграф 22"

От доклада на комисията излиза, че токът от соларните централи е евтин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко струва кило професори?

"Професор" Тасев не струва и една пробита стотинка!

Не можаха да се примирят, че номерът "Гинка" не мина.

Стига лобира интереси на богатите ,бедните в България са 99,9% от коренното население на България ! Тасев получава поне 10 заплати от различни лица за да прокарва техни интереси ,които са вредни за Българския Народ , и за това сме най-бедни в СВЕТА ! Време е ДАНС да го провери и разузнае за кои работи Тасев ? Спрете да давате трибуна на този „ гигант на мисълта “ който заблуждава !

Решението на КЗК може и трябва да бъде подтвърдено от ДКЕВР.

Както казва един добър аналитик , в България трябва да си фалшив Професор като Тасков или да се правиш на ударен с мокър парцал като Султанка или Калинка !

Неграмотнико! НЯМА ВЕЧЕ нищо ДЪРЖАВНО в тази мутренска организация! И отдавна остана само КЕВР! И, с помощта на такива блюдолизни "експерти", обслужва чужди и наши престъпни към България интереси!

И тука простотия както във всяка сфера у нас!

Юри, аналитика ти е фалшив!? А професора е от едно време и е червен. И за да не засегне бсп се пиши аполитичен.

Тоя е пълен некъдъ.ник и платен бърборко, който има ниво на електротехника на първокурсник в технически университет идващ от езикова гимназия! И професор се пише......боже боже!

Съгласен съм с мнението на професора. Много адекватен коментар на случващото се. В крайна сметка става въпрос за пари, кой на кого няма никакво значение. Вливанията и сливанията са съвсем естествена практика в корпоративния свят, но нашето общество е много примитивно и незряло и на тези неща гледа като на някаква световна конспирация как някога пещерните хора са гледали светкавиците :) В крайна сметка не виждам къде е драмата. КЗК е подчинена на министъра на финансите следователно на изпълнителната власт и е нормално да са ги понатиснали да пуснат такова решение. Щом правдата е на страната на Инерком и решението ан КЗК е толкова абсурдно и неправилно няма от какво да се притесняваме - ВАС ще го отмени, нали така?

Тасев има ли информация "КОЙ" стои зад Гинка???

а теб какво те интересува КОЙ стои зад Гинка? За тебе важно да ти свете крушката у вас и цената на тока да не се променя, за което отговаря не КОЙ и Гинка, а КЕВР т.е. изпълнителната власт, начело с Борисов. Не мисли за проблеми, които не те касаят...