Асен Василев обеща пред депутатите до 31 юли да има приет бюджет

Министърът на финансите съобщи, че към момента в държавната хазна има над 10 млрд. лв.

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев обеща пред депутатите до 31 юли да има приет бюджет | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кака Мика за Асенка: "Тоя не разбира нищо от финанси"! Така е, ама като сме тъп, прост и малодушен "народ"...

31 юли ама коя година, бе гешефтарино?

Асковски каунь ще прави бюджет!

До 31 юли дано вас да ви няма!

10 млрд. за 10 дена, вече е било, тези пари са били сигурно за увеличение на доходите, но това няма да се случи, защото сами си казаха ще папкат и после на островите

Смени плочата. Чегъртането?

Що бе , баце? За да ни вкараш в еврозоната ли?

Като видите Кокорчо да ви говори, първо проверете къде е Слънцето, Луната, а може и Венера. И после се уверете къде е бил Спецов преди това...отпред или отзад.

асане, със сиганското ви крадене е свършено! както и със сиренето в капана ви. Това поне е сигурно! каквото и да правите, предприемете, нагодите.. вече е прекалено късно, но не само за вас -продалите се на лгбтку-психопатите-детеебци на хитлерист-юдеите на сорос и карнеги..., но и за вашето съществувание, като цяло е вече късно. няма да има никаква милост от вас за вас! нямате вече шансове и вие го знаете много добре! но! но, ето тези думи на бай тошката ще ви преследват доживотно, което нема да е по-дълго от неколко месеца за вас(!), гнусно, ококоряно животно хомосексуално: ""Как ще решиш проблема? Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти нямаш право да решаваш!... А ти ще отидеш да взимаш решение? Ти немаш пари, па ще се измъкнеш след това"." мънгите са у брикс, а дълговете у гей7. поздравявам ви и с песента: сателтите на нато падат, падат от небето... демократично е, пък и е хуманно, още повече, че е срещу юдео-масоните, които обявиха война срещу Бога и Н.В. Данъкоплатеца! с вас е свършено, педи, независимо как, с какви методи. за вас няма да има "толерантност", както вие за нас нямахте. Факт! Бог с нас

Сутринта стана, изпи кафенцето, огледа вратовръзката пред огледалцето, заметна перчема и си каза "Ех, господин Министър, ех, колко ви отива, колко Ви отива"

Асенка Василева си довлече Спецов да я спецка отзад а за Тони Парфюма другия еб.ач кога ще се намери службица някаква за да дойде и той от Испания да му го на.чука на тройка сандвич

Значи в хазната има над 10 млрд., а отстраниха шефа на НАП и шефа на митниците заради ниска събираемост!!! Ей, амбрияж?!?!?!

Ако знаеш къде беше оня на нап. Като тоя. В Интернет за делото.

Преди да стане министър дрънкаше,че държавата ще фалира,че няма нищо е резерва,с сега обратното казва. Де гиди дърво неокастрено по педалския ти гъз. Мизерна твар.

Тези тотално объркват правилата. Министърът на финансите може да се ангажира със срок в който да внесе проектобюджета, а не срок за гласуването му. Има си технологично вреем този проект да се огледа от народните представители и да се гласува. Като добавим нашенските простотии с провалени и прекъснати заседания; кака Корнелия ще изгуби няколко часа да се разправя за МРЗ; на някой няма да му хареса това или онова перо; друг ще внесе някое безумно предложение и ще го дъвчат цял ден.

Няма да увеличат пенсиите и заплатите, ще замразят капиталните вложения, ще изстискат държавните фирми и ще дръпнат няколко заема. После хоп бюджета е на 3% дефицит.

Министъра на финансите няма причина да не се увеличат от юли минималната заплата и пенсиите с 12%

Кокорчо постоянно има на лицето физиономия, която крещи: "Акам, но съм със запек и е тежко положението!"

Ако се напънат малко повече, със сигурност направо ще го изкарат на профицит бюджета. Колко му е - нали Мичмана каза "Тази агуба автоматично се превръща в победа!" И наша Асенка и тя така "Този дефицит автоматично се превръща в профицит! Икономически подем, БВП само за месец нараства в пъти!"... Боже, мили Господи, ела си прибери харвардските и други подобни ПП и ДБ вересии!

Сега да разкарат всички назначени перушинести чорапи и да върнат работещите хора!

Te започнха бре, Върнаха Спецов. Е той е работил за себе си, на наш гръб - ама е работил.... И хоп едно ддс за 1милион му влязло в джобчето.( и излязло от нашето)

Кои?

Щом русофилите вият,значи всичко е на ред.

Щом педерастите се радват, значи нещо не е наред...

Смени плочата. Чегъртането?

Не е сигурно

Ноември какво му е като месец?

предполагаеми приходи, които разпределя в реални разходи. ако си додтатъчно неотговорен, ще си напишеш нереално бомбастични приходи и ето ти 3% дефицит, но тия момци не отговориха, защо миналата година имаше 30-40 процента инфлация за масовите стоки ,а повишаването на бюджета беше под 10%.

ㅤ

Бюджетът ще е одобрен ли от Посолството?

В Нексо одобряваме това.

пак се натопорчил...

ППрасите имат опит.За 9 дни изхарчиха 9 милиарда ,сега за 10 дни ,10 милиарда!!!