Асен Василев: Не виждам причина да се отнеме лицензът на "Лукойл" в рафинерията в Бургас

Бюджетният дефицит от 3% не е самоцел, а максималният дефицит, в който една държава може да не задлъжнява прекомерно, заяви финансовият министър

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев: Не виждам причина да се отнеме лицензът на "Лукойл" в рафинерията в Бургас | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С "американските" марици, кога ще разтурите грабителската концесия

Абе тъпак, полицая няма как да ти даде по-качествен услуга, като му дигнеш заплатата с двадесет евалвирани кинта. Качеството на услугата зависи от много други фактори, като електронно правителство, ефективни прокуратура и съд, които взимат заплати от 6 до 10 пъти по-високи от полицая, който сам си шие дрехите. От липсата на калъфи като теб, назначени от посолството, качеството на услугата най-ще се подобри.

Крокодила Дънди Прешъс кога , че го биеме с колове !? При концесия 250 000 тона на година , вадят 1 000 000 тона ?

Не само концесията за "Росенец", концесията за Лукойл България" ще бъде отнета и тази фирма няма да оперира повече в България. Причините са, че офисът им още е в Швейцария, вместо у нас, укриват печалби и данъци и работят за руските интереси, войната в Украйна, на българска територия. Румъния и Албания изгониха Лукойл много преди войната в Украйна.

Това добре а с канадците кога ще развалите концесията

Канада не е нападала Украйна, не е никого. Докато Русия нахлу в Украйна и разгърна широкомащабвлна, непредизвикана война.

Глупави хора много

Кокорчо мамин, хората отдавна ви разгадаха врътката която искате да направите, като "разкостите" Лукойл, за да може Боко и Делянчо да си го купят после ...на безценица ! Но сигурен съм че тогава светът ще ти се "стори стотинка", когато те погнат "торпедата" на ГРУ и ФСБ.

Ама тука всички сте едни разбирачи....

На ебливия циганин поначало трудно му се разбира какво иска да каже. Това важи и за ококорения педераст - прекратявали концесията на пристанището, заради европейско решение да се национализирало всичко руско, но нямало да пипат рафинерията, щото нямала нарушения. Когато за едно и също нещо има различни критерии, значи видимото е просто параван.

Сетихте се че ония 25% дето си отидоха в Русия от специалистите по преработка на нефт и нефтени продукти ще станат 40 до края на годината и че ще трябва да се намери кои да работи... Не ли.. Иначе дерогацията отпада, и ще търсим нефт и работници, нали.

Този е доказателство, че има договорки между САЩ и Русия. Къде са сега козяците да реват за Костадинов.

ДИПЛОМАТА ЗА ИКОНОМИСТКА НЕЩО И СЕ ГУБИ !! БИЛА САМОУКА АМА СЪПРУГЪТ И ПОМАГАЛ !! ГРАСУВАХ ЗА ГЕРБ !!?? ПОЛУЧИХ ГРОЗНО ЖИРАФЧЕ С ДИПЛОМА ЗА ДЕТСКА УЧИТЕЛКА И МИНИСТЪРКА!! НЯКОИ КАЗВАТ ЧЕ БИЛА ПАСИВЕН ПЕДЕРА...!! ГОТВЕЛА ДОБРЕ ! АМА И НИЕ СИ ИЗБИРАМЕ ЕДНИ ГЮБРЕТА ?? 34 ГОДИНИ ВЕЧЕ !! БЕДНЯЦИТЕ НА ЕВРОПА !!

Е като не виждаш причина, защо го правите бе, маломник ?!? За да плащаме пак едни милиони ли ?!?! БОКЛУЦИ!

Става въпрос за две различни неща. Едното е концесия на пристанище Росенец, което е държавно, а това за което говори Василев е фирмата Лукойл, която е руска.