Армията се включва в доставката на горива във Великобритания

Близо 200 военни, от които 100 шофьори, ще бъдат от понеделник на разположение в Обединеното кралство за оказване на временна подкрепа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

незабавен 2 референдум за независимост на Шотландия ! свобода за Северна Ирландия ! няколко века английско Присъствие стигат ! операция Паника да продължава ! вече и с банки !

При положение, че липсват 100 000 тираджии !!!! Какво са 200 военни. Поредната демагогия на ненаресания Боре

Робовладелците останаха без роби и се начишкаха, без роби се оказа, че са гола вода.

Уел… няма петролна криза, просто искаме да ударим едно рамо на електромобилноста. С уважение Елизабет

Спешно набираме полски тираджии за работа на Острова Високи заплати +социални и пенсиони осигуровки Бонус - секс с Кейт Мидълтън или Камила Паркър по избор За тези с нестандартна ориентация - със сър Елтън Джон или принц Чарлз

Нито един от тия четиримата не става. И щото някои ще кажат че Кейт Мидълтън става, на живо е без никакви женски форми, отпред / отзад. То по принцип много малко от островитяните стават …

И отзад, и отпред...

Остава и полицията да включат, и чернилките, и въобще - ще я втасат както си трябва :)

Е сега ме разсмя !!!! Това британската полиция е в МНОГО ПЪТИ по зле от нашата, смятай за какво става въпрос !!

Тия живеят в някакъв утопичен свят ако си мислят, че ще завържат балъци за няколко месеца работа. Я да хванат пакитата да работят, или те само на бюро искат?

Армията да се включи и в брането на ягоди. Успех!

Това са напълно нормални неща при популист премиер. Популоста първо обещава нещо яко, после го изпълнява както може на две, на три без да мисли и планира и после всички сърбат попарата с години.

Нещо интересно, на което не обръщаме внимание, а може би трябва. 200 военни ще включат. Дотук ок, като изключим смешната бройка. Обаче има едно друго притеснително - от тях 100 шофьори. А какво ще правят останалите 100. Дали не намирисва на изкарване на военни части по улиците да налагат терор, което планираха още от миналата година да направят. Вече в Австралия и други страни е факт. Струва ми се, че използват повода да вкарат и армията да помага за окончателната победа на фашизма..

С тези 100 шофьора ще вържат графика.... хахахахха :)

Ааааааааа ха ха ха ха ! И тия представете си , щяли да водят война с Русия ! Да си призная , вече наистина искам да се пробват ...

Няма да ви усетят!

Всяка следваща война започва както е завършила предишната! ПСВ започва с коне и завършва с танкове и самолети, ВСВ започва с танкове и самолети и завърши с ядрено оръжие. А сега сметнете сам как ще започне Третата световна война! Войниците се пазят за такива държави, които не могат да отговорят подобаващо на технологичното превъзходство! Срещу Русия има само един вид оръжие и то е Ядреното! Това е нещо което никоя държава не може да си позволи!

От една страна не трябва да злобеем. От друга, защо пакистанци, бангладешци, индийци, черни, които иначе са мнозинството по центровете за безработица и работят проформа някъде за по няколко часа за да вземат универсален кредит ( допълнение към дохода) не започнат да карат ? Да им платят шофьорската преквалификация, ще я изкарат за има няма три месеца ! Или само българи, румънци и поляци стават за тежка работа ? А честно, който е толкова луд да отиде да работи там за 4 месеца си заслужава съдбата !

Да им е честита и новата година на Мотхер Фукарите!

Е кой шофьор ще напусне работа, за да отиде за 2 месеца там и да го изгонят..?

Единствено нови шофьори или такива които са в момента безработни. Познавам 2ма такива , тъкмо си взеха книжките и приключиха обучение. Навили са се да се възползват , за да могат после да кандидатстват за посянни места някъде след като вече имат малко опит.

Да обаче тая шофьорската работа, на цистерни особено, не е като оная работа. Да не говорим , колко яко се краде там. Горивото си е опасен товар, не знам откъде закъде ще се кара, не мисля че е работа за току що взели професионална книжка. В смисъл, не ми пука за цистерните и доставките, ма да не се утрепе някое от тия момчета !

Шило

Хич не ми дреме за бозавите. И да им потъне острова, все ми е тая.

Честит брекзит ингилизи. Дано се усетите как популистите ви хлъзнаха. Дано и местните антиглобалисти и анти ес си седнат на задниците. А дано, но надали.