АПИ дава възможност на хората да предлагат пътища за ремонт

Целта е да се подобри планирането на дейностите за проектиране, строителство и поддържане на републиканската мрежа за всяка календарна година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ... той май няма пътища, които да не се нуждаят от ремонт! Стига се подигравахте на хората ами свършете работа! Долнопробни калинки!

AПИ и правителството зават възможност на мат'рялът да се оплаква на Арменския поп !!!

А ние ще продължаваме да сме горди евроГейци, с нож и вилица в ръце !!!! Слава Американу, слава Булгаристану, героям слава !!! АМИН !!!

Не майтап, а подигравка с българския народ/шофьор.

Пътят от село Мугла до село Широка Лъка е затворен от 10 години,а от Мугла до Смолян е непроходим. За какъв ремонт да говорим!

Следващата стъпка ще е АПИ да даде възможност гражданите сами да си ремонтират пътищата. Хаха, няма такава пародия, честно!

Имало е не един и два репортажа по темата :)

Все едно не са им останали пътища за ремонтиране и търсят дупките и лошите участъци. Пълна пародия на държава.

От входа на Боровец, Царска Бистрица до Бели искър и нагоре до язовира пътя е в окаяно състояние, а се ползва и събират такси за паркиране, ползва се и като екопът и т.н. както лятно време и особенно зимно време.

във формата за сигнализиране, ще има ли опция да се избере "всички пътища" ?

Между Момин Проход и Мирово не малко дупки бяха запушени от хора, които си изпатиха. Ела да видиш дупки с дълбочина над 30см и размер над метър. Като се напълнят с вода става страшно. За има-няма 3км (толкова е прохода) съм виждал по 4-5 аварирали коли.

Направо "ми взехте думите от устата" :) То пътища няма читави, нито един, те питат кои - ВСИЧКИИИИИ!

Освен да предоставят асфалт и валяци, хората сами да си ремонтират

Дрън-дрън. Само ще нароят една камара калинки, които да събират, обобщават, анализират и врезултат няма да правят нищо. Като този, който ще опиша. При включване в АМТ на пътния възел от Сливен, посока Бургас има огромен трап, който си е там от повече от две години. Всеки път като минавам оттам, го заобикалям почни през тревата, псувам, чудя се как някой още не се е убил и задължително спирам на първата бензиностанция след възела, която е на около километър след това. Там звъня на 112 и обяснявам казуса. Те ми казват, че ще предадат на АПИ и да бъда спокоен. Това минимум 10 пъти само през тази година. Минах последно преди три седмици, трапът сие беше още там. Та. Залагам каквото ми кажат, че ще бъде заровен и евентуално ремонтиран само при положение, че някой се претрепе там или друг, особено важен тъпатар вземе, че си потроши колата. А не ако поредните клатикури бъдат сигнализирани от някой гражданин-левак.

Всеки да предлага, стига нашите фирми да строят. Не е важно от къде идвата парите, важно е КОЙ ги харчи. :-))

Апи само ревът за пари,а никаква работа не вършат,трябва да бъдат премахнати,те са черна дупка,в която потъват,държавните пари.

Има една по-проста процедура. Клатикурите от АПИ си разпределят пътищата в България и всеки от тях за един месец преминава полагаемия му се участък. В срок на още един месец описва всички дупки по пътя, засипани канавки, отбивки превърнати в сметища, храсталаци, превзели платното, липсваща хоризонтална и вертикална маркировка. С приложени снимки и gps координати. Три месеца след това, комисии от граждани, избрани на случаен принцип минават и отмятат всичко едно по едно. И ако се окаже, че има даже и един проблем, съответният клатикур се уволнява дисциплинарно, с черен печат да работи каквото и да е, заплащано от ЕС, държава, община, кметство или НПО. Който се дърпа от процедурата или се скатава, да се брои предварително изгорял. Ама няма хора с топки в тази държава, че да ги метнат да работят такива. И всички, дето са като тях.

AПИ и правителството дават възможност на мат'рялът да се оплаква на Арменския поп !!! А следващата стъпка на АПИ ще да е, да даде възможност месното туземно население само да си ремонтира пътищата или да ги даде на АМЕРИКАНСКИ инвеститор… !!!

Целият град Кърджали _

И спрете да крадете -мръсна мафиотска агенция !

Веднага предлагам - цялата магистрала Тракия, особено в посока София. Сума хора се изпотрепаха при "несъобразена с пътните и метеорологични условия скорост", която трактовка всички знаем какво означава - прекалено бързо си минал през та'а дупка...