АПИ дава възможност на хората да предлагат пътища за ремонт

Целта е да се подобри планирането на дейностите за проектиране, строителство и поддържане на републиканската мрежа за всяка календарна година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага предлагам - цялата магистрала Тракия, особено в посока София. Сума хора се изпотрепаха при "несъобразена с пътните и метеорологични условия скорост", която трактовка всички знаем какво означава - прекалено бързо си минал през та'а дупка...

И спрете да крадете -мръсна мафиотска агенция !

Целият град Кърджали _

AПИ и правителството дават възможност на мат'рялът да се оплаква на Арменския поп !!! А следващата стъпка на АПИ ще да е, да даде възможност месното туземно население само да си ремонтира пътищата или да ги даде на АМЕРИКАНСКИ инвеститор… !!!

Има една по-проста процедура. Клатикурите от АПИ си разпределят пътищата в България и всеки от тях за един месец преминава полагаемия му се участък. В срок на още един месец описва всички дупки по пътя, засипани канавки, отбивки превърнати в сметища, храсталаци, превзели платното, липсваща хоризонтална и вертикална маркировка. С приложени снимки и gps координати. Три месеца след това, комисии от граждани, избрани на случаен принцип минават и отмятат всичко едно по едно. И ако се окаже, че има даже и един проблем, съответният клатикур се уволнява дисциплинарно, с черен печат да работи каквото и да е, заплащано от ЕС, държава, община, кметство или НПО. Който се дърпа от процедурата или се скатава, да се брои предварително изгорял. Ама няма хора с топки в тази държава, че да ги метнат да работят такива. И всички, дето са като тях.

Апи само ревът за пари,а никаква работа не вършат,трябва да бъдат премахнати,те са черна дупка,в която потъват,държавните пари.

Всеки да предлага, стига нашите фирми да строят. Не е важно от къде идвата парите, важно е КОЙ ги харчи. :-))

Дрън-дрън. Само ще нароят една камара калинки, които да събират, обобщават, анализират и врезултат няма да правят нищо. Като този, който ще опиша. При включване в АМТ на пътния възел от Сливен, посока Бургас има огромен трап, който си е там от повече от две години. Всеки път като минавам оттам, го заобикалям почни през тревата, псувам, чудя се как някой още не се е убил и задължително спирам на първата бензиностанция след възела, която е на около километър след това. Там звъня на 112 и обяснявам казуса. Те ми казват, че ще предадат на АПИ и да бъда спокоен. Това минимум 10 пъти само през тази година. Минах последно преди три седмици, трапът сие беше още там. Та. Залагам каквото ми кажат, че ще бъде заровен и евентуално ремонтиран само при положение, че някой се претрепе там или друг, особено важен тъпатар вземе, че си потроши колата. А не ако поредните клатикури бъдат сигнализирани от някой гражданин-левак.

Освен да предоставят асфалт и валяци, хората сами да си ремонтират

във формата за сигнализиране, ще има ли опция да се избере "всички пътища" ?

Направо "ми взехте думите от устата" :) То пътища няма читави, нито един, те питат кои - ВСИЧКИИИИИ!

От входа на Боровец, Царска Бистрица до Бели искър и нагоре до язовира пътя е в окаяно състояние, а се ползва и събират такси за паркиране, ползва се и като екопът и т.н. както лятно време и особенно зимно време.

Все едно не са им останали пътища за ремонтиране и търсят дупките и лошите участъци. Пълна пародия на държава.

Следващата стъпка ще е АПИ да даде възможност гражданите сами да си ремонтират пътищата. Хаха, няма такава пародия, честно!

Имало е не един и два репортажа по темата :)

Между Момин Проход и Мирово не малко дупки бяха запушени от хора, които си изпатиха. Ела да видиш дупки с дълбочина над 30см и размер над метър. Като се напълнят с вода става страшно. За има-няма 3км (толкова е прохода) съм виждал по 4-5 аварирали коли.

Пътят от село Мугла до село Широка Лъка е затворен от 10 години,а от Мугла до Смолян е непроходим. За какъв ремонт да говорим!

Не майтап, а подигравка с българския народ/шофьор.

А ние ще продължаваме да сме горди евроГейци, с нож и вилица в ръце !!!! Слава Американу, слава Булгаристану, героям слава !!! АМИН !!!

AПИ и правителството зават възможност на мат'рялът да се оплаква на Арменския поп !!!

Ами ... той май няма пътища, които да не се нуждаят от ремонт! Стига се подигравахте на хората ами свършете работа! Долнопробни калинки!