Ангелкова очаква късен летен сезон през юли и август, с безплатен чадър и шезлонг

300 000 българи изгарят с екскурзиите си в чужбина за лятото, могат да търсят ваучери

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се находиха, не се наплажуваха, не се навилняха. Щом имат възможност и ищах, браво, стига да има условия.

Изглежда, нямаме други потребности. След като ни занимаваха един месец със сънародници-мъченици, кой в Маракеш, кой в Хондурас, кой във Виетнам, тръпнехме как ше се върнат в Родината, сега се притесняваме за същите, и техните пролетно-летни миражи. Както се казва, ако не си на опашката пред самолета или гкпп, не си достоен за обсъждане.

Нещо не ми ясно, в заглавието:"300 000 българи изгарят с екскурзиите си в чужбина за лятото, могат да търсят ваучери". Как да разбирам "изгарят" - в смисъл пият една студена вода??? Ако е така защо загрижената ни държава не желае да помогне???? После: "могат да търсят ваучери" - след като си положил усилия и си потърсил ваучер, какъв е еквивалента на финансовата стойност? 1 ваучер за 500 лева ще се търгува за 150 например????

А за да стигнеш до плажа с безплатния чадър и шезлонг, ще си вземеш от на Митьо такситата с 5.50лв начална такса и 4.40лв на км. А който се е возил в автобус Елените-Св.Влас- Слънчев Бряг-Несебър-Равда, знае как пътуват 6 човека на квадратен метър.... Ама вие си спазвайте дистанция...

Като и видя физиономията, ми се отщява да ходя и до село. КОН СЪС НОС !

Някои хора май са далеч от реалността. За какъв сезон говорят .В близките няколко месеца пътуването в Европа а и още повече по света няма да е както преди,много малко ще пътуват.

КОЙ ЩЕ ОТИДЕ ДА СЕ НАВРЕ СРЕД СТАДО КОРОНЯСАНИ !!!

сезона ще закъснее ...... с една година.

ЩЕ Е ЕДНА ?

Аууу...ще има безплатен шезлонг и чадър..., виж ти...

Не е слушала Винету, който каза за пик пред септември, така че късния летен сезон се очаква ноември - декември...

Къде, ще видим, щото ми е писнало да плащам повече от чужденците, а да получавам по малко по малко и некачествени! Иначе и аз съм патриот, вчера много преждевременно си платих всички данъци за имотите, които имам, колите и т.н. Държавата има нужда в момента-правя го! Но на нашите хотелиери...нито стотинка - За сега се надявам просто, както обикновено практикувам просто на чужбински приключения, различни от гръцко и турско... Надявам се ама се съмнявам!